عمر باتری PSP 3000 کم نیست !!!

.Masoud.

کاربر سایت
سلام .
John Koller کسی که هفته قبل میگفت که عمر باتری PSP 3000 حدود 20 تا 30 دقیقه کمتر از مدل های قبلی امروز اعلام کرده که عمر باتری PSP 3000 همانند PSP های قبلی هست و کمتر نشده و حدود 4 تا 6 ساعت برای بازی و 4 تا 5 ساعت هم برای UMD videos دوام داره !!!
" درسته که PSP 3000 دارای اسکرینی هست که قدرت بیشتری رو میطلبه اما مهندسان ما در ژاپن دارند بر روی کم کردن مصرف انرژی تمامی قطعات کار میکنند ."

منبع :EuroGamer

ببینم معلوم شد کی عرضه میشه؟ من بخاطر lcd ـش تاحالا صبر کردم یه دفعه از یکی از بچه ها گرفتم (دستشم درد نکنه:love:) خیلی انعکاس نور توش عذاب آور بود. برای همین توی تصمیمم برای خرید psp تجدید نظر کردم.

انقدر (مثل خودم) تو کف LCDش نباشین!
مزیتش نسبت به اسلیم فقط توی انعکاسشه و شفافیت تصویرش فوقش میخواد قدر فرق بین LCD فت و اسلیم باشه.(که همچینام فرقی نداشت)
قرارهم نیست که فعلا کپی خور شه.
طراحیشم که یکم فانتزی شده و بیشتر بچگانه شده
پس همچین مالی هم نیست!
عشق است اسلیم خودمان!
(من نظرم راجع بهش بهمین سرعت عوض شد):cheesygri

مزیتش نسبت به اسلیم فقط توی انعکاسشه و شفافیت تصویرش فوقش میخواد قدر فرق بین LCD فت و اسلیم باشه.(که همچینام فرقی نداشت)
پس همچین مالی هم نیست!
عشق است اسلیم خودمان!
Mic یادت رفت.:-"
من PSP Fat خودم رو فروختم اونم فقط به عشفه Mic و LCD .:love:
با تشکر، Mr.Nobakht

پس همچین مالی هم نیست!
عشق است اسلیم خودمان!
شفافیت تصویرش که خوب بود .... طراحیشم زیاد عوض نشده که ... .

بینم معلوم شد کی عرضه میشه؟ من بخاطر lcd ـش تاحالا صبر کردم یه دفعه از یکی از بچه ها گرفتم (دستشم درد نکنه:love:) خیلی انعکاس نور توش عذاب آور بود. برای همین توی تصمیمم برای خرید psp تجدید نظر کردم.
خيلي وقته معلوم شده... 14 , 15 , 16 اكتبر به ترتيب در آمريكا,اروپا,استراليا عرضه مي‌شود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or