میتوان جناب هیدئو کوجیما را از نظر اینکه او چقدر میتواند خلاق باشد به عنوان یک "مرد وحشی" در نظر گرفت, و اینکه او چقدر دوست دارد گیم دیزاین را تا جایی که میشود به جلو پیش ببرد, که با توجه به هدف بعدی او منطقی بنظر میرسد, و این هدف چالشی برای ساختن عناوینی است که براساس محل زندگی و احساس شما به صورت Real Time تغییر خواهند کرد.
این خبر از گزارشی از سوی وبسایت VGC می آید, جایی که حرف های کوجیما در مصاحبه با نشریه ژاپنی Anan نقل شده است, او درباره آینده صحبت کرد, اینکه هدف بعدی اش چیست و اینکه او چطور به تکامل بازی های خود ادامه خواهد داد.
"کاری که میخواهم انجام دهم این است که بازی هایی بسازم که به صورت Real Time عوض میشوند. مردم از هر سن و حرفه ای یک بازی را تجربه, اما همشون به یک روش بازی میکنند. در عوض, بازی من چیزی است که براساس محل زندگی و احساس شما درباره آن تغییر خواهد کرد."
او ایده جسوارنه ای برای دست یابی دارد, اما حتی اگر موفق نشود, این خلاقیت و جاه طلبی است که جذابیت بی نهایتی به شخصیت کوجیما می دهد. در ادامه مصاحبه او درباره اینکه چطور دارد پیرتر میشود توضیح داد, او گفت "با اینکه بدنم مرا ناامید میکند, اما خلاقیتم هنوز رو به زوال نرفته است. تا وقتی که مغر من قدرت خلاقش را از دست دهد, به تلاش خود برای خلق کردن ادامه میدهم. این غریزه من است, و این کاری است که دوست دارم انجام دهم."
منبع