عنوان Uncharted 4 به صورت “همزمان” در سراسر جهان منتشر خواهد شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
Uncharted-4-drake-brother-troy-baker-540x303.jpg

درود

اقای Shuhei Yoshida در نمایشگاه توکیو گیم شو اعلام کرد که عنوان انحصاری انچارتد 4 به صورت همزمان در سراسر جهان منتشر خواهد شد. این بازی در تاریخ 18 مارس 2016 در تمامی نقاط جهان از جمله امریکای شمالی ، اروپا و ژاپن منتشر خواهد شد.

این خبر بسیار خوبی برای طرفداران بازی در مناطق مختلف است؛ چراکه دیگر آن‌ها مجبور نخواهند برای دیدار با Nathan Drake منتظر در دسترس قرار گرفتن بازی در کشور خود باشند.

منبع

آخرین ویرایش:
فقط دوست دارم ببینم چقدر می‎فروشه :دی
با توجه به سابقه ناتی‌داگ تو نسل قبل، سه گانه موفق بازی که نسل قبل منتشر شدن + کالکشنی که برای بازی عرضه می‌شه، هایپ شدیداً بالازده. نمایش‌های قبلی بازی هم که فک‌برانداز بوده :دی
فکر کنم بالای 7-8 میلیون بفروشه :دی

با توجه به سابقه ناتی‌داگ تو نسل قبل، سه گانه موفق بازی که نسل قبل منتشر شدن + کالکشنی که برای بازی عرضه می‌شه، هایپ شدیداً بالازده. نمایش‌های قبلی بازی هم که فک‌برانداز بوده :دی
TLOU که آی پی جدید بود و سبکش هم به اندازه ی اکشن ادونچر محبوبیت نداره طبق آخرین آماری که خیلی وقت پیش داشتم بالای ۶ میلیون شده و هنوز هم میفروشه و بعید هم نیست که ۷ میلیونشده. حالا آنچارتد با اون سابقه ی شناخته شدش و سبک محبوبترش چقدر میفروشه الله اعلم:d

TLOU که آی پی جدید بود و سبکش هم به اندازه ی اکشن ادونچر محبوبیت نداره طبق آخرین آماری که خیلی وقت پیش داشتم بالای ۶ میلیون شده و هنوز هم میفروشه و بعید هم نیست که ۷ میلیونشده. حالا آنچارتد با اون سابقه ی شناخته شدش و سبک محبوبترش چقدر میفروشه الله اعلم:d

یوزر بیس کنسول رو هم در نظر بگیر :دی
PS3 نزدیک به 100 میلیون فروخته بود و PS4 کمتر از 30 میلیون :دی

چراکه دیگر آن‌ها مجبور نخواهند برای آخرین دیدار خود با Nathan Drake منتظر در دسترس قرار گرفتن بازی در کشور خود باشند.
خوش‌بختانه همچین جمله‌ای تو منبع وجود نداره!! و متاسفانه اخیرا اضافه یا حذف کردن از اصل مطلب تو BC اپیدمی شده! :(

هنوز زوده برای تصمیم‌گیری راجب آینده Uncharted و Nate. از اونجایی که این سری فوق‌العاده محبوبه و داستانش کشش لازم برای ادامه رو داره، فکر نکنم سونی کلا بی‌خیالـش بشه. به نظر بعد از انتشار Uncharted 4، یک مدت طولانی خبری از Uncharted نشـه (شاید تا نسل بعد!!) ولی وقتی برگرده، حتما با Nate برمی‌گرده. در غیر این‌صورت امیدوارم بی‌خیال این IP بشن! :دی

آخرین ویرایش:
خوش‌بختانه همچین جمله‌ای تو منبع وجود نداره!! و متاسفانه اخیرا اضافه یا حذف کردن از اصل مطلب تو BC اپیدمی شده! :(

هنوز زوده برای تصمیم‌گیری راجب آینده Uncharted و Nate. از اونجایی که این سری فوق‌العاده محبوبه و داستانش کشش لازم برای ادامه رو داره، فکر نکنم سونی کلا بی‌خیالـش بشه. به نظر بعد از انتشار Uncharted 4، یک مدت طولانی خبری از Uncharted نشـه (شاید تا نسل بعد!!) ولی وقتی برگرده، حتما با Nate برمی‌گرده. در غیر این‌صورت امیدوارم بی‌خیال این IP بشن! :دی

با توجه به سابقه این شرکت خیلی هم محتمل هست. مثل Crash و Jak

به نظر من خیلی لوس میشه آنچارتد بعدی هم وجود داشته باشه
بهتره آنچارتد بعدی و واسه PS5 بدن بیرون و نیتن و یه فرد 50-60 ساله نشون بدن اون موقع دیگه همین حسی که مردم به CRASH دارن واسه نیتن هم دارن

Bloodborne و drive club هر كدوم دو ميليون فروش داشتن. با اين حساب ٤-٥ ميليون راحت فروش ميكنه.

10+ میلیون شرط میبندم :دی!
TLoU طبق آخرین آمار آگوست سال گذشته روی PS3 بالای 7 میلیون فروش داشته که الان باید به 8 میلیون رسیده باشه قاعدتا .

یوزر بیس کنسول رو هم در نظر بگیر :دی
PS3 نزدیک به 100 میلیون فروخته بود و PS4 کمتر از 30 میلیون :دی

البته کسایی که کنسول رو تو یکی دو سال اول میخرن معمولا گیمرهای هاردکورن و نرخ بازی خریدنشون بالاست. برای مثال GT3 تو سال اول PS2 لانچ شد و 13 میلیون هم فروخت. فکر میکنم با توجه به کچلی لاین آپ سونی در امسال رسیدن به 10 میلیون هم ممکن باشه. البته من گفتم ممکن:d

در مورد فروش Tlou اینو بگم که قبل از عرضه The Last Of Us:Remastered ، اونطور که در اخبار اومده بود ، نسخه PS3 به فروش فوق العاده 7 میلیون نسخه ای دست پیدا کرده بود و این فروش تا الان حداقل به 7.5 میلیون نسخه رسیده ! نسخه PS4 هم مرداد سال قبل عرضه شد و یک ماه بعدش در نمایشگاه توکیو یوشیدا اعلام کرد که فروشش از 1 میلیون هم فراتر رفته .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or