عنوان Resident Evil Code: Veronica بیست سال شد

ARTHUR WESKER

“We can’t change what’s done, we can only move on.
کاربر فعال
128609

عنوان رزیدنت ایول کد : ورونیکا بیست سال شد.این عنوان در تاریخ 3 فبریه سال 2000 برای کنسول دریمکست منتشر شد.اما به دلیل فروش نه چندان بالا بر روی این کنسول ، در اواخر سال 2001 برای کنسول محبوب پلی استیشن دو منتشر شد.نسخه ی ریمستر بازی در سال 2011 نیز برای دو کنسول نسل هفتمی اکس باکس 360 و پلی استیشن سه منتشر شده است.

بسیاری از طرفداران سری رزیدنت ایول منتظر هستند تا بعد از ریمیک قسمت سوم کپکام ریمیک این عنوان را هم در دستور کار قرار دهد.بازی Resident Evil Code Veronica با کسب نمره 94 یکی از بهترین عناوین تاریخ است و دوستداران سری هیچ وقت ماجراجویی های کلیر ردفیلد و رابطه ی عاشقانه اش را با استیو فراموش نخواهند کرد!

آخرین ویرایش:
یادش بخیر اوایل که اومده بود تو کلوپ روی دریم کست بازی کردم داخل مموری سیو میکردیم بازی میکردیم یه بار هم سیوم پاک شد قاطی کردم واسه صاحب کلوپ :D:D یادش بخیر چقدر این مدت زود گذشت به قول یکی از دوستان قدیم زرق و برق کم بود از تمام بازی لذت می‌بردیم حتی ۱۰ بازهم میشد تمومش میکردیم یادش بخیر

متاسفانه تجربه این بازی رو از دست دادم!
زمان PS2 آخه بازیهای خوب یکی دو تا نبودن. کلی FF, MGS, RE, GTA, GoW و...
امیدوارم ریمیک شه.

متاسفانه تجربه این بازی رو از دست دادم!
زمان PS2 آخه بازیهای خوب یکی دو تا نبودن. کلی FF, MGS, RE, GTA, GoW و...
امیدوارم ریمیک شه.
الان هم برای تجربه این شاهکار دیر نیست

یکم بی ربطه ولی جا داره در کنار بهترین نسخه های فرعی سری در کنار Code Veronica اسم Resident Evil: Revelations رو هم بیاریم به نظرم من بهترین Resident Evil نسل هفت با اختلاف همین نسخه بود کپکام خاک بر سر اون موقع اگه به جای ادامه دادن داستان کاملا بسته شده RE5 تو فاجعه نسخه 6 این نسخه رو به صورت تمام کمال عنوان شمار داره استارت میزد الان نباید کامبک زدن سری تا نسخه هفت طول میکشید این نسخه از نظر من در پشتی کپکام بود که بعدا مسبب کامبک زدن سری شد از داستان کاملا جدیدش گرفته تا نوع جدید ویروس ستینگ رمز الود مکانیک های جدید و شخصیت پردازی پر پیچ خم و تویست های داستانی جالب همه و همه سگش شرف داشت به اون در هم بر هم 6 کارگردانش هم در واقع همین کارگردان نسخه 7 ـه (!) و احتمالا نسخه 8 رو هم باز بدن به خودش کارگردانی کنه :x(اگه نره برا Rev3) برا اینکه زیاد اف تاپیک نشه امیدوارم هر چه زودتر ریمیک Code Veronica رو کپکام بسازه چون خط اصلی داستانی سری محسوب میشه و از اوجب واجباته ریمیکش ....

یکم بی ربطه ولی جا داره در کنار بهترین نسخه های فرعی سری در کنار Code Veronica اسم Resident Evil: Revelations رو هم بیاریم به نظرم من بهترین Resident Evil نسل هفت با اختلاف همین نسخه بود کپکام خاک بر سر اون موقع اگه به جای ادامه دادن داستان کاملا بسته شده RE5 تو فاجعه نسخه 6 این نسخه رو به صورت تمام کمال عنوان شمار داره استارت میزد الان نباید کامبک زدن سری تا نسخه هفت طول میکشید این نسخه از نظر من در پشتی کپکام بود که بعدا مسبب کامبک زدن سری شد از داستان کاملا جدیدش گرفته تا نوع جدید ویروس ستینگ رمز الود مکانیک های جدید و شخصیت پردازی پر پیچ خم و تویست های داستانی جالب همه و همه سگش شرف داشت به اون در هم بر هم 6 کارگردانش هم در واقع همین کارگردان نسخه 7 ـه (!) و احتمالا نسخه 8 رو هم باز بدن به خودش کارگردانی کنه :x(اگه نره برا Rev3) برا اینکه زیاد اف تاپیک نشه امیدوارم هر چه زودتر ریمیک Code Veronica رو کپکام بسازه چون خط اصلی داستانی سری محسوب میشه و از اوجب واجباته ریمیکش ....
من revelation رو چند ماه پیش بازی کردم خیلی بد بود :D البته نه خیلی بد ولی خب بعد از نسخه ی دوم و چهارم سراغ این که رفتم بشدت خورد تو ذوقم و نتونستم ادامه اش بدم.

من revelation رو چند ماه پیش بازی کردم خیلی بد بود :D البته نه خیلی بد ولی خب بعد از نسخه ی دوم و چهارم سراغ این که رفتم بشدت خورد تو ذوقم و نتونستم ادامه اش بدم.
عجیبه یعنی دیگه بدتر از مکانیک های تاریخ گذشته RE4 ـه (اگه از نظر گان پلی منظورت هست) ؟ تا کجاش رو پیش روی کردی ؟ والا من همین چند وقت پیش درجا دو بار پشت سر هم تمومش کردم :D از نظر پایبند بودن به DNA کلاسیک سری و مکانیک رزیدنت اویل ترین رزیدنت اویل نسل هفت بود فقط اومده بودن سیستم مدیریت اینونتوری رو حذفش کرده بودن و با یـ سیستم اپگرید و Mod اسلحه جایگزینش کرده بودن که خوب از این نظر کم نذاشته بودن تنوع خوبی داشت سیستم جنسیس هم به واسطش باید کل محیط رو سانت به سانت شخم میزدی که چیزی جدید و جالبی بود داستان هم که خوب میگم روند پیش رویش مثل سری کلاسیک بود و به نسبت فرعی بودن هیچ کم و کاستی نداشت و توئیست های جالبی داشت 85-90 درصد بازی توی کشتی اتفاق میوفتاد و پیسینگ نسبتا آرومی داشت که اواخر بازی به شدت اوج میگیرفت از اون ور بانو هم به همراه کریس بعد کل وقت دوتا رو کنار هم میتونستیم شونه به شونه پیش ببریم (جدای DLC کوتاه نسخه 5) شما یـ بار دیگه برو سر وقتش اوایلش یکم تا میاد موتورش روشن بشه طول میکشه ولی کم کم میوفته رو غلطک ...

• Like
Reactions: gamer1998y
عجیبه یعنی دیگه بدتر از مکانیک های تاریخ گذشته RE4 ـه (اگه از نظر گان پلی منظورت هست) ؟ تا کجاش رو پیش روی کردی ؟ والا من همین چند وقت پیش درجا دو بار پشت سر هم تمومش کردم :D از نظر پایبند بودن به DNA کلاسیک سری و مکانیک رزیدنت اویل ترین رزیدنت اویل نسل هفت بود فقط اومده بودن سیستم مدیریت اینونتوری رو حذفش کرده بودن و با یـ سیستم اپگرید و Mod اسلحه جایگزینش کرده بودن که خوب از این نظر کم نذاشته بودن تنوع خوبی داشت سیستم جنسیس هم به واسطش باید کل محیط رو سانت به سانت شخم میزدی که چیزی جدید و جالبی بود داستان هم که خوب میگم روند پیش رویش مثل سری کلاسیک بود و به نسبت فرعی بودن هیچ کم و کاستی نداشت و توئیست های جالبی داشت 85-90 درصد بازی توی کشتی اتفاق میوفتاد و پیسینگ نسبتا آرومی داشت که اواخر بازی به شدت اوج میگیرفت از اون ور بانو هم به همراه کریس بعد کل وقت دوتا رو کنار هم میتونستیم شونه به شونه پیش ببریم (جدای DLC کوتاه نسخه 5) شما یـ بار دیگه برو سر وقتش اوایلش یکم تا میاد موتورش روشن بشه طول میکشه ولی کم کم میوفته رو غلطک ...
re4 میکانیک های گان پلی اش خدا بود :D اولش تو ذوق میزد ولی بعد از مرور زمان چنان این گان پلی بازی با طراحی دشمن ها و محیط فیت میشه که شخصا جای اذیت شدن لذت میبردم :D . بازی رو 3 4 ساعتی فکر کنم رفتم با هر دوکارکترها هم بازی کردم ولی نمیدونم یجوری بود هم گان پلی بازی تغییر کرده و هم ستینگ بازی به قولی منو نگرفت :D . داستانش البته میخورد جالب باشه.برای نسل هفتم re5 رو من همون موقع یعنی 10 سال پیش تا نصفه رفتم و خیلی خوشم اومد ولی اتفاقاتی باعث شد نتونم تا اخر برم تا روز امروز! چیز زیادی البته ازش یادم نمیاد ولی یادمه خیلی شبیه نسخه 4 بود. نسخه ی 6 ام دموش رو بازم همون nسال پیش بازی کردم که اون کلا اکشن شده بود و هیچ. الان بنظرم نسخه ی 5 خیلی پایبندتر به سری هست تا رولیشن.

• Like
Reactions: kamyy

عنوان Code Veronica در اصل یک نسخه فرعی نبود و قرار بود به عنوان Resident Evil 3 عرضه بشه ولی کپکام با سونی مشکل قانونی خورد و به این اسم عرضه اش کرد.
در اصل عنوان رزیدنت اویل نمسیس یک اسپین اف بود که به عنوان 3 عرضه شد.
هر دو شاهکار هستند ولی من کد ورنیکا را بیشتر دوست دارم.شاید به دلیل این که اولین اویل نسل 6 بود و برای من اون زمان گرافیک خیره کننده ای داشت.

عنوان Code Veronica در اصل یک نسخه فرعی نبود و قرار بود به عنوان Resident Evil 3 عرضه بشه ولی کپکام با سونی مشکل قانونی خورد و به این اسم عرضه اش کرد.
در اصل عنوان رزیدنت اویل نمسیس یک اسپین اف بود که به عنوان 3 عرضه شد.
هر دو شاهکار هستند ولی من کد ورنیکا را بیشتر دوست دارم.شاید به دلیل این که اولین اویل نسل 6 بود و برای من اون زمان گرافیک خیره کننده ای داشت.
در جریان کد ورونیکا هستم کد ورونیکا تایم لاین اصلی سری رو تعریف میکرد و به شدت ارزش داستانیش بالا بود ولی چه میشه کرد سر مارکتینگ مصخره سونی و سگا تبدیل به نسخه فرعی شد وگرنه باید بیشتر از اینا بهش توجه میشد گرافیکش هم آره اولین باری تو سری بود که محیطش 3D رندر میشد ...

هر دو نسخه revelations مخصوصا نسخه دوم ، بازی های فوق العاده خوبی بودن و به نظرم مسیر درستی بود که رزیدنت اویل با سوم شخص شدنش طی کرد و شاید بشه گفت بیراهه ای که با نسخه ی 5 و 6 طی شد ( که بازی های خوب و لذت بخشین ولی resident evil خوبی

نیستن) توی این دو نسخه برطرف شد . فقط امیدوارم Capcom برای نسخه سومش بودجه ی بالاتری قرار بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or