من تو سال های 1999 تا 2005 پی سی باز بودم و اون زمان هر چی پول دستم میومد خرج پی سی میکردم .
هالف لایف سال 2004 به بازار اومد ! و اونم بر روی پی سی و با سخت افزار های نامحدود پی سی کلا این بازی توسعه یافته بود و برای پی سی اصلا ساخته شده بود و تو زمانی که اومد انقلاب عجیب و غریبی هم تو گیم پلی و هم گرافیک و به خصوص تو بخش فیزیک به وجود آورد ( از موتور فیزک هاوک استفاده کرده بودن ) و سخت افزار های کنسول های پلی استیشن 2 و ایکس باکس که اصلا توانش رو نداشتن که اجراش کنن و هالف لایف بعد ها بر روی ایکس باکس 360 که کنسول نسل بعدی بود منتشر شد !
این بازی بخواد روزی نسخه سومش هم ساخته بشه باید چیزی داشته باشه که قشنگ سر و صدا کنه و هه رو شوکه کنه و یه بار هم گفتم تنها استدیویی که میتونست این عنوان رو نسخه سومش رو بسازه ( قبلا یه جا گفته بودم ) CP هستش که به نظرم توانایی این رو داشت نسخه سوم این عنوان رو برای Valve بسازه به همکاری خود Valve و میتونستن به صورت تیمی کار کنن و به نظرم شدنی بود و یعنی دیوانه وار میشد این بازی ! ( یا این که خود والو موتور گرافیکیش رو بازسازی اساسی میکرد و روی بازی با تیمی نابغه کار میکرد و خرج درست حسابی میکرد و یه نسخه بی نظیر دیگه رو روانه بازار میکرد و از پسش بر میومدن به نظر من ولی میگم اصلا والو دیگه براش اهمیتی نداره این موضوعات )
والو امروزه اصلا به این چیزا فکر نمیکنه ! اینا به طرفدار هاش خیانت بزرگی کردن و اصلا والو با هالف لایف و طرفدارهاش معروف شد و هر چیزی داره از همون طرفدار هاش داره و بعد که استیم رو به وجود آورد و پول پارو کرد به طرفدار های قدیمیش پشت کرد و اصلا هم اهمیتی نمیده و این بازی به تاریح پیوست و اون آقای گب هم هر چند وقت یه بار با صحبت هاش و ویدئو هاش قشنگ راه میره رو اعصاب ماهایی که آرزوی انتشار نسخه سومش رو داریم و قشنگ با کاراش رو اعصاب ما راه میره و فکر هم میکنه خیلی کاراش بامزه هستش !
خیانتی که این کمپانی در حق طرفدار هاش کرد ( از لحاظ اخلاقی و معنوی میگم ) مثال زدنی هستش .