عملکرد موفق بازی‌های کلاسیک بر روی Xbox Game Pass منجر به بازسازی آن‌ها می‌شود

WonderMahdi

کاربر سایت
فیل اسپنسر، رییس بخش Xbox، درباره تاثیر بازی‌های کلاسیک بر روی سرویس Xbox Game Pass صحبت کرده است.

بازی Fable

اسپنسر معتقد است بازی‌های کلاسیک بخش مهمی از سرویس گیم پس هستند و عملکرد موفق آن‌ها منجر به ساخت ریبوت خواهد شد. اساسا، تیم ایکس باکس آمار محبوبیت بازی‌های کلاسیک خود بر روی گیم پس را مشخص می‌کند و از آن‌ها برای تصمیم‌گیری استفاده می‌کند. فیل اسپنسر بازی Fable را مثال می‌زند چرا که ساخت ریبوت بازی به دلیل موفقیت آن فرنچایز بر روی گیم پس میسر شده است:

وقتی میبینیم که مردم در حال تجربه بازی‌هایی مانند Prey یا Dishonored و یا Fable هستند و درباره آن‌ بازی‌ها صحبت می‌کنند، این منجر می‌شود تا ما به عنوان یک سازمان مشاهده کنیم که بقیه به چه چیزی علاقه‌مند هستند. ممکن است ما آن (بازی‌)ها را برداریم و با ایده‌های جدید جلو ببریم و شاید تیم‌های جدید بخواهند که آن‌ها را بسازند.
تیم Xbox در سال‌های اخیر چندین فرنچایز قدیمی مانند Perfect Dark ،Fable و Battletoads را برگردانده است. لازم به ذکر است که فعلا تاریخ عرضه‌ای برای بازی‌های Fable و Perfect Dark مشخص نشده است اما شما می‌توانید بازی Battletoads را همین الان تجربه کنید.

وقتی میبینیم که مردم در حال تجربه بازی‌هایی مانند Prey یا Dishonored و یا Fable هستند و درباره آن‌ بازی‌ها صحبت می‌کنند، این منجر می‌شود تا ما به عنوان یک سازمان مشاهده کنیم که بقیه به چه چیزی علاقه‌مند هستند. ممکن است ما آن (بازی‌)ها را برداریم و با ایده‌های جدید جلو ببریم و شاید تیم‌های جدید بخواهند که آن‌ها را بسازند.
یک لحظه فکر کردم منظورش Prey 2006 بود.
خیلی خوشحال شدم که بالاخره یکی اینو دید.
ولی رفتم دیدم اون اصلا روی گیم پس نیست:(:(

بگذریم این خبر خیلی خوبیه که 2017 prey و dishonored روی گیم پس موفق باشن و مدیر ایکس باکس هم ازشون راضی.
این نشون میده که Arkane به اون شیوه بازیسازی قطعا برمیگرده.

بگذریم این خبر خیلی خوبیه که 2017 prey و dishonored روی گیم پس موفق باشن و مدیر ایکس باکس هم ازشون راضی.
این نشون میده که Arkane به اون شیوه بازیسازی قطعا برمیگرده.

یکی دیگه از خوبی های این سرویس اینه که اون مدیر می‌بینه که فلان بازی که در ظاهر به نظر نیاد چندان مخاطب داشته باشه رو چقدر دارن بازی می‌کنن ملت و همین باعث میشه مثل قدیم کمتر شاهد نابود شدن یه سری IP و یا حتی تغییر رویه بازی سازی استودیو ها بشه.

حالا شاید یکی بیاد بگه خب قبلا با امار فروش میشد سنجید این موضوع رو ولی واقعا خیلی ها هستند که حاضر نیستند برای بازی که در ظاهر با سلیقه‌شون متفاوت هست پولی خرج کنن ولی توی گیم‌پس راحت اون بازی رو دانلود می‌کنن و تست می‌کنن و ممکنه حتی عاشق اون بازی بشن!

دوستان از امشب همه روزی یک ساعت banjo و conker بزنید باتشکر:D
موضوع اینه که پلتفرمرهای 3D بجز معروف هاش همه مردن, حتی اگه درخواست باشه هم کسی نمیاد ساختشون رو به عهده بگیره, مخصوصا وقتی که خالقاش رفتن :-"
کانکر که اصلا فکرش رو هم نکنیم بهتره, چون با تم های ادالتش عمرا بفروشه :D.

نمیدونم میدونی یا نه Human Head Studios سازنده بازی سال 2019 منحل شد ولی بلافاصله بتزدا جذبشون کرد و براشون استدیو Roundhouse Studios رو تاسیس کرد . خلاصه بعید نیست دوباره بخوان برن سراغ IPـیی که خودشون خلق کردن

آخرین ویرایش:
نمیدونم میدونی یا نه Human Head Studios سازنده بازی سال 2019 منحل شد ولی بلافاصله بتزدا جذبشون کرد و براشون استدیو Roundhouse Studios رو تاسیس کرد . خلاصه بعید نیست دوباره بخوان برن سراغ IPـیی که خودشون خلق کردن ....
اتفاقا شایعه هم شده بود که Roundhouse قراره زیر مجموعه ارکین بشه!

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
موضوع اینه که پلتفرمرهای 3D بجز معروف هاش همه مردن, حتی اگه درخواست باشه هم کسی نمیاد ساختشون رو به عهده بگیره, مخصوصا وقتی که خالقاش رفتن :-"
کانکر که اصلا فکرش رو هم نکنیم بهتره, چون با تم های ادالتش عمرا بفروشه :D.

سبک ها قدیمی بازی سازی مثل اشاره کلیک و ..... بازار اون زمان تو دستشون بود
سبک پلتفرمر همون سکو بازی اومد سبک ها قدیمی نابود کرد و خودش شد یکه باز دنیا گیم

فقط سبک ادونچر باقی موند از سبک ها قبل از سبک پلتفرمر
که سبک ادونچر زیاد هم طرفدار نداره ، به لطف زلدا و ..... هنوز زنده اس این سبک

⭐ باهات موافقم

سبک پلتفرمر کلا تا نابودی کامل پیش رفت
حتی مجلات گیم ایرانی و خارجی هم مقاله های از اینکه سبک پلتفرمر از بین خواهد رفت ، نوشته بودن

به لطف استیم و بازیا مستقل کوچیک و indie ، سبک پلتفرمر جان تازه ای گرفت
و ادامه حیات میده

اما تو سبک پلتفرمر 3d غیر از معروف هاش که بیشتر نینتندو ادامه میده و ولشون نکرده ، بقیه بازیا این سبک پلتفرمر 3d کلا نابود شده و مرده

• Like
Reactions: Ali.jangi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or