عنوان «Final Fantasy XV : Royal Edition» معرفی شد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
کمپانی «Square Enix» نسخه‌ای تحت عنوان «Final Fantasy XV : Royal Edition» برای بازی «Final Fantasy XV» معرفی کرد که در تاریخ ۶ مارچ (۱۵ اسفند) برای پلتفرم‌های PS4 و Xbox One با قیمت ۴۹.۹۹ دلار منتشر خواهد شد.​

ypsop1lmmnqxvhrms2zo.png

این نسخه علاوه بر بازی اصلی شامل بیشتر از ۲۰ محتوای اضافه (DLC)، امکانات بیشتری نظیر نقشه‌ی گسترش یافته از «Insomnia» با دشمنان و مأموریت‌های فرعی بیشتر و حالت دوربین اول شخص میشود.​

لیست امکانات اضافه شده به این نسخه :​

• نقشه‌ی گسترش یافته : خرابه‌های شهر «Insomnia»​
  • قابلیت کنترل کامل قایق «Royal Vessel» : به وسیله‌ی این قایق میتوانید محوطه‌ی میان «Cape Caem» و «Altissia» را به صورت کامل کاوش کنید.​
  • «Armiger Unleashed» : اضافه شدن یک وسیله‌ی جانبی در نقطه‌ای نامعلوم از نقشه که بعد از بدست آوردن ۱۳ «Royal Arms» میتوانید با استفاده از آن در هنگام احضار «Armiger» حمله‌های قدرتمندی را انجام دهید.​
  • حالت دوربین اول شخص​
  • تعداد زیادی محتوای اضافه (DLC)​
  • همه‌ی محتویات «Season Pass» بازی​
  • آرشیو : به کمک این بخش میتوانید اطلاعات بیشتری را راجع به دنیای این عنوان به دست آورید.​
  • مأموریت برای به دست آوردن و قوی کردن «Regalia Type-D»​
  • تروفی‌های جدید​
«Final Fantasy XV : Royal Edition» شامل بسته بندی با طراحی جدیدی از آقای «Yoshitaka Amano» خواهد بود. همچنین افرادی که تاکنون این عنوان را تهیه کرده‌اند محتویات این نسخه با عنوان «Final Fantasy XV : Royal Pack» به قیمت ۱۹.۹۹ دلار از تاریخ ۶ مارچ در دسترس خواهد بود.

قابل ذکر است نسخه‌ی رایانه‌های شخصی این عنوان نیز در همین تاریخ و با محتویات یکسان نسبت به نسخه‌ی «Royal Edition» منتشر خواهد شد.
عنوان «Final Fantasy XV» در تاریخ ۲۹ نوامبر ۲۰۱۶ (۹ آذر ۱۳۹۵) برای پلتفرم‌های Xbox One، PS4 منتشر شد و توانست متای ۸۱ را به دست آورد. میتوانید نقد این عنوان توسط بازیسنتر را اینجا بخوانید.

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
«Final Fantasy XV : Royal Edition» شامل بسته بندی با طراحی جدیدی از آقای «Yoshitaka Amano» خواهد بود. همچنین افرادی که تاکنون این عنوان را تهیه کرده‌اند محتویات این نسخه با عنوان «Final Fantasy XV : Royal Pack» به قیمت ۱۹.۹۹ دلار از تاریخ ۶ مارچ در دسترس خواهد بود.

الان یعنی من که نسخه معمولی رو دارم اگر 20 دلار بدم بازیم تبدیل میشه به رویال ادیشن و همه dlc های قبلی هم میگیرم؟

الان یعنی من که نسخه معمولی رو دارم اگر 20 دلار بدم بازیم تبدیل میشه به رویال ادیشن و همه dlc های قبلی هم میگیرم؟
همه ی DLCهای قبلی رو نه! اضافات جدیدی که توی رویال ادیشن هست رو میگیرید!
برای اون DLCهای داستانی قبلی و بخش آنلاین و ... رو باید سیزن پس رو هم بگیرید!
For existing Final Fantasy XV owners, a “Final Fantasy XV Royal Pack,” which includes the new downloadable content in Final Fantasy Fantasy XV Royal Edition, will also be available on March 6 for $19.99.

3340608-ffxvgoty_2d_ps4.jpg

باکس آرتش چه قشنگه:D
اگه بخوایم داستان بازیهای فاینال فانتزی رو تو یه عبارت خلاصه کنیم، میشه مبارزه نیروهای خوب با نیروهای شر، چیزی که این باکس آرت به نحو احسن نشونش میده.

خیلی خفنه این. من که قطعا میگیرمش:دی

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or