عنوان Gears Of War 4 گلد شد

Space Bandit

کاربر سایت
اولین نسخه‌ی ساخته شده از سری Gears of War توسط استودیوی The Coalition، مراحل ساخت خود را به اتمام رسانده و در حال آماده سازی برای انتشار است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

مایکروسافت طی خبری در سایت Xbox، این موضوع را رسما اعلام کرد و همچنین مراسمی با حضور اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل مایکروسافت آقای Satya Nadella در شهر ونکوور کانادا برگزار شد.

به گفته‌ی Rod Fergusson رئیس استودیوی The Coalition، همکاری دوباره با تیم Xbox برای وی رویایی بوده است. "بازگشت به Xbox و رهبری تیمی متشکل از افراد مستعد و تمرکز کامل روی Gears of War، آن هم در کشورم کانادا و یکی از بهترین شهرهای دنیا از لحاظ تکنولوژی و سرگرمی، برای من مانند رویاییست که به واقعیت تبدیل شده است."

Fergusson پیش از این در استودیوی Epic Games روی سری Gears of War کار کرده بود و پس از خریداری سری GoW توسط مایکروسافت، به مایکروسافت ملحق شد تا رهبری استودیوی The Coalition را برای ساخت عنوان Gears of War 4 به عهده بگیرد.

Gears of War 4 در تاریخ 11 اکتبر سال جاری (21م مهر ماه) برای کنسول Xbox One و PC منتشر خواهد شد. Gears of War 4 جزو عناوینXbox Play Anywhere مایکروسافت است و این بدان معناست که با خرید دیجیتالی هر یک از نسخه‌های PC یا Xbox One بازی، می‌توانید نسخه دیگر را به صورت رایگان دریافت کنید. همچنین قابلیت Cross-Player (که اجازه می‌دهد کاربران روی پلتفرم‌های مختلف با یکدیگر بازی کنند) برای تمامی مودهای بازی در دسترس است.
لینک منبع

بهترین بازی نسل مایکرو همینه. تریلر آخر رو دیده باشید شاهکار خلق کردن. زمین تا آسمون از نمایش اول بهتره. هایپ تا منتها علیه رفته بالا
نمایش اخر واقعا بهتر بود نمایش اول نه تنها داغون بود بلکه من از شخصیت جدیدش نا امید شده بودم تا وقتی که فهمیدم پسر مارکوس فینیکس ولی بازم هیجکس نمیتونه جای مارکوس فینیکس توی این سری بگیره

نمایش اخر واقعا بهتر بود نمایش اول نه تنها داغون بود بلکه من از شخصیت جدیدش نا امید شده بودم تا وقتی که فهمیدم پسر مارکوس فینیکس ولی بازم هیجکس نمیتونه جای مارکوس فینیکس توی این سری بگیره

اتفاقا به نظر من نکته مثبت اینه که جرات کردن شخصیت جدید ساختن. و در درجه اول گیم پلی مهمه که کولاکه. این تغییرات آب و هوا هم کولاک کرده. همون GeoW های قبلی رو ادامه میدادن به درد خودشون میخورد.

• Like
Reactions: WCW
اتفاقا به نظر من نکته مثبت اینه که جرات کردن شخصیت جدید ساختن. و در درجه اول گیم پلی مهمه که کولاکه. این تغییرات آب و هوا هم کولاک کرده. همون GeoW های قبلی رو ادامه میدادن به درد خودشون میخورد.
من گیم پلی های جدید ندیدم فقط نمایش اول دیدم که خیلی بد بود حتما الان اینطور که شما میگی خیلی بهتر شده

خیلی جالب میشه این بازی موفق شه که ظاهرا میشه امیدوار هم هستم بشه. از اونور سونی بیشتر از همیشه یادش میفته شوتر انحصاری با کیفیت این نسل نداشته تا حالا:D

انچارتد پس چیه
آنچارتد سبک گیم پلیش تمام شوتر نیست و بخش هایی از صخره نوردی و حل معما و تعقیب و گریز داره که قطعا هم یکی از بهترین بازیاست
ولی سبک گرز تمام شوتر هست و هیجان و خون و خونریزی توش خیلی زیاده که واقعا دلچسبش میکنه:D

• Like
Reactions: MrElectricWizard
مگه شوتره آنچارتد؟ یعنی آره، شوتر داره ولی نه به غلظت GEOW و Vanquish و ... و قسمت شوتر بازی خیلی اهمیت نداره نسبت به بقیه قسمت های بازی.
شوتر که همه چیز یه بازی نیست میگی سونی یادش میفته شوتر نداره بخش داستانی اهمیت بیشتری داره تا شوتر تازه بنظرم سونی کار خیلی خوبی کرده رفته سراغ سبکای دیگه اینجوری تنوع زیادی هم ایجاد میشه من الان بگم days gone هم شوتره شما باز هنون حواب میدی

• Like
شوتر که همه چیز یه بازی نیست میگی سونی یادش میفته شوتر نداره بخش داستانی اهمیت بیشتری داره تا شوتر تازه بنظرم سونی کار خیلی خوبی کرده رفته سراغ سبکای دیگه اینجوری تنوع زیادی هم ایجاد میشه من الان بگم days gone هم شوتره شما باز هنون حواب میدی
شوتر همه چیز سبک AA نیست. ولی داریم در مورد سبک شوتر حرف می زنیم که همه چیزش شوتینگه و سونی تا اینجا نداشته. مایکرو هم تازه داره دارا می شه.
پ.ن: اصلا این سبک بازی چند ساله نیستش. امیدوارم GEOW4 استارتشو بزنه دوباره:دی

• Like
Reactions: jhoobin
خیلی جالب میشه این بازی موفق شه که ظاهرا میشه امیدوار هم هستم بشه. از اونور سونی بیشتر از همیشه یادش میفته شوتر انحصاری با کیفیت این نسل نداشته تا حالا:D
بیخیال هر چی میشه سونی یادش رفته اینور ماکرو یادش رفته
جبهه بندی نداره بازی خوب و هایپ انگیز هرکس باید این عناوین تجربه کنه چه رو pc که در دسترس همس چه بخواد جمع و جور رو X1..

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or