عنوان «Injustice 2» پاییز امسال به پلتفرم PC راه پیدا خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
عنوان تحسین شده «Injustice 2» که چند ماه قبل برای PS4 و Xbox One منتشر شد؛ به زودی قرار است، راه خود را به سمت PC باز کند.

Injustice2-BATMAN-wallpaper-1920x1080-13-1024x576.jpg

امروز «Warner Bros. Interactive» تایید کرد که بازی «Injustice 2» پاییز امسال بر روی استیم منتشر خواهد شد. وظیفه پورت این نسخه بر عهده استودیو لهستانی «QLOC» خواهد بود؛ استودیو‌یی که مسئولیت پورت بازی مبارزه‌ای دیگر «NetherRealm»، یعنی عنوان «Mortal Kombat XL» برای PC بر‌ عهده داشت.

هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه نسخه PC منتشر نشده است؛ اما بازیکنان می‌توانند، فردا 25 اکتبر در بتای همگانی بازی که از طریق استیم در دسترس خواهد بود، شرکت کنند و به تجربه بازی بپردازند. Warner Bros اعلام نکرده است که چه‌ مدت این بتا طول خواهید کشید و چه کاراکتر‌هایی را شامل می‌شود.

این عنوان هم‌اکنون برای PS4 و Xbox One در دسترس است.

منبع

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
پورت مورتال کمبت که افتضاح بود ببینیم این چی از آب درمیاد
این رو QLOC پورت میکنه. همونایی که گند HVS رو جمع کردن. کارشون توی پورت کردن عالیه. کافیه یه نگاه به کارنامه-شون بندازین.

پورت MKXL خوب بود ولی من نمیدونم چرا مشکل سیو داشتم و هیچوقت هم موفق به حل کردنش نشدم ... البته که Injustice 2 محتوای خیلی بیشتری داره و موتورگرافیکیشم هم بروزتره ... نمیتونم صبر کنم تا با فلش یا Arrow در مقابل بقیه قرار بگیرم

کلا این رویه اد.بون از MK 2011 به بعد هستش. بازیشو روی کنسول ارائه میکنه خوب که فروش کرد و DLC هاشم فروش کرد.بعد یکی دو سال یه نسخه کمپلتی چیزی برای PC بیرون میده (به همراه همون نسخه کامل برای کنسولها) که قشنگ تا ته بدوشه بازی رو.من خودم خیلی وسوسه شدم روی PS4 خریداریش کنم ولی موکول کردمش به نسخه کامل.
با این حال نمیتونم اعتراف نکنم منتظرشم.
فایتینگهای اد.بون کاملا برعکس فایتینگهای بازار مثل KI و تیکن و... هستش و چیزی بیشتر از تند تند زدن دکمه ها و چرخوندن آنالوگ هستش.یه بازی زیرپوستی فلسفی فکری با استراتژی سریع و استفاده درست از جادوها و اشعه ها و قابلیتهای پلیر هستش.

کلا این رویه اد.بون از MK 2011 به بعد هستش. بازیشو روی کنسول ارائه میکنه خوب که فروش کرد و DLC هاشم فروش کرد.بعد یکی دو سال یه نسخه کمپلتی چیزی برای PC بیرون میده (به همراه همون نسخه کامل برای کنسولها) که قشنگ تا ته بدوشه بازی رو.من خودم خیلی وسوسه شدم روی PS4 خریداریش کنم ولی موکول کردمش به نسخه کامل.
با این حال نمیتونم اعتراف نکنم منتظرشم.
فایتینگهای اد.بون کاملا برعکس فایتینگهای بازار مثل KI و تیکن و... هستش و چیزی بیشتر از تند تند زدن دکمه ها و چرخوندن آنالوگ هستش.یه بازی زیرپوستی فلسفی فکری با استراتژی سریع و استفاده درست از جادوها و اشعه ها و قابلیتهای پلیر هستش.
6xt2_cj6p7p-w0aals8u.jpg
n5kz_28870892293903862297.gif

• Like
Reactions: m.a.t and Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or