عنوان جدید London studio سونی .

vivanred

کاربر سایت
با توجه به لینک پروفایل Martin van der Meulen یکی از کارمندان بخش سرگرمی های سونی اروپا نشان داده که سونی در حال ساخت عنوان نا مشخص انحصاری برای PS3 هستش .

sony-584x320.jpg

Martin در گذشته در موقعیت تهیه کننده Playstation Home در SCE اروپا مشغول به کار بوده قبل از ان که به عنوان تهیه کننده در سونی London studio مشغول به کار بشه که این برمیگرده به هفت ماه گذشته .

که در پروفایل خودش به صورت مشخص و به صورت بزرگ نوشته " تهیه کننده - عنوان نامشخص برای PS3 بخش سرگرمی های سونی اروپا . من در حال حاضر در حال کار بر روی عنوان نا مشخص برای PS3 در Sony’s London Studio هستم ."

اگر چه سخت هستش پیش بینی که این عنوان چی میتونه باشه البته با توجه به این که برای Sony’s London Studio هستش این عنوان احتمالش هستش که یکی از این دو بازی باشه Eight Days یا The Getaway امکان داره که این استدیو در حال کار بر روی هر کدام از این عنوان ها هستش که قبل از این در حال کار بر روی آنها بوده و این پروژه ها متوقف شده .

منبع

آخرین ویرایش:
اولین نظر رو خودم بدم امید وارم Eight Days باشه .

نه مثل این که رفتم سوم LOL .

-------------------------------------------------------
امروز من فکر کنم از یک دنده دیگه بلند شدم به حق کار های نکرده 2 ترجمه چقدر امروز از خودم حال و حوصله نشون دادم واقعا که Lol .

بــــــــــــه بــــــــــــه!
Eight Days به احتمال زیاد!
به غیر از اون تریلری که نشون داد یه چیزایی تو YouTube دیده بودم از بازی که رو بیس بود و تکسچر نداشت.

eight days که به قدری انیمیشن ها و set piece هاش اغراق شده و کذایی بود که بعضی ها تشبیهش کردن به سبک rail gun shooter!!:d

درسته وقتی کسایی تریلر های اولیه رو دیدن این نظر رو داشتن اما من بعد از دیدن گیم پلیش واقعا نظرم خود من هم عوض شد میتونی از لینک زیر ببینی گیم پلی بازی رو به صورت 3D یک جورای انگار قبل از پولیش بازی هستش به خاطر همین احتمالش رو میدم این بازی باشه تا بازی دیگه ای.

لینک

انقدر زیبا هستش که ادم بعضی حرکاتش رو فکر میکنه بازی نیست و داره فیلم سینمایی میبینه از عوض کردن اسلحه در حال تیر اندازی تا لیز خوردن و کاور گرفتن های زیبا .

اگر شتباه نکنم ساخت The Getaway کنسل و ساخت Eight Days متوقف شده بود پس احتمال داره Eight Days باشه :دی!!!

دقت فرمایید که گفته شده احتمالش است نه 100 در 100 :دی

آخرین ویرایش:
گرچه احتمالش ضعیفه اما امیدوارم The Getaway باشه.
اون وقت که معرفی شد ، چند تا عکس داشت که با دنیای واقعی مقایسه شده بود ، خیلی واقعی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or