عنوان جدید Conflict: Denied Ops از سوی Eidos تایید شد

rezaigi2004

کاربر سایت
Eidos Interactive Ltd خبر از ساخت عنوان جدید با نام Conflict: Denied Op را اعلام کرد این بازی در سبک FPS میباشد که توسط Pivotal Games در حال ساخت برای پلتفرمن های PC-PS3-X360 میباشد بازی بر پایه Hollywood style action میباشد و دقیقا از شخصیت های معروف Hollywood استفاده شده است در ضمن این بازی بهار 2008 منتشر خواهد شد و به گفته Robert Lindsey از Eidos این بازی تمام دوستاران سبک FPS را قطعا از هر لحاظ راضی خواهد کرد.

eidos-purple.jpg

آپدیت اولین تصاویر بازی:

crossfire_2.jpg

crossfire_3.jpg

crossfire_4.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

Crossfire Becomes Conflict: Denied Ops

هم اکنون استدیو Pivotal Games به همراه Eidos به صورت مشترک در حال کار بر وی عنوان Crossfire میباشن

فکر کنم یه کوچولو شما داری اشتباه می گی. بازی Crossfire که در سال 2006 خبرش از سوی Eidos اعلام شد الان تغییر نام داده و اسمش شده Conflict:Denied Ops.

این خبر باید این جوری درست بشه.

اینم متن اصلی خبر :

In September 2006 at Microsoft's X06 European event, Eidos officially announced Crossfire, a new military action game from developer Pivotal Games which previously had made the Conflict series of titles. Now this press release announces that Crossfire has gotten a name change; it will now be an official member of the Conflict game series with the title Conflict: Denied Ops. The game has also apparently lost its Xbox 360 console exclusive; the game is now under development for the PS3 console as well as the PC​

سلام

Crossfire Becomes Conflict: Denied Ops

فکر کنم یه کوچولو شما داری اشتباه می گی. بازی Crossfire که در سال 2006 خبرش از سوی Eidos اعلام شد الان تغییر نام داده و اسمش شده Conflict:Denied Ops.

این خبر باید این جوری درست بشه.

اینم متن اصلی خبر :

محمد رضا جان این هم متنی که من ترجمه کردم درش تغییر اسم نمیبینم:confused:
اما با توجه به منبع خبر شما تصحیح کردم (متن قرمز منظورش جایگزینی؟؟)

Eidos Interactive Ltd., one of the world's leading publishers and developers of entertainment software, today announced the next title in the acclaimed Conflict series, Conflict: Denied Ops for the Xbox 360, PlayStation 3, and Windows PC. Previously announced under the working title of Crossfire, Conflict: Denied Ops is a new paramilitary themed co-op FPS from award-winning developers, Pivotal Games, and is the fifth game in the best selling Conflict series. "We are taking the Conflict series in a new direction, making it more explosive and mature," said Robert Lindsey, Executive Vice President of Sales and Marketing, Eidos Inc. "Conflict: Denied Ops delivers large-scale Hollywood style action sequences in real-world political hot spots, sure to appease fans of the FPS genre."

سلام

ببخشید رضا جان که یکم فضولی کردم. اگه حواسم بود که شما هستی اصلا به خودم اجازه نمیدادم اون پست بالا رو بدم.

فقط یکم توضیح بدم در مورد این pivotal و این بازی.

اول اینکه این بازی در سال 2006 از سوی Eidos اعلام شد. و اون زمان اسمش همون Crossfire بود. البته در اون موقع قرار بود فقط برای 360 بیاد و بعد از مدتی برای PC هم اضافه شد. بعد از مدتی خبری از این بازی نشد. این بازی کلا به صورت Co-OP هستش و شما در نقش دو نفر بازی می کنید. احتمالا یه چیزی مثل کار EA . همون Army Two.

این استودیوی Pivotal الان اعلام کرده که این بازی بخشی از بازی Conflict شده و اسم او تغییر پیدا کرده.

این طور که خوندم، بازی یک تقابلی بین دو نفر و همکاری اون ها برای انجام ماموریت های خاص هستش. این بازی از تکنولوژی به نام Puncture Technology استفاده میکنه و بازی در امریکای جنوبی، روسیه و افریقا رخ میده.

Alex McLean اعلام کرده این بازی موقعیتی رو برای ارائه بازی نسل بعد برای اونها فراهم اورده و الان این بازی شده مولتی پلتفرم و ...

اسمش هم به نام Conflict: Denied Ops تغییر کرده . اینم یه منبع دیگه :
Eidos Announces... Conflict: Denied Ops is the press release announcing Conflict: Denied Ops is the new title for Crossfire

خداحافظ

سلام

ببخشید رضا جان که یکم فضولی کردم. اگه حواسم بود که شما هستی اصلا به خودم اجازه نمیدادم اون پست بالا رو بدم.

فقط یکم توضیح بدم در مورد این pivotal و این بازی.

اول اینکه این بازی در سال 2006 از سوی Eidos اعلام شد. و اون زمان اسمش همون Crossfire بود. البته در اون موقع قرار بود فقط برای 360 بیاد و بعد از مدتی برای PC هم اضافه شد. بعد از مدتی خبری از این بازی نشد. این بازی کلا به صورت Co-OP هستش و شما در نقش دو نفر بازی می کنید. احتمالا یه چیزی مثل کار EA . همون Army Two.

این استودیوی Pivotal الان اعلام کرده که این بازی بخشی از بازی Conflict شده و اسم او تغییر پیدا کرده.

این طور که خوندم، بازی یک تقابلی بین دو نفر و همکاری اون ها برای انجام ماموریت های خاص هستش. این بازی از تکنولوژی به نام Puncture Technology استفاده میکنه و بازی در امریکای جنوبی، روسیه و افریقا رخ میده.

Alex McLean اعلام کرده این بازی موقعیتی رو برای ارائه بازی نسل بعد برای اونها فراهم اورده و الان این بازی شده مولتی پلتفرم و ...

اسمش هم به نام Conflict: Denied Ops تغییر کرده . اینم یه منبع دیگه :

خداحافظ

منم نسبت به شما احترام خاصی قائل هستم به همین دلیل بدون معطلی هم صفحه اصلی و هم پست رو ویرایش کردم و درستشون کردم از توضیحات ممنون به هر حال من فقط پستی که دادم رو ترجمه کردم خیلی لطف کردی توضیح دادی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or