عناوين برتر E3 - Game Critics Awards

Dinosaur

Loyal Member
سلام
بالاخره سايت Game Critics Awards هم ليست عنوانهاي برتر E3-2007 رو معرفي كرد. اين سايت از افرادي تشكيل شده كه تقريبأ 90% سايتها و مجلات معروف رو شامل ميشن و اين موضوع اعتبار خاصي به اين ليست ميده.
ليست مجلات و سايتهايي كه در اين راي گيري شركت داشتن :
2007publications2.jpg

بهترين نمايش : Rock Band
بهترين بازي اوريجينال ( تازه ) : Little Big Planet
بهترين بازي كنسول : Mass Effect
بهترين بازي كامپيوتر : Crysis
بهترين بازي دستي : The Legend Of Zelda : Phantom Hourglass
بهترين بازي اكشن : Call Of Duty 4
بهترين بازي اكشن ادونچر : Bioshock
بهترين بازي نقش افريني : Mass Effect
بهترين بازي ريسينگ : Burnout Paradise
بهترين بازي ورزشي : Madden NFL 08
بهترين بازي مبارزه اي : Virtua Fighter 5
بهترين بازي استراتژي : World In Conflict
بهترين بازي Social/Casual/Puzzle : Rock Band
بهترين Multiplayer انلاين : Halo 3
تقدير ويژه براي گرافيك : Killzone 2

مثل اینکه اینا assassins creed رو جزء بازی به حساب نمیارن!!!

دوست عزیز این پست اینجا چه معنی میده
چون شما assassins creed رو دوست داری نمیشه که این بازی هم انتخاب بشه این همه متخصص بازی از من و تو بیشتر میدونن بعد هم این بازی جای کدام بازی انتخاب میشد و در چه سبکی (من هم عاشق این بازی هستم ولی تا وقتی عناوینی به این بزرگی هست این بازی انتخاب نمیشد منم نمیگم حقش نیست ولی بازی های بهتر از اون هم هست)

مثل اینکه اینا assassins creed رو جزء بازی به حساب نمیارن!!!
بیشتر از اون MGS 4 رو :mad: جریان چیه بازی به این بزرگی اصلا کاندید هم نشده چه برسه به بردن :confused: از یه بازی دیگه چی میخوان :biggrin1:

بیشتر از اون MGS 4 رو :mad: جریان چیه بازی به این بزرگی اصلا کاندید هم نشده چه برسه به بردن :confused: از یه بازی دیگه چی میخوان :biggrin1:

به خاطر اينكه اين بازي تا زمان e3 هيچ دمويي از گيم پلي يازي نشون نداده بود و اينا هم بيشتر براشون گيم پلي مهمه
هر چند اگه كمي انصاف داشته باشيم مي بينيم كه اين بازي بيشتر به خاطر داستانش محبوب شده تا گيم پلي

اين خيلي بهتره ايول انتخاباش خيلي منطقي تره
البته اگه تقدير ويژه رو به براي گرافيك crysis مي دادن بهتر بود البته خيلي هم نامردي نكردن

دوست عزیز این پست اینجا چه معنی میده
چون شما assassins creed رو دوست داری نمیشه که این بازی هم انتخاب بشه این همه متخصص بازی از من و تو بیشتر میدونن بعد هم این بازی جای کدام بازی انتخاب میشد و در چه سبکی (من هم عاشق این بازی هستم ولی تا وقتی عناوینی به این بزرگی هست این بازی انتخاب نمیشد منم نمیگم حقش نیست ولی بازی های بهتر از اون هم هست)
کی گفته؟؟ تو gametrailers دموی مربوط به کنفرانس microsoftش میانگین 9.6گرفته, بعدا من فقط از این بازی خوشم میاد, تو همون سایت هم به عنوان بهترین بازی action adventure انتخاب شد, حداقل باید یکی از سه جایزه (بهترین نمایش ,بهترین بازی کنسول, بهترین بازی اکشن ادونچر) رو می گرفت.(به نظر من)

آخرین ویرایش:
Assassins Creed فقط و فقط به خاطر این هست که
بسیار نمایش بدی داست تو E3 اونم به خاطر باگ های زیادی که داشت مثلا من یه تریلر که دیدم ازش یار رو می کشت اون تو هوا میمرد یعنی جسد تو هوا بود و ....
ولی احتمال 100% تاریخ انتشارش به تعویق میفته مطمئن باشید اگه این کارو نکنه به بدترین بازی تبدیل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or