عنوان جدید Techland به نام Dying Light.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

عنوان جدید استدیوی Techland که توسط Warner Bros انتشار می یابد امروز به نام Dying Light در سبک action survival horror معرفی شد.بازی در محیطی کاملا باز و با چرخه شب و روز اتفاق می افتد که بازیبازان باید در روز در محیطی که زمانی شهر بوده به دنبال منابع و وسایل بگردند و تا قبل از غروب به پایگاه برگردند زیرا در شب هرگونه فعالیت بازیباز بسیار خطرناکتر می شود.ساخت سلاح و تغییر آنها قسمتی از توانایی بازیباز برای مقابله با جمعیت آفت زده که در حال رشد می باشند است.همچنین در شب غارتگران به بازیباز حمله کرده و وی باید از هرچه دارد تا صبح در مقابل آنها مقاومت کند.
Dying Light در سال 2014 برای PC,X360,PS3,PS4 و XBOX ONE عرضه می شود.
عکسهای از بازی:

منبع

آخرین ویرایش:
بنظر dead island بازی قشنگی بود فقط بدیش این بود
که بعد از یه مدت تکراری میشد.من خودم بخاطر همین تمومش نکردم :دی
ولی این بنظر باحال میاد چون من یجا خوندم که میشه از حرکات پارکورم استفاده کرد.

DEAD ISLAND نسل بعد با یه اسم متفاوت. با این فرض دیگه DEAD ISLAND 2 ای در کار نیست مگه میشه که همزمان دو تا IP زامبی محور اون هم با این همه وجه تشابه داشته باشن
حداقل اون سیستم انقلابی تخریب بدن رو که قولش رو داده بودن و عمل نکردن هم روی این عنوان پیاده کنن تا ما یه یکمی هایپ شیم.

کلا هر بازی ایکه بگه روز خوب و شب بد میشه Minecraft تقلید دیگه؟ :|؟
درضمن Dead Island کجاش احمقانه بود دقیقا :|؟

بله دقیقا این مسئله تقلیده.ولی مگه تقلید بده؟!خصوصا از یه بازی خوب مثل Minecraft. ولی اگر ازش خوب استفاده کنن تبدیل به نقطه قوت میشه.

Dead Island هم از نظر من احمقانس.اینکه بی دلیل تو یه جزیره پر از زامبی بپرخی و هرچی سر رات اومد رو بکشی از نظر من احمقانس و خسته کننده.ولی خب اگه از نظر یه تجربه فان و چند نفره بهش نگاه کنی قابل تحمل میشه.

المان جدیدی ظاهرا نیست توش
همون Dead Islandـه اما این بار تو شهره که میشه Dead City >:)
موتورشم صد در صد همون Chrome Engine ارتقا یافته باید باشه
اما امیدوارم خوب بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or