عنوان جدیدی از سری بازی های Harvest Moon در در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
hmart11.jpg

سری جدید از عنوان شبیه ساز دامداری و کشاورزی و نقش آفرینی Harvest Moon (که در ایران با نام مزرعه دار شناخته شده بود) توسط تیم استودیو Pack-In-Video برای کنسول دستی ۳DS در حال توسعه بوده وطبق خبر قرار است فوریه ۲۰۱۴ در ژاپن انتشار یابد.در سری جدید ویژگی های بیشتری بازی برخوردار است که می توان به منطقه ای به نام “Safari” اشاره کرد که نسبت به محیط سری قبلی بازی بزرگتر بوده و موجب مراقبت و نگه داری بهتر حیوانات و کشاورزی گسترده تری می گردد وهمچنین بخش چندنفره این عنوان هم از ویژگی های جدیدی برخوردار خواهد بود.
به گفته استودیوی سازنده این عنوان فقط در ژاپن منتشر میشود و هنوز اسمی از منتشر شدن در دیگر مناطق جهان برده نشده است و طرفداران همچنان باید منتظر بمانند​
منبع

این بازی بهترین و لذت بخش ترین خاطره PS1 بود . PS1 یادت بخیر . سونی یادت بخر :d

هیچ وقت یادم نمیره باید دنبال وسایل کشت مزرعه میرفتیم و مزرعه رو گسترش میدادیم . بعد محصولات و تو تاریخ مشخصی میفروختیم .پول در میاوردیم و مثلا میرفتیم استخر ماهی میزدیم و ماهی پرورش میدادیم . اما یه چیزی بازی رو خیلی سخت کرده بود و اونم زبان ژاپنی بازی بود ! ما اون زمان با اون زبان بازی میکردیم ! اصن یه وضعی ! :d

برا من بازی نبود ، رسما زندگی میکردم :d
پرورش گاو گوسفند . کاشت محصولات . ارتقا دادن ابزار . ماهیگیری . سگ و اسب و ...
حتی ازدواج هم داشت .

تو رو خدا ما اعصاب نداریم با ما شوخی نکن3DSاز کجام بیارم؟:|
یکی خیلی دوست دارم این بیاد یکیSHEEP DOG N WOLF وحشتناک نسخه جدیدشو میخوام اگه اومد اوریج میخرم دلم تنگ شده برا گرگه:(

آخرین ویرایش:
چه فایده این نسل فقط واسه کنسول های نیتندو عرضه میشه ! وقتی Natsume همه بازارش تو اینجا می بینه چرا خودش رو اذیت کنه !

بهترین Harvest moon ــها از نظر من :

Back to nature
Save the Homeland
Magical Melody

چند وقت پیش یه ویدئو کپچر شده از HM کنسول 3DS تو یوتیوب دیدم خیلی خوشم اومد حس کردم خیلی به Back to nature نزدیک شده.

تیتر رو دیدم انقدر خوشحال شدم! گفتم ایول Harvest Moon برای کنسول های نسل بعد! 3DS رو دیدم زد تو ذوقم :( فکرشو بکنید! این بازی میتونه از امکانات PSEYE و Kinect استفاده خوبی بکنه! برای صدا کردن سگ و اینجور کارا :دی

تو رو خدا ما اعصاب نداریم با ما شوخی نکن3DSاز کجام بیارم؟:|
یکی خیلی دوست دارم این بیاد یکیSHEEP DOG N WOLF وحشتناک نسخه جدیدشو میخوام اگه اومد اوریج میخرم دلم تنگ شده برا گرگه:(

واقعا Sheep Dog'n Wolf یکی از به یاد موندنی ترین ها برای من هست. خیلی بازیه خوبی بود. :x

- - -ویرایش - - -

چه فایده این نسل فقط واسه کنسول های نیتندو عرضه میشه ! وقتی Natsume همه بازارش تو اینجا می بینه چرا خودش رو اذیت کنه !

بهترین Harvest moon ــها از نظر من :

Back to nature
Save the Homeland
Magical Melody

چند وقت پیش یه ویدئو کپچر شده از HM کنسول 3DS تو یوتیوب دیدم خیلی خوشم اومد حس کردم خیلی به Back to nature نزدیک شده.

من خودم شخصا ناراحت نیستم که نسخه جدیدش روی PS نمیاد. چون به نظرم Back to Nature بهترین عنوان این سری هستش. تازه بهترین بازیه عمرمم هستش.:xواقعا تکرار نشدنیه و خاطراتش به یه دنیا میارزه.به علاوه ی موزیک زیباش. کلا بازی صاف و ساده ای بود. کاش میشد یه همچین جایی مثل Mineral Town بود،توش زندگی میکردیم. :(
پیشنهاد میکنم برید از استور بخرید. من خودم همین کار رو کردم.

اساتید, نظرتون درباره ی Innocent Life چیه؟:دی
وسایل نقلیه و ربات هم دات ، مناطق آتشفشانی و ... خیلی عجیب بود ! ولی از همه بهتر بازگشت به طبیعت بود . چند سال پیش boy and girl اومد که برای پی اس پی بود و یه شخصیت دخترم میتونستی ورداری . هیچوقت یادم نمیره زاک سر ساعت 5 میومد ایتم ههارو بخره:| فستیوال هاش تو حلقم :دی همیشه هم تو زمستون میرفتم اون معدنه که آب های دورش یخ میزد:دی پر جواهر بود .... :دی
من یادمه مزرعه م دیگه صد در صد شده بود و همه وسایلمو آهنگر اپگرید کرده بود .. مخ پرستاره رو هم زدم :دی

این Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon خیلی چیز باحالی بود. بازیش کردی؟:دی

روی PSP در حد تست بررسی کردمش. بهم نچسبید. :|

- - -ویرایش - - -

بازی Boy and Girl هم که سال 2007 روی PSP اومد همون خود Back to Nature PS1 بود به علاوه ی for Girl که باز برای PS1 بود ولی فقط تو ژاپن منتشر شد و زبان بازی هم ژاپنی بود. من رو PS1 داشتمش.که البته این for Girl توی PSP با زبان انگلیسی بودش. :) فقط بدیه Boy & Girl این بود که گزینه ی Exchange Animals رو که میزدی بازی هنگ میکرد و باید دستگاه رو ریست میکردی. ولی از لحاظ سرعت لودینگ مکان ها به مکان دیگه خیلی سریع تر از نسخه ی PS1 بود.
در رابطه با Back to Nature هم متاسفانه زمانی که من خیلی کوچیک بودم ،مطالبی تو مجلات دیده بودم که شهر میتونی بری یا اگه با Karen ازدواج کنی باید بری شهر براش دارو بیاری یا میتونی مزرعه ی جدید بخری و....... که خلاصه تا اون جایی که من اینترنت رو شخم زدم،به نتیجه نرسیدم و احساس میکنم همش دروغ بود. ولی با این حال هیچ یک از ارزش های بازی برای من کم نمیشه.:x البته یکی از بچه های همین سایت بهم گفت که من خودم دیدم شهر رو یا آب پاش و کمباین و.... که به نظرم دروغ محض بود. چون بهش گفتم عکس بفرست که دیگه شروع به بهانه آوردن کرد.

ولی بازم میگم ،برید از استور آمریکا به قیمت 5.99$ نسخه ی اورجینال PS1 رو بخرید و لذتش رو روی PS3,PS Vita,PSP ببرید. مخصوصا روی PS Vita.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or