rezaigi2004 کاربر سایت Oct 31, 2007 #1 سایت بسیار معتبر Gamestop بخش عنوان Haze خود را تغییر داد و Pre-Release Ships اون رو به تاریخ 4 دسامبر سال 2007 تغییر داد!
سایت بسیار معتبر Gamestop بخش عنوان Haze خود را تغییر داد و Pre-Release Ships اون رو به تاریخ 4 دسامبر سال 2007 تغییر داد!
WILDCAT کاربر سایت Oct 31, 2007 #2 :cheesygriچه بهتر انقدر بازی میومد ادم نمیدونست کدوم و بگیره دستم باز شد
T Elite x کاربر سایت Oct 31, 2007 #3 نوشته شده توسط rezaigi2004: سایت بسیار معتبر Gamestop بخش عنوان Haze خود را تغییر داد و Pre-Release Ships اون رو به تاریخ 4 دسامبر سال 2007 تغییر داد! بیشتر... فک کنم منظورت gamestop gamespot بوده دیگه
نوشته شده توسط rezaigi2004: سایت بسیار معتبر Gamestop بخش عنوان Haze خود را تغییر داد و Pre-Release Ships اون رو به تاریخ 4 دسامبر سال 2007 تغییر داد! بیشتر... فک کنم منظورت gamestop gamespot بوده دیگه
Saren Arterius کاربر سایت Oct 31, 2007 #4 نوشته شده توسط hamid-kho74: فک کنم منظورت gamestop gamespot بوده دیگه بیشتر... نه عزيزم ، هم Game Spot داريم و هم Gamestop ! اين دوتا با هم فرق فوكوله !!!!
نوشته شده توسط hamid-kho74: فک کنم منظورت gamestop gamespot بوده دیگه بیشتر... نه عزيزم ، هم Game Spot داريم و هم Gamestop ! اين دوتا با هم فرق فوكوله !!!!
T Elite x کاربر سایت Oct 31, 2007 #5 نوشته شده توسط Saren Arterius: نه عزيزم ، هم Game Spot داريم و هم Gamestop ! اين دوتا با هم فرق فوكوله !!!! بیشتر... ها....... فک وکنم سوتی ودادم
نوشته شده توسط Saren Arterius: نه عزيزم ، هم Game Spot داريم و هم Gamestop ! اين دوتا با هم فرق فوكوله !!!! بیشتر... ها....... فک وکنم سوتی ودادم
TRUTH کاربر سایت Oct 31, 2007 #6 مگه نگفتن این بازی رفت برای 2008؟ یه حسی به من میگه این بازی امسال نمیاد!
GameMaker7 کاربر سایت Oct 31, 2007 #7 نوشته شده توسط hamid-kho74: ها....... فک وکنم سوتی ودادم بیشتر... Game Stop فروشگاه Gamespot هست تا جایی که فکر کنم.
نوشته شده توسط hamid-kho74: ها....... فک وکنم سوتی ودادم بیشتر... Game Stop فروشگاه Gamespot هست تا جایی که فکر کنم.
Nima مدیر انجمن Nov 1, 2007 #8 Gamestop میشه گفت بزرگترین و معتبرترین فروشگاه عرضه Video Game در دنیا هست که چیزی حدود 5000 شعبه در کشورهای مختلف داره . در ضمن سایت هم داره که میشه به صورت آنلاین خرید کرد . هیچ ربطی هم به Gamespot نداره .
Gamestop میشه گفت بزرگترین و معتبرترین فروشگاه عرضه Video Game در دنیا هست که چیزی حدود 5000 شعبه در کشورهای مختلف داره . در ضمن سایت هم داره که میشه به صورت آنلاین خرید کرد . هیچ ربطی هم به Gamespot نداره .
milad_ps3 کاربر سایت Nov 1, 2007 #9 نوشته شده توسط nima_mn: Gamestop میشه گفت بزرگترین و معتبرترین فروشگاه عرضه Video Game در دنیا هست که چیزی حدود 5000 شعبه در کشورهای مختلف داره . در ضمن سایت هم داره که میشه به صورت آنلاین خرید کرد . هیچ ربطی هم به Gamespot نداره . بیشتر... میگم چطوری میشه از این سایت خرید کرد؟؟؟ من حساب بین المللی paypal دارم با پشتوانه ویزا کارت ... آیا به ایران هم محصولات رو میفرستن؟؟؟
نوشته شده توسط nima_mn: Gamestop میشه گفت بزرگترین و معتبرترین فروشگاه عرضه Video Game در دنیا هست که چیزی حدود 5000 شعبه در کشورهای مختلف داره . در ضمن سایت هم داره که میشه به صورت آنلاین خرید کرد . هیچ ربطی هم به Gamespot نداره . بیشتر... میگم چطوری میشه از این سایت خرید کرد؟؟؟ من حساب بین المللی paypal دارم با پشتوانه ویزا کارت ... آیا به ایران هم محصولات رو میفرستن؟؟؟