عناصر نقش افرینی Horizon Zero Dawn یک چیزی مابین عناوین اسسینز کرید و اسکایریم است

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
horizon_zero_dawn_header_4-600x337.jpg

درود

عنوان Horizon Zero Dawn در e3 2015توسط استودیو خوش نام Guerrilla Games سازنده سری موفق کیلزون معرفی شد.

این بازی یک عنوان اکشن با المان های نقش افرینی است. با این حال اقایHermen Hulst مدیر استودیوGuerrilla Games در مصاحبه با گیمز رادار در پاسخ به این سوال که بازی ان ها در میان عناوین امروزی در کدام طیف قرار میگیرد پاسخ داد:
" من حدس میزنم اگر به شما بگویم که بازی ما در طیف گسترده بازی های امروزی در چه جایگاهی قرار میگیرد شگفت زده خواهید شد. از یک طرف شبیه به بازی های اکشنی چون سری Assassin’s Creed و از طرف دیگر شبیه بازی هایی چون سری The Elder Scrolls و از این نوع سری بازی ها قرار میگیرد.
من فکر میکنم که بازی در این بین قرار دارد. ما المان هایی از هر دو سبک در بازی خود قرار داده ایم و احتمالا جایی در بین ان دسته از عناوین داریم"

اقایHermen Hulst با اگاهی از اینکه این صحبت ها مبهم است و باعث حدس و گمان در بین طرفداران میشود گفت که تنها راه برای سوق دادن تصورات طرفداران در مسیر درست این است که به ان ها نشان دهد ان چیزی را که مد نظرش بوده است.(اشاره به پخش یک تریلر من باب اظهاراتش)

Horizon: Zero Dawn در تاریخ نامعلومی در سال ۲۰۱۶ به صورت انحصاری برای کنسول PlayStation 4 عرضه خواهد شد.

منبع

خیلی خوب شد این خبر ارسال شد، تو این خبر صحبت از سبک هست....
این آقا داره میگه بازی شون بین بازی های تو سبک Assassin’s Creed و The Elder Scrolls هست، اینکه از این دو بازی اسم برده یعنی به این بازی ها یه نیم نگاهی انداختند، اینطور نیست؟
یعنی المان هایی مشابه Assassin’s Creed و The Elder Scrolls (سبک این بازی) دارند، این بین من متوجه اشتباه ترجمه خودم نمیشم!

ترجمه بنده، بولد شده ها توسط ناظم محترم:

"در اين رابطه بايد بگويم که بازي ما از يک سو مشابه (صحبت از المان های گیم پلی هست دیگه) عناوين اکشن محوري چون Assassin’s Creed است و از سوي ديگر از The Elder Scrolls و عناوين اين فرنچايز (قبول درستش عناوین مشابه این سری هست) تاثير (باز هم منظورم المان ها هست، وقتی خودش داره میگه المان هایی از این سبک بازی داریم یعنی الهام گرفتیم دیگه اینطور نیست؟) گرفته است.

"در عنوان ما المان هايي از هر دو بازي ذکر شده (سبک ذکر شده درست تر هست، بگذریم که خودش تو صحبت هاش به دو بازی اشاره کرده) را خواهيد ديد، همين عامل احتمالا Horizon Zero Dawn را در جايي ميان همين دو فرنچايز، جاي مي دهد."

خبر من قفل شد ایراد نداره اما ای کاش همیشه انقدر به ترجمه ها دقت بشه و در این مورد سخت گیرانه عمل بشه، نه فقط وقتی که فن تعصبی یه کنسول باشی و دنبال ایراد گرفتن تو اخبار بازی های اون کنسول....

جا داره به این نکته هم اشاره کنم، عنوان منبع : "Horizon Zero Dawn RPG elements somewhere between Assassin’s Creed and Skyrim"

این همون چیزی هست که من تو متن خبرم نوشتم این قسمت "المان هايي از هر دو بازي ذکر شده"....

آخرین ویرایش:
خیلی خوب شد این خبر ارسال شد، تو این خبر صحبت از سبک هست....
این آقا داره میگه بازی شون بین بازی های تو سبک Assassin’s Creed و The Elder Scrolls هست، اینکه از این دو بازی اسم برده یعنی به این بازی ها یه نیم نگاهی انداختند، اینطور نیست؟
یعنی المان هایی مشابه Assassin’s Creed و The Elder Scrolls (سبک این بازی) دارند، این بین من متوجه اشتباه ترجمه خودم نمیشم!
نیازی نیست اینجا هم بر روی اشتباهت پافشاری کنی ، "المان هاي گيم پلي Horizon Zero Dawn ترکيبي از TES V: Skyrim و Assassin’s Creed خواهد" با (ترجمه درست): "عمق المان های نقش افرینی عنوان Horizon :Zero Dawn چیزی مابین Assassin’s Creed (نمونه ای از یک عنوان Action) و Skyrim (مثالی برای یک عنوان نقش افرینی) خواهد بود ، زمین تا اسمون با هم فرق داره.کوچکترین اشاره ای به اینکه از این دو عنوان برای طراحی گیم پلی الهام گرفته میشه وجود نداره.

آخرین ویرایش:
Hamid Payne@
متن صحبت هرمن هالست:
“I guess you’re wondering where we are on that spectrum of, on the one side more action-orientated games like Assassin’s Creed, and on the other hand you have your Elder Scrolls and these kinds of series,” managing director Hermen Hulst told Games Radar.
“I think we’re in-between. We have elements in both directions, and that probably puts us somewhere in between.”
ترجمه شما:
حدس مي زنم مي خواهيد بدانيد که عنوان ما چه جايگاهي در بين عناوين هم سبک خود دارد . در اين رابطه بايد بگويم که بازي ما از يک سو مشابه عناوين اکشن محوري چون Assassin’s Creed است و از سوي ديگر از The Elder Scrolls و عناوين اين فرنچايز تاثير گرفته است.

"در عنوان ما المان هايي از هر دو بازي ذکر شده را خواهيد ديد، همين عامل احتمالا Horizon Zero Dawn را در جايي ميان همين دو فرنچايز، جاي مي دهد.

ترجمه درست:
حدس میزنم شما تعجب میکنید که ما در کجای این طیف قرار داریم, یک طرف بازی های اکشن محوری مثل Assassin's Creed و طرف دیگه The Elder Scrolls و این نوع از بازی ها (منظورش بازی های کاملاً RPG ـه) .

من فکر میکنم که ما در یک چیزی مابین این بازی ها قرار داریم, ما المان هایی رو از دو جهت داریم (منظورش سبک اشکن و سبک نفش افرینی ـه) و این احتمالاً دلیلی هست که مارو ما بین سبک اکشن و نقش آفرینی قرار میده ..

به صورت غیر مستقیم داره به سبک بازی که Action/RPG هست اشاره میکنه هیچ جایی هم نمیگه عنوان ما از جایی تاثییر گرفته یا در عنوان ما المان هايي از هر دو بازي ذکر شده را خواهيد ديد . حالا پیدا کنید پرتقال فروش یا همون فن تعصبی را :-j !

Hamid Payne@

به صورت غیر مستقیم داره به سبک بازی که Action/RPG هست اشاره میکنه هیچ جایی هم نمیگه عنوان ما از جایی تاثییر گرفته یا در عنوان ما المان هايي از هر دو بازي ذکر شده را خواهيد ديد . حالا پیدا کنید پرتقال فروش یا همون فن تعصبی را :-j !

خیلی ممنون بابت پاسختون...
اول بگم که باور کنید من قصدم فن بازی و تعصب و این حرف ها نبود، من این قسمت از صحبت شما رو دیدم برای اطمینان رفتم منبع و مصاحبه اصلی که برای gamesradar هست، اونجا سوال رو که دیدم متوجه اصل موضوع شدم.... بنده فکر می کردم صحبت سر این هست که المان های اکشن و نقش آفرینی سمت چه بازی های رفته اما موضوع اصلی سبک خود بازی بود....

سوال : Horizon’s an action-RPG, but when people hear the letters RPG they think of The Witcher or of Skyrim. Is Horizon offering that same role-playing depth?

که بعد اون پاسخ داده میشه که بیشتر اکشن هست و المان های نقش آفرینی مثل سری Elder Scrolls هم داره....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or