عنوان «Resident Evil 7: Biohazard» به کنسول «Nintendo Switch» می‌آید

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
کمپانی «Capcom» اعلام کرد، بازی «Resident Evil 7: Biohazard» با عنوان «Resident Evil 7: Biohazard Cloud Version» در تاریخ ۲۴ ماه مه (۳ خرداد) در کشور ژاپن برای کنسول «Nintendo Switch» منتشر خواهد شد.​

Capture7687-1024x496.jpg

برخلاف نسخه‌های سایر پلتفرم‌ها، نسخه‌ی «Resident Evil 7: Biohazard Cloud Version» بر روی سرویس ابری «Ubitus» اجرا شده و نیازمند اتصال پایدار اینترنت است. این عنوان با پرداخت ۲۰۰۰ ین ژاپن معادل ۱۷.۹۹ دلار آمریکا، به مدت ۱۸۰ روز در اختیار بازیکنان قرار خواهد گرفت. قبل از خرید این نسخه، بازیکنان میتوانند به مدت ۱۵ دقیقه به صورت رایگان به تجربه‌ی آن بپردازند. قابل ذکر است این نسخه تمامی محتویات قابل دانلود بازی را نیز شامل خواهد شد.​

عنوان «Resident Evil 7: Biohazard» جدیدترین نسخه از سری «Resident Evil» در سبک ترس و بقا، در ژانویه ۲۰۱۷ برای پلتفرم‌های «Xbox One» ،«PS4» و «PC» منتشر شد و توانست متای «86» را به دست آورد. نقد این عنوان توسط بازیسنتر را میتوانید اینجا بخوانید.​

Read the whole post here.

اگر نتوان اجرا نداشت ک پورت نمیکردند

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
دوست عزیز توجه کن این بازی از طریق فضای ابری قراره رو سوییچ اجرا بشه همونطور که الان بازی های استیم هم دارن از طریق فضای ابری رو گوشی اجرا میشن و نیاز به نت فضایی داره که تو ایران و اکثر نقاط جهان در حال حاضر تقریبا غیر قابل استفاده هست
میشه ویچر 3 رو هم رو سوییچ اجرا کرد از این طریق ربطی به قدرت سخت افزاری دستگاه نداره

واقعا حرفی برای گفتن نیست :| :| :|
فکر کنم همه افرادی که سویچ دارن ترجیح میدن بازی روی کنسول دست حسابی پورت بشه(حتی اگه نیاز به downgrade نسبتا زیاد باشه) تا اینکه کلا قابل حمل بودن کنسول نادیده گرفته بشه و بخوان اینجوری روی کنسول بازی منتشر کنن.
RE7 روی کنسول های نسل فعلی با 60 فریم اجرا میشد و به نظرم سویچ توان اجراش با 30 فریم رو داره.
مسئله الان اینه که کپکام همچنان نمیخواد روی این کنسول و پورت هاش درست حسابی سرمایه گزاری کنه. (RE Revelations برای مثال...)

چون احتمالا نمیکشه مجبورن ابری اجرا کنن.

نه اصّن بحث من این نیست که می کشه یا نه...خب قطعاً نمیکشه و حرفی هم نیست

برا من سوال اینه که چرا کپکام جای گزینه داونگرید کنیم و منتشرش کنیم یا کلّاً منتشرش نکنیم
گزینه احمقانه سوّمی مثل رو سرویس کلاد منتشرش کنیم رو رو میز گذاشته

برای من و خیلی دیگه از دارنده های سوییچ، تجربه نسخه داونگرید شده هر جایی که میخوای خیلی ارجحیت داره تا تا نسخه ای که به فرض هم 1080p و 60 فریم اجرا شه ولی مجبور باشی حتماً تو یه محیط با یه اینترنت خیلی قوی باشی + اینکه اصلاً تجربه همچین سرویسی با اینترنت مملکت غیر ممکنه چه بسا خیلی جاهای پیشرفته هم غیر ممکنه و ساپورتش مشکله و همین توجیح می کنه که چرا همچین چیزی فقط الان تو ژاپن در دسترسه و من به شدّت امیدوارم از همچین طرحی حمایت نشه

بعلاوه کنسول سوییچ الان اکثراً کنسول دوّم خیلی هاست...همچین سرویسی برا کسی که PS4 یا ایکس باکس وان یا PC قوی ای داره اصلاً چیز مقرون به صرفه ای نیست...حتی اگه پولی که بخوای بدی بیرزه
به شخصه دیدم طرف اسکایریم رو رو کنسول خونگی اش تموم کرده ولی بازم به خاطر تنوّع فوق العاده ای که رو سوییچ سر تجربه اش هست دوباره این بازی رو خریده... خودتون تفاوت شو ببینید دیگه

دوست عزیز توجه کن این بازی از طریق فضای ابری قراره رو سوییچ اجرا بشه همونطور که الان بازی های استیم هم دارن از طریق فضای ابری رو گوشی اجرا میشن و نیاز به نت فضایی داره که تو ایران و اکثر نقاط جهان در حال حاضر تقریبا غیر قابل استفاده هست
میشه ویچر 3 رو هم رو سوییچ اجرا کرد از این طریق ربطی به قدرت سخت افزاری دستگاه نداره

این قدرها هم دیگه رو هوا نیست...یه میزان مشخّصی سخت افزار میخواد تا همچین ایده ای عملی شه(مخصوصاً رم خوبی میخواد) با این حال اره بار زیادی از پروسه پردازشی بازی از رو کنسول برداشته میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or