عنوان جدید Remedy به نام Quantum Break.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

در جریان معرفی Xbox جدید به نام XBOX ONE از بازی جدید استدیوی Remedy رونمایی شد.این بازی که Quantum Break نام دارد کاملا یک IP جدید داستان محور خواهد بود.
تریلر معرفی بازی دختری عجیب در خانواده ای آمریکایی را نشان می دهد که مادرش از وی می پرسد چرا وی متفاوت از همه است.وی خم می شود و دخترک با دست سر مادرش را میگیرد و پس از آن تریلر به انیمیشنی CGI تبدیل می شود که کشتی نفت کش عظیمی به پلی فلزی برخورد می کند و در آخر آن عبارت "Time is the fire in which we burn" بر روی صفحه نقش می بنند.
دانلود تریلر
HD
SD

منبع

آخرین ویرایش:
مکس پین بهترین بازی عمرم و آلن ویکی که باعث شد به خاطرش ایکس باکس بخرم و حالا هم احتمالا شاهکاری دیگه از رمدی.
یعنی حالا باید برم ایکس باکس وان بخرم به خاطر این بازی تو این سن و سال ؟؟؟؟!!!!

چرا اینا تیریپ دیوید کیج برداشتن آخه :|؟
نکنه شخصیت اصلی بازیشون یه دختر بچه باشه :|.
خدایا :|.
این ظلم رو نکن در حق من AW 2 میخوام :(.

تو gamespot گفته شده بازی کاملا انحصاریه مایکروسافت هست و فقط روی xbox one عرضه میشه ! دم مایکروسافت گرم از حمایت خوبش از رمدی با این خبر هم دیگه فکر کنم ارزوی سونی فنها که روزی aw از انحصاری در بیاد به باد رفت .

Alan Wake and Max Payne developer Remedy Entertainment today announced Quantum Break, an all-new game that will be exclusive to Microsoft's just-announced Xbox One system.

من با تعدادی بحث کردم که امکان نداشت aw2 لانچ تایتل بشه من حدث میزنم تو این e3 هم aw2 معرفی نشه و میره برای e3 2014 و شاید اواخذ سال 2014 هم عرضه بشه خلاصه بازی های مورد علاقه ما همیشه همین بوده و باید همیشه انتظر فوق العاده فراوان کشید :|

تو gamespot گفته شده بازی کاملا انحصاریه مایکروسافت هست و فقط روی xbox one عرضه میشه ! دم مایکروسافت گرم از حمایت خوبش از رمدی با این خبر هم دیگه فکر کنم ارزوی سونی فنها که روزی aw از انحصاری در بیاد به باد رفت .

من با تعدادی بحث کردم که امکان نداشت aw2 لانچ تایتل بشه من حدث میزنم تو این e3 هم aw2 معرفی نشه و میره برای e3 2014 و شاید اواخذ سال 2014 هم عرضه بشه خلاصه بازی های مورد علاقه ما همیشه همین بوده و باید همیشه انتظر فوق العاده فراوان کشید :|

ممکنه بازم فردا خبری بشه

Apparently, more info on Alan Wake 2 absence tomorrow, according to Sam Lake from Remedy:
https://twitter.com/SamLakeRMD/status/336912259173462016

بنظرم نمایش QB با انجین خود بازی داشت رندر میشد ، اگه دقت کنید موقع برخورد کشتی با پل تخریب پذیری و فیزیک اجسام بنظر میامد با خود انجین بازی داره رندر میشه . نکته بعدی دقیقه 01:52 یه تیکه هست طرف از یه جای میپره پایین بعد سایه هایی که رو لباسش تشکیل میشه بشدت شبیه سایه زنی wake انجین هست و یه حالت دندونه دندونه داره لبه هاش .
6a9ntgejxkdprwim0b.jpg

بنظرم نمایش QB با انجین خود بازی داشت رندر میشد ، اگه دقت کنید موقع برخورد کشتی با پل تخریب پذیری و فیزیک اجسام بنظر میامد با خود انجین بازی داره رندر میشه . نکته بعدی دقیقه 01:52 یه تیکه هست طرف از یه جای میپره پایین بعد سایه هایی که رو لباسش تشکیل میشه بشدت شبیه سایه زنی wake انجین هست و یه حالت دندونه دندونه داره لبه هاش .
6a9ntgejxkdprwim0b.jpg

اره به نظر منم به جز قسمت پل بقیش از انجین بازی بود

به نظرم اون قسمت پل کاملا ریل تایم بود ، برای نمایش قدرت انجین و کنسول که از CG استفاده نمی کنند !
البته اینکار از سونی بعید نیست ، تجربش داره ...

دیشب تا لوگو remedy رو دیدم یه لحظه قلبم وایستاد...فکر کردم aw2 ـه
ولی نمایش بازی به نظرم جذاب میومد.بهش میاد داستان جالبی داشته باشه:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or