عنوان Driveclub تا سال بعد هم محتوا دریافت خواهد کرد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
driveclub_3.jpg

درود

استودیو Evolution Studios اعلام کرده است که تا یک سال دیگر از بازی با ویژگیها و محتواهای جدید پشتیبانی خواهد کرد.

این ویژگیها و محتواهای جدید هر ماه به بازی اضافه خواهد شد که شامل لابی های شخصی سازی چند نفره ، انتخاب درجه سختی جدید ، گزینه های جدید برای حالت تصویر و اطلاعیه های هوشمندتر می باشند.این موارد در کنار مسیرهای مسابقه بیشتر ، رویداد های اجتماعی و تنظیماتی برای حالت drift هستند.

استودیو Evolution Studios برای دارندگان نسخه PlayStation Plus و نسخه کامل بازی، دو برابر XP را در نظر گرفته است.این فرصت در حال حاضر برقرار است و تا دوشنبه، بیست و چهارم اگوست ادامه دارد. شما برای استفاده از این فرصت، باید از یکی از ۱۵ خودرویی که با نسخه PlayStation Plus می‌آیند، استفاده کنید

عنوان Driveclub تا به حال بیش از دو میلیون نسخه فروش کرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
این بازی اگه در لانچش چیزی که الان بودش رو میبود واقعا امتیازات خیلی خوب میگرفت به نظرم
خیلی خوبه که ساپورت میکنند ! (اگه رایگان باشه ما بیشتر راضی هستیم :d )

به شخصه کلا بازی خوبی بود به نظرم (بعد از آپدیت ها میگم ) ولی خوب هندلینگش برای من سخت بود مقداری (به خصوص اوایلش)
به نظرم گرافیکش واقع عالی بود , این آب و هواش Mind blowing بود !

امیدوارم بازی بعدشون یک Motostrom برای ps4 باشه ! :bighug:

جناب سونی بیزحمت اصل کار GT7 رو زودتر برای ریسینگ فن ها آماده کن b-)

gran-turismo-ps-vita-wallpaper.jpg

تو عمرم نشده بود بازی که بالاترین کیفیت زمان خودش رو داره به اون شکل تجربه کنم خصوصا اینکه همون اوایل اپدیتشو زدم :x واقعا کنسول نعمتیه :bighug: تنها موردی که هست هنوزم نتونستم مثل موس و کیبورد با گیم ارتباط برقرار کنم بعد از 1 سال :d یاد گیم پد سگا بخیر با اینکه نسل بشر فکر میکنه گیم پد ها نسبت به قبل پیشرفته تر و بهتر شدن اما کورخوندن ! اون سگا رو شما راحت با گیم پد هر بازی که بود چقدر راحت و خفن با دسته مچ میشدی چه لذتی میبردیم اخ یادش بخیر :d

تو عمرم نشده بود بازی که بالاترین کیفیت زمان خودش رو داره به اون شکل تجربه کنم خصوصا اینکه همون اوایل اپدیتشو زدم :x واقعا کنسول نعمتیه :bighug: تنها موردی که هست هنوزم نتونستم مثل موس و کیبورد با گیم ارتباط برقرار کنم بعد از 1 سال :d یاد گیم پد سگا بخیر با اینکه نسل بشر فکر میکنه گیم پد ها نسبت به قبل پیشرفته تر و بهتر شدن اما کورخوندن ! اون سگا رو شما راحت با گیم پد هر بازی که بود چقدر راحت و خفن با دسته مچ میشدی چه لذتی میبردیم اخ یادش بخیر :d
چه ربطی به تاپیک داشت الان؟ :-/

چه ربطی به تاپیک داشت الان؟ :-/

شما مدیرا چن سالتونه به همه چی گیر میدین فک کردین خیلی خوب مدیری ای [-( فک مینکی پس توی تاپیکی که مربوط به درایو کلاب هست باید چی بگیم ! همه یا :
1- خوب است حمایت میکنیم
2- خوب نیست حمایت نمیکنیم

شما مدیرا چن سالتونه به همه چی گیر میدین فک کردین خیلی خوب مدیری ای [-( فک مینکی پس توی تاپیکی که مربوط به درایو کلاب هست باید چی بگیم ! همه یا :
1- خوب است حمایت میکنیم
2- خوب نیست حمایت نمیکنیم
استغفرالله. خوبی شما ایشالا؟ من هم خوبم شکر خدا.
اقا فردین
این به این معنی هستش که برای افرادی که سیزن پس دارن باز هم قراره tour منتشر بشه یا نه؟
والا هیچی معلوم نیست هنوز . باید ببینیم چی میگن.

استغفرالله. خوبی شما ایشالا؟ من هم خوبم شکر خدا.
چی میگی شما !
برو داداش برو الکی گیر نده واسه خودت خوب نیست وگرنه به حال من که فرقی نداره نهایت کاری که شما بلدین اینه که بن کنین بخدا واسه سایت خوبتون میگم
ناراحتی بووجود اوردن بیخودی هیچ سودی به حالتون نداره . من نفهمیدم حرف حساب شما چی بود اومدی ضد حال زدی ! من که شکر خوبم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or