عنوان:Task Manager & Regedit از کار افتاده اند کمک کنید
----------------------------------------------------------------
سلام
خواهشا کمک کنید
من هرجای اینترنت سرچ کردم یه مدل ویروس هست که :
Command Prompt
Task Manager
Registry Editor
Folder Options
رو غیر فعال می کنه اسمش هم فکر کنم brontok.A brontok.B باشه
ولی مشکل من این نیست ، من Folder Options م سالمه ، CMD کار می کنه ولی Task Manager و Regedit ترکیده اند
همچنین Media Player Classic ارور میده :
همچنین sXe Anticheat برای بازی کانتر :
هزاران بار!! سیستم رو فرمت و پارتیشن بندی کردم ، و فایلهای موجود در هاردم رو به یک هارد ا**ترنال انتقال دادم (فقط آهنگ و فیلم و ع** و نه هیچ فایل Dll یا اجرایی) و ویندوز عوض کردم و دوباره فایل ها رو منتقل کردم ، بعد 1 ثانیه یا 1 هفته! این مشکل بر میگرده ، پدرمو در آورده کمکم کنید لطفا
این رو هم اضافه کنم که :
هزاران AntiVirus - Anti Spyware و کوفت و زهرمار هم نصب کردم و هزار تا ویروس و کوفت و زهرمار!! پیدا کردن ولی کار من رو راه ننداختند
----------------------------------------------------------------
سلام
خواهشا کمک کنید
من هرجای اینترنت سرچ کردم یه مدل ویروس هست که :
Command Prompt
Task Manager
Registry Editor
Folder Options
رو غیر فعال می کنه اسمش هم فکر کنم brontok.A brontok.B باشه
ولی مشکل من این نیست ، من Folder Options م سالمه ، CMD کار می کنه ولی Task Manager و Regedit ترکیده اند
همچنین Media Player Classic ارور میده :
Code:
Runtime Error
Program : C:\Progra...
R6002
-floating support not loaded
Code:
File corrupted!. This progam has been manipulated and maybe it's infected by a virus or cracked. This file won't work anymore.
هزاران بار!! سیستم رو فرمت و پارتیشن بندی کردم ، و فایلهای موجود در هاردم رو به یک هارد ا**ترنال انتقال دادم (فقط آهنگ و فیلم و ع** و نه هیچ فایل Dll یا اجرایی) و ویندوز عوض کردم و دوباره فایل ها رو منتقل کردم ، بعد 1 ثانیه یا 1 هفته! این مشکل بر میگرده ، پدرمو در آورده کمکم کنید لطفا
این رو هم اضافه کنم که :
هزاران AntiVirus - Anti Spyware و کوفت و زهرمار هم نصب کردم و هزار تا ویروس و کوفت و زهرمار!! پیدا کردن ولی کار من رو راه ننداختند