عنوان «Yakuza Kiwami 2» برای کنسول PS4 لو رفت

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
به نظر می‌آید کمپانی سگا قصد دارد به بازسازی عناوین قدیمی‌تر سری «Yakuza» برای کنسول PS4 ادامه دهد. در حالی که فردا برنامه‌ی پخش زنده‌ی استدیوی یاکوزا برای معرفی عناوین جدید است، امروز بر روی بخش تایوان PSN صفحه‌ای برای عنوان «Yakuza Kiwami 2» قرار گرفت .

3277879-sega.jpg

این صفحه در حال حاضر حذف شده است اما با توجه به اطلاعاتی که بر روی آن قرار گرفته بود، این عنوان بازسازی نسخه‌ی دوم سری یاکوزا بوده و با آخرین ورژن موتور بازی‌سازی «Dragon Engine» که برای ساخت یاکوزا ۶ استفاده شده، ساخته خواهد شد.

همچنین در این صفحه ۷ دسامبر ۲۰۱۷ (۱۶ آذر) به عنوان تاریخ انتشار قرار گرفته بود. البته ممکن است این تاریخ فقط به عنوان «placeholder» بوده باشد.

سه‌شنبه‌ی هفته‌ی آینده عنوان «Yakuza Kiwami» برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد که دومین عنوان منتشر شده از این سری برای این کنسول در غرب خواهد بود (پیش از این عنوان «Yakuza 0» در ماه ژانویه ۲۰۱۷ در غرب منتشر شده بود). آخرین نسخه‌ی ساخته‌ شده برای این سری «Yakuza 6» نیز، در تاریخ ۲۰ مارچ ۲۰۱۸ (۲۹ اسفند) برای کنسول PS4 در غرب منتشر خواهد شد.

Read the whole post here.

ترتیب این بازی های یاکوزا چجوریه.
از کدوم بازی باید شروع کرد؟
اگر از نظر داستانی بخواید که بر اساس شماره ها! یعنی از 0 تا 6 !
کیوامی 1 و 2 هم بازسازی ( و نه ریمستر) شماره های اول و دوم هستن.
با بازسازی دو شماره ی اول، برای تجربه ی کل سری، یک عدد PS3 و یک عدد PS4 نیاز میدارید:-" شماره های 3 و 4 , 5 برای PS3 ، و 0 و 1 و 2 و 6 برای PS4 (که فعلا 0 عرضه شده، یک همین هفته عرضه میشه ، 2 هم که تازه معرفی شد و 6 هم برای 20مارچ 2018 تاریخ خورده)

• Like
Reactions: mgh2225
زحمت کشیدن چیزی که میخواستن معرفی کنن این بود:-w
بعد از بازسازی شماره ی اول و مخصوصا الان که بعد از 0 ، دوباره نگاه های غرب به سمت یاکوزا برگشته اصلا چیز عجیبی نیست! :دی ففن ها هم که من میبینم بسی شاد و خوشحال و خندانند! :دی
ولی اگر ناراضی هستی از این، دوتا رونمایی دیگه هم داشتن! :دی
Yakuza Online برای PC و اسمارت فون ها!

دومیش هم یک بازی از Fist of the North Star که جزو انیمه های کلاسیک و معروفه! :-"

• Like
Reactions: m.a.t and jhoobin
بعد از بازسازی شماره ی اول و مخصوصا الان که بعد از 0 ، دوباره نگاه های غرب به سمت یاکوزا برگشته اصلا چیز عجیبی نیست! :D ففن ها هم که من میبینم بسی شاد و خوشحال و خندانند! :D
ولی اگر ناراضی هستی از این، دوتا رونمایی دیگه هم داشتن! :D
Yakuza Online برای PC و اسمارت فون ها!

دومیش هم یک بازی از Fist of the North Star که جزو انیمه های کلاسیک و معروفه! :-"
Ps4 نداره!؟ فکر کنم مثل شنمو انلاینه که کنسل شد:| چرا برا pc فقط میان
اتفاقا من 2 تموم نکردم ولی اون شهرش دیگه خیلی داره بی مزه میشه بجز 6 همه سری تو یه محیطه:| اینجوری که اینا هایپ کردن فکر کردم 7 باشه بهرحال خوشحالم که یکی از سری های محبوبم برا pc تایید نشد مبینم که سگا همچنان به انحصاری بودن پای بنده:D

آخرین ویرایش:
Ps4 نداره!؟ فکر کنم مثل شنمو انلاینه که کنسل شد:| چرا برا pc فقط میان
اتفاقا من 2 تموم نکردم ولی اون شهرش دیگه خیلی داره بی مزه میشه بجز 6 همه سری تو یه محیطه:| اینجوری که اینا هایپ کردن فکر کردم 7 باشه بهرحال خوشحالم که یکی از سری های محبوبم برا pc تایید نشد:|
اسلیپینگ داگز تریاد وارز :-"
اون کنسل شد:-" اتفاقا خبر رو خوندم یاد اون افتادم، ببینیم این منتشر میشه یا اینم تو افق محو میشه:-"

خب توی استریم چهارتا بازی معرفی کردند.

Yakuza Kiwami 2 که ریمیک نسخه دوم هست با موتور Yakuza 6 و یک سری مراحل جدید و تغییرات
Yakuza Online که برای PC/Mobile عرضه میشه.
Yakuza جدید که فعلا با عنوان New Yakuza معرفی شده و شماره نداره و احتمالا فعلا تصمیم نگرفتن که اسمش را بذارن Yakuza 7 یا یک چیز دیگه. کارکتر اصلی بازی هم عوض شده که با توجه به تموم شدن داستان Kiriyu مشخص بود.
یک بازی جدید هم تحت عنوان Fist of the North Star معرفی کردند که با موتور Yakuza 6 ساخته میشه.

عکس شخصیت اصلی Yakuza جدید :

منکه خیلی خوشم اومد که کلا یک مسیر جدید با کاراکتر جدید رفتن و شبیه Kiryu در نیاوردنش. درسته در نگاه اول به خفنی Kiryu نیست ولی با شناختی که از اینها دارم میدونم که با یک شخصیت سازی عالی کاری میکنن ملت عاشقش بشن.

ای بابا تازه داشتم با kiryu حال میکردم:D ولی بنظرم کار درستی کردن هرچند مشخصه طرف به خوبی kiryu نیست =(( اگه شخصیتش برعکس kiryu شوخ باشه خیلی جالب میشه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or