عنوان Alan Wake به‌زودی از فروشگاه Steam حذف خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
عنوان معروف و محبوب Alan Wake به آخرین روزهای حضور خود در فروشگاه Steam نزدیک می‌شود. به خاطر به اتمام رسیدن تاریخ انقضاء موسیقی‌های بازی، فقط چند روز باقی‌مانده است تا این عنوان را از فروشگاه‌های رسمی خریداری کنید.

طبق اطلاعات منتشرشده در صفحه توییتر استودیو Remedy، شما تا ۴۸ ساعت آینده مهلت‌دارید تا آلن ویک را فروشگاه استیم و با ۹۰ درصد تخفیف خریداری نمایید.

شما درفروش The Alan Wake Sunset می‌توانید، از امروز ۱۳ ماه می و تا ۱۵ می عنوان آلن ویک را باقیمت ۳ دلار خریداری کنید قبل از اینکه این بازی از فروشگاه‌های GOG و Steam و ایکس باکس استورحذف شود. این مورد شامل حال نسخه‌های PC و XBOX 360 بازی نیز می‌شوند.

لازم به ذکر است حذف عنوان آلن ویک ربطی به بازی Alan Wake’s American Nightmare نخواهد داشت و این بازی را همچنان می‌توانید از فروشگاه‌ها خریداری نمایید.

و در آخر استودیو Remedy اعلام کرد، به دنبال تمدید تاریخ انقضاء موسیقی‌های بازی است تا بتواند این بازی را فروشگاه‌ها بازگرداند ولی اشاره نکرد که این امر چه موقع محقق خواهد شد.

منبع

ممنون بابت اطلاع رسانی
فقط یه سوال دارم
الان اونایی که قانونی خریدن باز میتونن استفاده کنن یا نه ؟
من خریدم منتها هنوز کد رو فعال نکردم
در استيم كسانى كه قانونى بازى خريدند هميشه اون رو دارند و مى تونن از استيم دانلود هم كنند و هيچ محدوديت ندارند، فقط از فروشگاه حذف ميشه و امكان خريد جديد نيست همين.

Sent from my iPhone using Tapatalk

لول با 76 روپیه نسخه کالکتورش رو خریدم، ارزونترین بازی AAA ای بود که تو استیم خریدم تا حالا:))
ویرایش : الان تو استیم فرانچایز بازیو زده 84 روپیه! (بازی اصلی + American Nightmare)
یعنی من اشتباه کردم که فقط شماره اول رو گرفتم؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArefTheGreat
لول با 76 روپیه نسخه کالکتورش رو خریدم، ارزونترین بازی AAA ای بود که تو استیم خریدم تا حالا:))
ویرایش : الان تو استیم فرانچایز بازیو زده 84 روپیه! (بازی اصلی + American Nightmare)
یعنی من اشتباه کردم که فقط شماره اول رو گرفتم؟
تجربه با حالی هست اونم، دشمن های جدید اسلحه جدید، میتونی refund کنی و اون یکی رو بگیری!!!

من الان حسابم خالیه میتونم به سبد خرید اضافه کنم یه هخفته دیگ بخرمش یا نمیشه؟ [-o<
نه چنین امکانی نیست

میشه بخریم بره تو لیست ولی بعد ها دیتاشو دان کنیم؟
نکنه بردارن دیتاش هم نشه دان شه
برای دیتا مشکلی ایجاد نمی شه! هر موقع خواستید می تونید دانلود کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or