عنوان جدیدی از سری «Bioshock» در دست ساخت است

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
طبق ادعای وبسایت «Kotaku»، گزارش رسیده به این رسانه از کمپانی «2K Games» اشاره به ساخت عنوان جدیدی از سری «Bioshock» دارد.​

bioshock_main-1024x576.jpg

بر طبق ادعای این سایت : «در همسایگی استدیوی «Hanger 13» (سازنده‌ی عنوان «Mafia III») گروه کوچکی از افراد مشغول به ساخت پروژه‌ای با نام «Parkside» بودند. این تیم بدون هیاهو مشغول استخدام افراد از سراسر صنعت بازی سازی برای عنوانی به شدت محرمانه که حتی به همکاران خود در «Hanger 13» راجع به آن نمیگفتند، بودند. البته طبق شنیده‌ها، این پروژه عنوان جدیدی مربوط به یکی از بهترین سری‌های سبک شوتر در نسل گذشته یعنی سری «Bioshock» است.»​

بر طبق گزارش‌ها این عنوان با استفاده از موتور «Unreal Engine 4» ساخته میشود.​

آخرین عنوان از سری «Bioshock» با نام «Bioshock Infinite» در مارس ۲۰۱۳ برای پلتفرم‌های «PS3» ،«Xbox 360» و «PC» منتشر و همچنین بازسازیی از عناوین این سری در مارس ۲۰۱۶ برای پلتفرم‌های «Xbox One» ،«PS4» و «PC» منتشر شد.​

Read the whole post here.

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir
پارسال 2K یک استدیو جدید تاسیس کرد بنام Ghost Story و افراد سابق استدیو Irrnational از جمله خود Ken Levine هم وارد این استدیو شدن.
لینک خبر: استودیو Ghost Story Games زیر نظر 2K تاسیس شد/بازگشت خالقان BioShock
بهتره خوشبین باشیم . احتمالش هست استدیو Ghost Story Games در حال ساخت Bioshock باشه.
اينا مكس به ٢٠ نفر هم نميرسن. بعيد ميدونم بسازن. خود Levine هم گفته بود پروسه ساخت اينفينيت خيلي اذيتش كرده. 2k بازم بخوادافتضاحي مثل بايوشاك ٢ تحويل بده همون بهتر كه نسازه

• Like
Reactions: uriel
اينا مكس به ٢٠ نفر هم نميرسن. بعيد ميدونم بسازن. خود Levine هم گفته بود پروسه ساخت اينفينيت خيلي اذيتش كرده. 2k بازم بخوادافتضاحي مثل بايوشاك ٢ تحويل بده همون بهتر كه نسازه

من فقط دارم میگم احتمالش هست.
شاید تا الان افراد بیشتری استخدام کرده باشن و استدیو بزرگتر شده باشه.

قبلا تو تاپیک اخبار کوتاه هم گفتم که بایوشاک بدون کن لوین نمیخوام:D
ولی خب اگه کسی باشه که بتونه سری بایوشاک رو به خوبی خودش یا حداقل نزدیک به اون و با کیفیت بالا جلو ببره خیلی هم خوشحال میشم... ولی خب شخصا همچین چیزی رو بعید میدونم:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or