عنوان:Task Manager & Regedit از کار افتاده اند کمک کنید

• Thread starter Thread starter S L R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S L R

کاربر سایت
عنوان:Task Manager & Regedit از کار افتاده اند کمک کنید
----------------------------------------------------------------
سلام
خواهشا کمک کنید
من هرجای اینترنت سرچ کردم یه مدل ویروس هست که :
Command Prompt
Task Manager
Registry Editor
Folder Options
رو غیر فعال می کنه اسمش هم فکر کنم brontok.A brontok.B باشه
ولی مشکل من این نیست ، من Folder Options م سالمه ، CMD کار می کنه ولی Task Manager و Regedit ترکیده اند
همچنین Media Player Classic ارور میده :
Code:
Runtime Error
Program : C:\Progra...

R6002
-floating support not loaded
همچنین sXe Anticheat برای بازی کانتر :
Code:
File corrupted!. This progam has been manipulated and maybe it's infected by a virus or cracked. This file won't work anymore.

هزاران بار!! سیستم رو فرمت و پارتیشن بندی کردم ، و فایلهای موجود در هاردم رو به یک هارد ا**ترنال انتقال دادم (فقط آهنگ و فیلم و ع** و نه هیچ فایل Dll یا اجرایی) و ویندوز عوض کردم و دوباره فایل ها رو منتقل کردم ، بعد 1 ثانیه یا 1 هفته! این مشکل بر میگرده ، پدرمو در آورده کمکم کنید لطفا
این رو هم اضافه کنم که :
هزاران AntiVirus - Anti Spyware و کوفت و زهرمار هم نصب کردم و هزار تا ویروس و کوفت و زهرمار!! پیدا کردن ولی کار من رو راه ننداختند

سلام بنده همین مشکل رو داشتم کاملا درکت میکنم ولی حالشو گرفتم به احتمال 100 درصد ویروس تو

مموری گوشیت یا تو فلش مموریت هست با برنامه X-Plore میتونی این مشکل رو حل منی این برنامه

رو گوشیت نصب کن بد وقتی با این برنامه محتویات مموری گوشیتو دیدی 2 تا فایل هست یکی با فرمت

ini و exe بازم نمیتونی اونارو پاک کنی باید اول Rename کنی بعد پا کشون کن بعد هم یه Windows

عوض کن اگه مموریتو فرمت هم بکنی ایم فایل پاک نمیشه :eek: یادت باشه ,وقتی وارد برنامه X-Plore

شدی وارد Menu بشی و گذینه Tools بعد Config.... و بعد 3 تا گذینه اول رو تیک بزنی

موفق باشی بخشید یکم روش سختی بود ولی جواب میده در ضمن یادت باشه این ویروس رو تمام

فایل های Exe میشنه پس هرجی تو هاردت EXE داری پاک کن و برنامه هات رو همیشه Rar کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or