///// عناوین اختصاصی PS5 \\\\\

دوستان سلام
ممنون میشم توی این تاپیک بازی هایی رو معرفی کنید که نسخه بهینه شده اشون برای PS5 هم آمده، مثل Death Stranding Director Cut
با تشکر
چه تاپیک خوبی دمت گرم.
اتفاقا دنبال همچین چیزی بودم. ولی اون ۱۰-۱۵ سال پیش بود که اینجا به آدم کمک میکردن. الان اینجا چیزی بخوای تیکه بارت میکنن :D

بیا اینو ببین
PS4 to PS5: All Games with Confirmed Free Upgrades
لیست بازیهای که آپگرید مجانی دریافت میکنن. بازیهای خیلی خوبه توشه. مثل Evil 2 و 3 یا Ride 4 که گرافیک برگ ریزونی داره رو پلی ۵.

چه تاپیک خوبی دمت گرم.
اتفاقا دنبال همچین چیزی بودم. ولی اون ۱۰-۱۵ سال پیش بود که اینجا به آدم کمک میکردن. الان اینجا چیزی بخوای تیکه بارت میکنن :D

بیا اینو ببین
PS4 to PS5: All Games with Confirmed Free Upgrades
لیست بازیهای که آپگرید مجانی دریافت میکنن. بازیهای خیلی خوبه توشه. مثل Evil 2 و 3 یا Ride 4 که گرافیک برگ ریزونی داره رو پلی ۵.
ممنون از شما :Lovestruck:خیلی لینک مفیدی بود
توش بازی های در آینده، اختصاصی، فرست پارتی و... مختص PS5 هم هستش :Rose:

• Like
Reactions: Taha75 and u.s.a
سلام
بازیهای که خودم تجربه کردم
بوردلندز ۳ و mass effect legendary edition و asasin creed odsy و needs for speed heat و crash Bandicoot 4 و crash Bandicoot trilogy و god of war و mortal kombat 11 و چند تا دیگه یادم نیست باید نگاه کنم.

• Like
Reactions: winsent2
God of war رو پلات کردم چند سال پیش دیروز رو ps5 نصبش کردم واقعا بی نظیر شده 4k 60fps با HDR ارتقا یافته رو درجه سختی بالا دارم میرمش حرف نداره .

• Like
Reactions: morti18
دوستان یه سوال
Resident Evil 2 Remake نسخه مخصوص PS5 هم میاد؟
وب سایتی هست که بشه ببینیم چه بازی هایی از نسل قبل دارن با دیتای PS5 میان یا در آینده منتشر میشن؟
مثل Death Stranding که برای PS5 نسخه مخصوص Death Stranding Director Cut منتشر کرد

دوستان یه سوال
Resident Evil 2 Remake نسخه مخصوص PS5 هم میاد؟
وب سایتی هست که بشه ببینیم چه بازی هایی از نسل قبل دارن با دیتای PS5 میان یا در آینده منتشر میشن؟
مثل Death Stranding که برای PS5 نسخه مخصوص Death Stranding Director Cut منتشر کرد
نه نسخه معمولی نمیاد ولی برخی انحصاریها هستنند برو تو استور سونی نوشته games upgrade ps5 اونجا همه اونای که شامل آپگرید هستنند نوشته شده

• Like
Reactions: winsent2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or