عنوان Destiny 2 برای PS4 محتوای انحصاری خواهد داشت

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
photo_2017-03-29_13-32-06.jpg
همان‌طور که پیش‌بینی‌شده بود، اولین محتوای انحصاری عنوان Destiny 2 برای پلتفرم PS4 عرضه خواهد شد.

کانال رسمی پلی‌استیشن سونی در یوتیوب، تیزر تریلری که دیروز از عنوان Destiny 2 منتشرشده بود را به چند ثانیه اضافه‌تر نشان داد و اگر به تصویر زیر توجه کنید می‌بیند که نوشته‌شده است «محتوای انحصاری عنوان Destiny 2 برای PS4» و در زیر تصویر نوشته‌شده است، «این محتوا تا پاییز سال 2018 انحصاری خواهد بود و اطلاعات بیشتر از این محتوای انحصاری تابستان امسال منتشر خواهد شد.»

عنوان Destiny 2 پاییز امسال منتشر خواهد شد و طبق شایعات منتشرشده ممکن است این بازی در ماه سپتامبر عرضه شود.

3213079-screen+shot+2017-03-28+at+3.55.43+pm.png

لینک منبع

یکی از زشت ترین و مسخره ترین کارهایی هست که متاسفانه مُد شده. خوب آخه برای چی باید یه سری محتوی برای یکی زودتر بیاد برای یکی دیرتر، مگه هر دو پول ندادن براش؟! اگه قرارداد دارین محتوی انحصاری بسازین براشون ولی از اون چیزی که قولش رو دادین کم نکنین. یه زمانی 2 تا لباس و اینجور چیزها انحصازی بود، الان محتوی دانلودی، بازار انحصاری زمانی هم که هر روز داره داغ تر می شه!

یکی از زشت ترین و مسخره ترین کارهایی هست که متاسفانه مُد شده. خوب آخه برای چی باید یه سری محتوی برای یکی زودتر بیاد برای یکی دیرتر، مگه هر دو پول ندادن براش؟! اگه قرارداد دارین محتوی انحصاری بسازین براشون ولی از اون چیزی که قولش رو دادین کم نکنین. یه زمانی 2 تا لباس و اینجور چیزها انحصازی بود، الان محتوی دانلودی، بازار انحصاری زمانی هم که هر روز داره داغ تر می شه!
همين اكتي نسل قبل با cod و محتواي انحصاريش برا ايكس باكس يكي از بانيان اين حركت بود كه اين نسل اينوري غش كرده!
الان تو شماره اول كماكان اسنايبر خفني مثل zen meteor كماكان انحصاري ps4 هستش !

چرا زشته؟ رقابت دیگه! برعکس طرفدارهای بازی رو ترقیب میکنه به سمت کنسولی که محتوی بیشتری داره برن. بحث کنسولش نیست چون اتفاقا سردمدار این حرکت مایکروسافت بود و نسل قبل خیلی از بازی ها کانتنت انحصاری برای 360 داشتن. به نظر من که بخشی از رقابت سونی و مایکروسافته و نه زشته نه هیچ چیز دیگه.

چرا زشته؟ رقابت دیگه! برعکس طرفدارهای بازی رو ترقیب میکنه به سمت کنسولی که محتوی بیشتری داره برن. بحث کنسولش نیست چون اتفاقا سردمدار این حرکت مایکروسافت بود و نسل قبل خیلی از بازی ها کانتنت انحصاری برای 360 داشتن. به نظر من که بخشی از رقابت سونی و مایکروسافته و نه زشته نه هیچ چیز دیگه.
چه رقابتی وقتی قراره اخرش برای اون یکی پلتفرم هم بیاد حالا دیگه مثلا چند تا مپ و اسلحه مثلا چرا باید اینجوری باشه؟! اونورم این حرکت هست مثلا Tomb Rider برای x1!!

برای من که دارم پول اون محتوی رو می دم اصلا چنین حرکتی خوش آیند نیست، کاری هم به سونی و غیره ندارم! همین الان Watch Dogs 2 رو من پیش خرید کردم با Season Pass روی استیم، اما تک تک DLC هارو با یه ماه تاخیر باید نسبت به PS بازی کنم، برای چی؟ مگه من پول اون محتوی رو ندادم؟! اگه قراره رقابت باشه، پول بده و محتوی انحصاری براش ساحته بشه، خارج از برنامه، نه برای چیزی که منِ خریدار همون پولی رو دادم که فولانی جای دیگه داده!

برای من که دارم پول اون محتوی رو می دم اصلا چنین حرکتی خوش آیند نیست، کاری هم به سونی و غیره ندارم! همین الان Watch Dogs 2 رو من پیش خرید کردم با Season Pass روی استیم، اما تک تک DLC هارو با یه ماه تاخیر باید نسبت به PS بازی کنم، برای چی؟ مگه من پول اون محتوی رو ندادم؟! اگه قراره رقابت باشه، پول بده و محتوی انحصاری براش ساحته بشه، خارج از برنامه، نه برای چیزی که منِ خریدار همون پولی رو دادم که فولانی جای دیگه داده!

خوب تو قطعا قبل از خرید میدونستی قراره DLC ها با تاخیر بیان و با علم به این موضوع بازی رو خریدی دیگه، نه؟ خوب پس دیگه جای شاکی شدن نداره! چون یا باید نسخه PS4 رو بخری که مجبور به صبر کردن نباشی و یا کلا نخری. نکته همینه!

وقتی مایکرو مثلا TR رو انحصاری زمانی کرد، مگه ماهایی که PS4 داشتیم فن TR نبودیم؟ ما هم دو گزینه داشتیم، یا X1 بخریم یا یه سال صبر کنیم، در نتیجه وایستادیم تا برای PS4 هم بیاد. البته در مورد من قضیه فرق میکرد و من انقدر صبر کردم تا رو PC کرک بشه. به هر صورت چه خوشمون بیاد چه نه تجارت همینه.

خوب تو قطعا قبل از خرید میدونستی قراره DLC ها با تاخیر بیان و با علم به این موضوع بازی رو خریدی دیگه، نه؟ خوب پس دیگه جای شاکی شدن نداره! چون یا باید نسخه PS4 رو بخری که مجبور به صبر کردن نباشی و یا کلا نخری. نکته همینه!

وقتی مایکرو مثلا TR رو انحصاری زمانی کرد، مگه ماهایی که PS4 داشتیم فن TR نبودیم؟ ما هم دو گزینه داشتیم، یا X1 بخریم یا یه سال صبر کنیم، در نتیجه وایستادیم تا برای PS4 هم بیاد. البته در مورد من قضیه فرق میکرد و من انقدر صبر کردم تا رو PC کرک بشه. به هر صورت چه خوشمون بیاد چه نه تجارت همینه.
نه اتفاقا از همون اول معلوم نبود، تازه اگه هم می دونستم فرقی ایجاد نمی کنه! چون چیزی هست که هر دو داریم پول می دیم براش به یک اندازه، دلیلی نداره که یکی برتری داشته باشه! دقت کنی در مورد هم قضیه انحصاری زمانی هم توی اولین کامنت هم گفتم. در مورد تجارت اینه هم کل بحث منه، همین نوع تجارت شیوه مسخره و زشتی داره! اگه آقای x یا y قدرتش رو داره، پلیرهای پلتفرمش رو دوست داره بره جای دیگه سرمایه گذاری کنه، نه چیزی که حق منم هست. شما فرض کن بری خرید بد به نفر قبل شما یه کالا رو درجا تحویل بده، بعد موجود هم باشه، بعد به شما بگه پول رو بده من یه ماه بعد بهت می دم این رو! حرکت قشنگیه الان این؟

نه اتفاقا از همون اول معلوم نبود، تازه اگه هم می دونستم فرقی ایجاد نمی کنه! چون چیزی هست که هر دو داریم پول می دیم براش به یک اندازه، دلیلی نداره که یکی برتری داشته باشه! دقت کنی در مورد هم قضیه انحصاری زمانی هم توی اولین کامنت هم گفتم. در مورد تجارت اینه هم کل بحث منه، همین نوع تجارت شیوه مسخره و زشتی داره! اگه آقای x یا y قدرتش رو داره، پلیرهای پلتفرمش رو دوست داره بره جای دیگه سرمایه گذاری کنه، نه چیزی که حق منم هست. شما فرض کن بری خرید بد به نفر قبل شما یه کالا رو درجا تحویل بده، بعد موجود هم باشه، بعد به شما بگه پول رو بده من یه ماه بعد بهت می دم این رو! حرکت قشنگیه الان این؟
حالا شما چرا سعی دارید بگید این حرکت زشت رو سونی مرتکب شده .... اگه ایرادیم وارد باشه به بانجی ربط پیدا میکنه نه سونی . الان فروشنده شما روی پلتفرمی که پیش خرید کردید سونی نیست قائدتا.

حالا شما چرا سعی دارید بگید این حرکت زشت رو سونی مرتکب شده .... اگه ایرادیم وارد باشه به بانجی ربط پیدا میکنه نه سونی . الان فروشنده شما روی پلتفرمی که پیش خرید کردید سونی نیست قائدتا.
جایی این حرف رو زدم؟!!

• Like
Reactions: vaan 2
داستان TR با همه ی داستانهای انحصاری فرق میکنه ، مایکرو رفت TR رو انحصاری کرد ، بعد کارل استوارت با کمال وقاحت توییت کرد انحصاری کامله نه زمانی ، به یه جنگی دامن زد مایکرو که همه باورشون شد تا حداقل ۳ سال یا همیشه در انحصار خواهد موند ، بعد اینکه از انحصار در اومد اونم بعد یکسال ، و از همه مهمتر تمام پولی که کاربران لایو بابت محتواها جدا داده بودن ، حالا سونی اون محتواها رو حتی اضافه تر رایگان در اختیارمون گذاشت ، خب این دیگه اسمش تجارتو رقابت نیس ، شاید فناش الان بیان بگن ها ما میدونستیم انحصار زمانی بودو مشخص بودو فلان ، تک تکتونو اسم میتونم ببرم چطوری خوشحالو انحصار زمانیش کردید !! :D،
همینکه تبلیغ سو نباشه ، گیمر هم تکلیفش مشخصه ، نه اینکه بلاتکلیف بزارنو اراجیف سر هم بشه تا به زور بیان کنسولتو بخرن .

• Like
Reactions: mahdi-ps4
الان بانجی عاشق سونی شده؟:D
حالا خوبه 4 تا بازی برای ما ساخت:D
چقدرنامرده این بانجی.....و اینکه چه دلربا هست این سونی...
فداتشم الان این حرکت چه ربطی به بانجی داره؟:D

الان بانجی عاشق سونی شده؟:D
حالا خوبه 4 تا بازی برای ما ساخت:D
چقدرنامرده این بانجی.....و اینکه چه دلربا هست این سونی...
فداتشم الان این حرکت چه ربطی به بانجی داره؟:D

ببخشید بازی رو این دوستمون احتمالا روی pc از کی خریدن از سونی یا بانجی یا ناشر که احتمالا اکتیویژن باشه ؟؟... اصلا این چیزایی که گفتی چه ربطی به بحث داشت کلا ... الان کی داره ایشون رو مجبور میکنه برای محتوای کامل بازی چند ماه صبر کنه .

صرفا به خاطر اینکه پست من رو نقل قول کردید جواب دادم .

ببخشید بازی رو این دوستمون احتمالا روی pc از کی خریدن از سونی یا بانجی یا ناشر که احتمالا اکتیویژن باشه ؟؟... اصلا این چیزایی که گفتی چه ربطی به بحث داشت کلا ... الان کی داره ایشون رو مجبور میکنه برای محتوای کامل بازی چند ماه صبر کنه .

صرفا به خاطر اینکه پست من رو نقل قول کردید جواب دادم .
بحث من کلی هست، اصلا کاری با سونی و اکتی و فروشنده و اینا ندارم، همین الان سر Watch Dogs 2 من دارم به Ubi فحش می دم، چون نمی دونم پشت قضیه چی هست. این چیزی که من می گم در مورد کل این سیاست هست که مسخرست، نه یه بازی و نه یه سازنده یا منتشر کننده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or