عنوان Homefront: The Revolution در نمایشگاه EGX 2015 قابل بازی خواهد بود

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
homefront-the-revolution-key-art.jpg

درود

شرکت Deep Silver اعلام کرد که عنوان Homefront: The Revolution در نمایشگاه EGX 2015 قابل بازی خواهد بود.در این مراسم که از تاریخ 24 تا 27 سپتامبر برگزار میشود و بزرگترین رویداد مرتبط به صنعت بازی در کشور انگلیس است عنوانHomefront: The Revolution حضور دارد و قابل بازی خواهد بود.

این عنوان بر خلاف قسمت اول ، یک شوتر جهان باز خواهد بود و داستان ان در رابطه با اشغال بخش هایی از کشور امریکا به دست یک نیروی کره ای است که انجا را تحت کنترل نظامی وحشیانه خود دراورده است.

هواپیماهای بدون سرنشین ، گشت های زرهی ، خشونت پلیس تبدیل به بخشی از زندگی روزانه در فیادلفیا شده اند.زادگاه استقلال امریکا!

با این حال در حومه های خراب شهرها ، نیروهای مقاومت در حال مبارزه....

در این بازی در نقش نیروهای مقاومت قرار خواهید گرفت و باید کشور امریکا را از دست نیروهای کره ای ازاد کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
Homefront یک سری ویژگیها داشت که تو FPS های دیگه خیلی کم بود. یکی فضاسازی بازی، یکی هم بازی با احساسات بازیباز؛ مثل صحنه ی کشته شدن پدر و مادر جلو بچشون یا نماز خوندن یک NPC. اینارو اگه نسخه دوم نداشته باشه واقعا نمیدونم چه چیز خاصی برای عرضه داره.

نسخه اول بنظرم جالب نبود جز همون صحنه های خاصی که دوستان گفتن چیز خاصی نداشت بنظرم!
اما این نسخه طبق نمایشایی که داشته بشدت بهش امیدوارم، امکاناتی که داشت و آزادی عملی که توی نمایشاش داشت اگه واقعا تو بازی اصلی هم به خوبی پیاده بشه یک FPS متفاوت از کار در میاد، همینطور محیط جنگ زده و انقلابی رو به شکل خیلی خوب توی نمایشا نشون دادن، البته نمایش Gamescom ـش تعریفی نداشت و چیزی نشون ندادن اما نمایشای قدیمی ترش خیلی خوب و نو آورانه بود.
با یک ماشین اسباب بازی که بهش بمب وصل شده از زیر ماشینای دشمن وارد منطقه شون میشی و یواشکی میفرستی رو هوا منطقشونو یا هک کردن دستگاهای مختلف و ... بنظرم خیلی جالب در میاد.

فقط این قضیه کرایتک و رفتن کارگردانشو ... گند نزده باشه تو روند ساخت بازی خوبه.

از نسخه اولش بدم نیومد ولی به شکل فوق‌العاده افتضاحی تموم شد. در کل صحنه‌های تاثیرگذار کم نداشت. همین کمک کرد شوترِ خاصی باشه.

به نظر من بزرگ ترین ضعف نسخه اول گیم پلیش بود، گیم به شدت خشک و داغونی داشت خیلی خیلی زود جذابیتش رو از دست می داد ...
نسخه دوم کلا از نظر تغییرات انقلاب کرده، بازی جهان آزاد شده، به واسطه همین ویژگی راه های مختلفی برای مبارزه پیش روی بازیکن قرار می گیره...
کلا کرایتک با این بازی انگار یه جورایی هدفش این بود که برگرده به سبک خودش، سبکی که توش موفق بود اما رهاش کرده بود، یه شوتر جهان آزاد، سندباکس کامل ....
من سه تا گیم پلی تا حالا دیدم هر تا فوق العاده جذاب بودند، یکی از ویزگی های بازی که از کرایسیس قرض گرفته شده شخصی سازی سلاح، هست، البته چیزی که تو تریلر نشون دادند در حقیقت نسخه کامل شده شخصی سازی سلاح کرایسیس بود...
تو کرایسیس تغییرات محدود بودند ولی تو این بازی یه قسمت نشون میده که کلا بدنه سلاح رو برمی داره assault rifle رو به machine gun تبدیل می کنه....
گرافیک بازی هم دیگه کار اعضای کرایتک و کرای انجین هست دیگه حرفی نمی مونه، تم بازی به شدت تاریک هست، این ویژگی به نظر من فوق العاده جزابش کرده.... گرافیکش هم به نظر من بین شوتر های جهان آزاد تا الان بهترین بوده....

نسخه اول بازی واقعا از لحاظ داستانی و هیجان و صحنه های نفس گیر و جنگی خیلی خوب بود و حتی در سطح COD هم میتونست باشه! البته نه از نظر گیم پلی و گرافیک که جای کار داشت.

ولی این دومی، اصلا معلوم نیست چیه، من هرچی گیم پلیشو نگاه میکنم نمیتونم بفهمم یعنی چی؟ اگه یوبی سافت میومد فارکرای رو یک کم تم اش رو تیره تر میکرد و تکنولوژی اضافه میکرد یک چیزی مثل Blood Dragon میشد همین چیزی که اینا دارن الان نمایش میدن!!

نمیدونم ته اش چی میشه ولی فکر نکنم بیشتر از یک بازی کسل کننده چند ساعته بشه. که نهایت با 7 و 7.5 میره به خاطرات!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or