عنوان Anthem نیمه MMO خواهد بود

TCSCELL

8
کاربر سایت
hm23_screenshot_73.jpg

شب گذشته، اختتامیه کنفرانس مایکروسافت بازی جدید Bioware، یعنی Anthem بود. بازی که تیزر کوتاهی از آن در کنفرانس EA پخش شد و نمایش کامل به کنفرانس مایکروسافت موکول گشت.

بایوور با Anthem در صدد است پا جای پای عناوینی نظیر دستنی و دیویژن که قبلا این مسیر را طی کرده‌اند بگذارد.

نمایش بازی بسیار شگفت انیز بود. دنیای علمی-تخیلی که در آن بازیکنان در نقش مامورین غیر وابسته‌، قهرمانانی که در طبیعتی خطرناک و بسیار بزرگ که بوسیله دیواری عظیم، از تمدن انسان‌ها محافظت می‌کند، به گشت و گذار می‌پردازند. تریلر بازی، دو بازیکن را نشان می‌داد که قصد کامل کردن یک ماموریت را داشتند که در طی آن نحوه مبارزات و بدست آوردن XP نیز به نمایش در آمد. در حالی که به طور واضح، مبارزات در مقیاس بسیار بزرگ یکی از ویژگی‌های اصلی بازی است، بازیکنان در این بین با همه چیز روبرو می‌شوند. از ربات‌ها گرفته تا گونه‌های زیستی بسیار بزرگ طبیعت. همچنین کاوش در محیط‌های بزرگ و متنوع برای بدست آوردن لوت و XPهای بیشتر، بخشی بزرگ از بازی خواهد بود.

اطلاعات بیشتر در مورد بازی، در طی همایش E3 منتشر می‌شود. Anthem جزو بازی‌هایی است که برای Xbox One X بهینه شده و دارای کیفیت بهتری خواهد بود.

تصاویری از بازی را در زیر مشاهده میکنید:
anthem_bioware_new_ip_dylan_e3_2017_3-1024x576.jpg
anthem_bioware_new_ip_dylan_e3_2017_4-1024x683.jpg
anthem_bioware_new_ip_dylan_e3_2017_slant_1-1024x939.jpg
anthem_bioware_new_ip_dylan_e3_2017_slant_4-1024x939.jpg
anthem_bioware_new_ip_dylan_e3_2017_2-1024x576.jpg

Read the whole post here.

به جز گرافیک چیز خاصی ندیدم تو این بازی، امیدوارم نمایش های بعدی بهتر باشن و گیم پلی درست و حسابی ببینیم.

ترجیح میدادم به جای این میشستن رو اندرامدا کار میکردن، کمبودهای اون بازی دقیقا همونجایی بود ک این استدیو میتونس ردیفشون کنه.

نزدیک ترین چیز به Iron Man در حال حاضر اینه:دی خوبیش اینه که کریستال داینامینکس می تونه واسه پرواز خود آیرون من توی اونجرز از ایده هاشون استفاده کنه:دی

• Like
Reactions: gamer1998y
من تو همه بازیهای آنلاین مشکل دوست دارم یه صد تا دوست دارم همشون آفلاین هستن یا مجبورم با بدبختی مراحل رو تکی برم مثلا تو دستینی یه مرحله راید رو نتونستم برم چون 4 نفر میخواست که با هم هماهنگ باشن و سر بازی باهمدیگه صحبت کنن که کی کجاباشه و چکار کنه!!! اگه اتنم اینجوری باشه که من یکی خیلی ناامید میشم بخضوض با بازیهای مزحرفی که مثل شداو آو توم رایدر و... که الان اومدن فقط امیدم به اتنمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or