عنوان Musou Stars برای PS4 و PS Vita معرفی شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
files-news-Musou-Stars-2016-09-13-16-004%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg
امروز صبح طی کنفرانس شرکت «سونی» در ژاپن، شرکت «کویی تکمو» از «Musou Stars» یک عنوان اکشن Cross-Over (متقاطع/ترکیبی) که شامل شخصیت‌های از عناوین مختلف این شرکت خواهد بود، برای PS4 و PS Vita رونمایی کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

شخصیت‌های نمایش داده شده در تریلر این عنوان شامل افراد زیر بودند.

• «ریو هایابوسا» از سری «Ninja Gaiden»
  • «اوکا» از سری «Toukiden»
  • «سوفی» از سری «Atelier»
  • «سانادا یوکیمورا» از سری عناوین «Samurai Warriors»
  • «ژائو یون» از « Dynasty Warriors»
  • «هاجمیه آریما» از سری «Haruka: Beyond the Stream of Time»
  • «کاسومی» از سری مبارزه‌ای «Dead or Alive»

همانطور که از اسم این عنوان مشخص است، استدیوی «Omega Force» وظیفه ساخت آن را برعهده خواهد داشت. در ادامه می‌توانید اولین تصاویر منتشر شده از این بازی جدید را مشاهده کنید.

لینک منبع

Attachments

• Musou-Stars-Ann-PS4-Vita.jpg
    Musou-Stars-Ann-PS4-Vita.jpg
    74.4 KB · مشاهده: 5
انتظار NG میرفت ولی خب باز اینم از هیچی بهتره :-<
نکته مهمش اینه که بازی رو Omega Force داره میسازه و با توجه به اینکه کار TN روی DoAX3 هم تموم شده و Nioh هم فبریه منترش میشه، میتونیم امیدوار باشیم که به زودی از پروژه‌های جدیدشون چیزی بشنویم :دی (من هنوز منتظر معرفی اون پروژه‌ام که کارگردان DoAX3 در موردش Tease کرد و میگفت از انجینمون نمی‌شد درست توی اون استفاده کرد :دی چه DoA6 باشه چه NG جدید شدیدا از هر دو استقبال میشه :دی)

نکته مهمش اینه که بازی رو Omega Force داره میسازه و با توجه به اینکه کار TN روی DoAX3 هم تموم شده و Nioh هم فبریه منترش میشه، میتونیم امیدوار باشیم که به زودی از پروژه‌های جدیدشون چیزی بشنویم :D (من هنوز منتظر معرفی اون پروژه‌ام که کارگردان DoAX3 در موردش Tease کرد و میگفت از انجینمون نمی‌شد درست توی اون استفاده کرد :D چه DoA6 باشه چه NG جدید شدیدا از هر دو استقبال میشه :D)

اون تیم نینجا اگه سود DLC های DOA 5 LR و DOAX3 رو توی این نسل ول کردن و رفتن سراغ شماره بعدی من اینجا لزگی میزنم :دی رسماً روانی کردن مارو ، نسل تموم شد :دی

اون تیم نینجا اگه سود DLC های DOA 5 LR و DOAX3 رو توی این نسل ول کردن و رفتن سراغ شماره بعدی من اینجا لزگی میزنم :D رسماً روانی کردن مارو ، نسل تموم شد :D
:|:دی
ولی نه همون قبل از عرضه DoAX3 تایید کردن پروژه جدید رو :دی فقط مشخص نیست DoA6ـه یا NG جدید :دی البته از IP جدید هم حمایت میشه خصوصا اگه توی سبک HnS باشه :دی

• Like
Reactions: KingAmir and Kainé
:|:D
ولی نه همون قبل از عرضه DoAX3 تایید کردن پروژه جدید رو :D فقط مشخص نیست DoA6ـه یا NG جدید :D البته از IP جدید هم حمایت میشه خصوصا اگه توی سبک HnS باشه :D

همین که مشخص نیست چیه خیلی بده ، چون ممکنه عین خبرهای اسکوئر و ... یهو یه چیز داغون باشه یا همونطور که اشاره کردی اصن به NG و DOA 6 مربوط نشه مثل Ni-Oh :D رسماً خبر که هیچ حتی شایعه ای در مورد اون دو تا بازی نیست :| الان مثلاً چه سگا چه نامکو دارن رسماً VF6 و SC6 ـو غیر مستقیم تایید میکنن ، شایعات و تصاویر مختلف هم که تا الان ازشون کم نبوده ولی اینا رسماً هنوز هیچ کاری نکردن :D اگه همین الانم معرفیش کنن به زور به 2017 یا 2018 میرسه که با شایعه ها می ترسم کار به PS5 و اینا بکشه ... کلاً اوضاع خیلی شیر تو شیریه و امیدوارم هر چه زودتر از این بلاتکلیفی دربیاییم. NG و DOA هم نبود ، نبود به همون HnS جدید هم راضی ایم :D نسل زیبا و کچل از HnS ـیی رو داریم تجربه می کنیم :|

اول تریلر بازی قشنگ طرفدارای Ninja Gaiden رو ترول کردن :| اوایل تریلر یه جوری بود که همه فک کنن نسخه جدید NG تو راهه...
البته این ترول نکته‌ی مثبتی هم داره چون مثل اینکه بعد از این تریلر گفتن که آخر امسال منتظر معرفی یه پروژه مهم دیگه باشید و ممکنه واسه همین سر به سر فنا گذاشتن
جمله دقیقش :
We’re also developing other titles too, including the one you’re probably longing to see. We’re talking with SIEI to present them to you maybe in the end of the year

آخرین ویرایش:
چه گرافیک داغونی داره از تکمو بعید بود:| شایدم چون اهمیت خاصی نداره زیاد رو گرافیکش کار نشده

وات؟ :D بعید؟ از تکمو؟ :D

اتفاقا اگه گرافیک خفنی داشت بعید میبود :D

بعد چون سبک سری Warriorsئه خب باید یه جوری 1080 و 60 فریم با 1000 تا دشمن تو صفحه بتونن بزارن :D

وات؟ :D بعید؟ از تکمو؟ :D

اتفاقا اگه گرافیک خفنی داشت بعید میبود :D

بعد چون سبک سری Warriorsئه خب باید یه جوری 1080 و 60 فریم با 1000 تا دشمن تو صفحه بتونن بزارن :D
این واریورز چه جور سبکیه یادم میاد زلدا هم یه همچین چیزی داشت با کله خورد زمین با اون امتیازش ؟؟؟؟

این واریورز چه جور سبکیه یادم میاد زلدا هم یه همچین چیزی داشت با کله خورد زمین با اون امتیازش ؟؟؟؟

نه اتفاقا خیلی هم خوب درومد

آخه باید ببینی به چه سبکی داری نگاه میکنی

هیچ کس تو دنیا فکر نکنم از اون بازی انتظار یه متا واقعا زلدایی بالای 90 داشت بلکه اون بازی میشه گفت مثل Dragon Quest Heroes کاملا جهت ارضا کرن طرفدارا و Fan Service خالص بود. اینکه میتونستی با شخصیتای محبوبت و تو حالتای مختلفشون (مثلا لینک تو بازیای مختلف) به صورت اکشن سریع بازی کنی و هزار تا دشمن رو بکشی خب حال میده :D یا حتی تو نقش شخصیت منفی ها بازی کنی :D

کلا دیدن و قضاوت کردن یه بازی سبک Warriors از رو متا اشتباهه. درسته بازی کاملی نیست و منم به هیچ وجه نمیگم به بازیای این سبکی بالای 9 میدم از 10 و این حرفا ولی به عنوان یه سبکی که واقعا سرگرمه خیلی خوبه و من رو سرگرم میکنه :D

برای مثال من بهترین بازی این سبکی که کردم Samurai Warriorsئه که بینشون از 4ش بیشتر خوشم اومد (چون آخریشه :)) ) و خیلی بهم حال میده که کلیییی شخصیت برا انتخاب داشته باشم که هرکدوم از نظر طراحی و سلاح کاملا باهم فرق داشته باشن و بتونم در ثانیه بالای 100 تا دشمن رو بکشم :D

به نظرم بزرگترین مشکل این بازی قیمتشه. حالا 60 دلار موقع عرضه اشکال نداره ولی این نامردا اصلا قیمت رو پایین نمیارن :| برای مثال Warriors Orochi 3 که فکر کنم جز لانچ تایتل PS4 بود هنوزم 60 دلاره :|

نه اتفاقا خیلی هم خوب درومد

آخه باید ببینی به چه سبکی داری نگاه میکنی

هیچ کس تو دنیا فکر نکنم از اون بازی انتظار یه متا واقعا زلدایی بالای 90 داشت بلکه اون بازی میشه گفت مثل Dragon Quest Heroes کاملا جهت ارضا کرن طرفدارا و Fan Service خالص بود. اینکه میتونستی با شخصیتای محبوبت و تو حالتای مختلفشون (مثلا لینک تو بازیای مختلف) به صورت اکشن سریع بازی کنی و هزار تا دشمن رو بکشی خب حال میده :D یا حتی تو نقش شخصیت منفی ها بازی کنی :D

کلا دیدن و قضاوت کردن یه بازی سبک Warriors از رو متا اشتباهه. درسته بازی کاملی نیست و منم به هیچ وجه نمیگم به بازیای این سبکی بالای 9 میدم از 10 و این حرفا ولی به عنوان یه سبکی که واقعا سرگرمه خیلی خوبه و من رو سرگرم میکنه :D

برای مثال من بهترین بازی این سبکی که کردم Samurai Warriorsئه که بینشون از 4ش بیشتر خوشم اومد (چون آخریشه :)) ) و خیلی بهم حال میده که کلیییی شخصیت برا انتخاب داشته باشم که هرکدوم از نظر طراحی و سلاح کاملا باهم فرق داشته باشن و بتونم در ثانیه بالای 100 تا دشمن رو بکشم :D

به نظرم بزرگترین مشکل این بازی قیمتشه. حالا 60 دلار موقع عرضه اشکال نداره ولی این نامردا اصلا قیمت رو پایین نمیارن :| برای مثال Warriors Orochi 3 که فکر کنم جز لانچ تایتل PS4 بود هنوزم 60 دلاره :|
یعنی داستان نداره؟؟؟؟ اینجوری که خیلی بده فقط بکش بکش چه فایده ای داره

اول تریلر بازی قشنگ طرفدارای Ninja Gaiden رو ترول کردن :| اوایل تریلر یه جوری بود که همه فک کنن نسخه جدید NG تو راهه...
البته این ترول نکته‌ی مثبتی هم داره چون مثل اینکه بعد از این تریلر گفتن که آخر امسال منتظر معرفی یه پروژه مهم دیگه باشید و ممکنه واسه همین سر به سر فنا گذاشتن
جمله دقیقش :
دقیقا! خداییش خود منم یه لحظه به امید NG نیم خیز شدم ولی بعد که دیدم Musou از آب در اومد..... :|:( البته باز همین که ریو رو توی یه Cross-Over جدید میبینیم خودش خوبه :D حداقل KT و TN دارن تلاششون رو می‌کنند تا مردم NG و ریو رو از یاد نبرن، که خیلی بیشتر از چیزیه که میشه در مورد کپکام گفت که کلا Dante - Vergil و DMC رو توی زیرزمینش قایم کرده :|

در مورد بازی جدیده به نظرم احتمالا این Dissidia Final Fantasy آخریه است که پارسال برای دستگاه‌های آرکید منتشر شد و گفتن تقریبا یکسال بعدش برای PS4 هم میاد :D

• Like
Reactions: KingAmir and FUTURE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or