عنوان جدید استودیو Mistwalker سال 2017 معرفی خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
sakaff610.jpg
خالق عنوان Final Fantasy و بازی های Blue Dragon، Lost Odyssey و Terra Battle و رییس استودیوی Mistwalker قرار است بازی ای جدیدی در سال 2017 معرفی کند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

Hironobu Sakaguchi طی مصاحبه اش با 4Gamer می گوید:« قرار است بازی جدید Mistwalker در سال 2017 معرفی شود.» متاسفانه هیچ اطلاعاتی دیگری از بازی در اختیار نگذاشت.

احتمال دارد این بازی با عنوان استودیو Silicon که قبلا معرفی شده است و تصویری از آن منتشر شده است (تصویر را در زیر مشاهده نمایید.) در ارتباط باشد.

Hironobu Sakaguchi به شوخی می گوید ممکن است نام این بازی Dawnwalker باشد.

20160222_003533_thumb.png

لینک منبع

اصلا وقتی اسپنسر گفته بود که بزودی خبرایی راجع به jprs رو ایکس باکس میشنویم فهمیدم که استاد اول و اخر این سبک ساکاگوچی فعال شده
الان بلو دراگون رو یه بار دیگه میرم

یعنی واقعا دارم درست میشنوم؟ یعنی باور کنیم بازم با بازی موبایل طرف نیستیم؟ :o
چقدر حیف شد که Cry On کنسل شد. امیدوارم انحصاری One نباشه چون jrpg رو این کنسول نمیفروشه و بازی دیده نمیشه. اونم مدلی که ساکاگوچی بسازه. بلایی نیاد سرش که به سر بایونتا 2 اومد =((
ادیسه ی گمشده واقعا شاهکاری بود برای خودش. امیدوارم بازم با یه داستان و موسیقی فوق العاده همراه بشه :x
---
همین الان یادم افتاد که The Last Story رو هم ساختن. اونم رو کنسول اشتباهی اومد. حیف :(

یعنی واقعا دارم درست میشنوم؟ یعنی باور کنیم بازم با بازی موبایل طرف نیستیم؟ :o
چقدر حیف شد که Cry On کنسل شد. امیدوارم انحصاری One نباشه چون jrpg رو این کنسول نمیفروشه و بازی دیده نمیشه. اونم مدلی که ساکاگوچی بسازه. بلایی نیاد سرش که به سر بایونتا 2 اومد =((
ادیسه ی گمشده واقعا شاهکاری بود برای خودش. امیدوارم بازم با یه داستان و موسیقی فوق العاده همراه بشه :x
---
همین الان یادم افتاد که The Last Story رو هم ساختن. اونم رو کنسول اشتباهی اومد. حیف :(
البته منظور شما از فروش نرفتن چی هست
چون هم bluedragon و هم lost odyssey خوب فروختن مخصوصا lost که تو امریکا و انگلیس هم خوب فروخت.
البته فروش اینا باید با jrpg ها مقایسه بشه.
اگه mist walker دوتا بازی رو وان بده حتما فروش وان تو ژاپن هم افزایش چشمگیری پیدا میکنه

خیلی بعیده بازی انحصاری باشه، اونم انحصاری X1! رو چه حساب منتظر همچین چیزی هستید؟ باز میشه احتمال داد نینتندو محض بازار گرمی برای سوییچ بیاد انحصاری کنه اینو اما مایکروسافت از غیر ممکن هم غیرممکن تره. X1 تو ژاپن اصلا نفروخته. براش انحصاری بسازن که چی بشه؟

من واقعا دوست دارم ساکا با سونی آشتی کنه و یه بازی برای PS بده بیرون.

خیلی بعیده بازی انحصاری باشه، اونم انحصاری X1! رو چه حساب منتظر همچین چیزی هستید؟ باز میشه احتمال داد نینتندو محض بازار گرمی برای سوییچ بیاد انحصاری کنه اینو اما مایکروسافت از غیر ممکن هم غیرممکن تره. X1 تو ژاپن اصلا نفروخته. براش انحصاری بسازن که چی بشه؟

من واقعا دوست دارم ساکا با سونی آشتی کنه و یه بازی برای PS بده بیرون.
برای این براش انحصاری بدن که تو ژاپن هم بفروشه
احتمالش زیاده با توجه به مصاحبه جدید اسپنسر با فامیتسو ژاپن
ساکاگوچی هم سابقه خوبی از همکاری با مایکروسافت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or