درود
عنوان Horizon Zero Dawn در e3 2015توسط استودیو خوش نام Guerrilla Games سازنده سری موفق کیلزون معرفی شد.
این بازی یک عنوان اکشن با المان های نقش افرینی است. با این حال اقایHermen Hulst مدیر استودیوGuerrilla Games در مصاحبه با گیمز رادار در پاسخ به این سوال که بازی ان ها در میان عناوین امروزی در کدام طیف قرار میگیرد پاسخ داد:
" من حدس میزنم اگر به شما بگویم که بازی ما در طیف گسترده بازی های امروزی در چه جایگاهی قرار میگیرد شگفت زده خواهید شد. از یک طرف شبیه به بازی های اکشنی چون سری Assassin’s Creed و از طرف دیگر شبیه بازی هایی چون سری The Elder Scrolls و از این نوع سری بازی ها قرار میگیرد.
من فکر میکنم که بازی در این بین قرار دارد. ما المان هایی از هر دو سبک در بازی خود قرار داده ایم و احتمالا جایی در بین ان دسته از عناوین داریم"
اقایHermen Hulst با اگاهی از اینکه این صحبت ها مبهم است و باعث حدس و گمان در بین طرفداران میشود گفت که تنها راه برای سوق دادن تصورات طرفداران در مسیر درست این است که به ان ها نشان دهد ان چیزی را که مد نظرش بوده است.(اشاره به پخش یک تریلر من باب اظهاراتش)
Horizon: Zero Dawn در تاریخ نامعلومی در سال ۲۰۱۶ به صورت انحصاری برای کنسول PlayStation 4 عرضه خواهد شد.
منبع