علت تاخير بازي هاي Ubisoft.

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
انجمن Surfer Girl بالاخره علت تاخير چند بازي Ubisoft منتشر كرد
1- Lost به گفته اين انجمن به قدري اين بازي اشغال و مظخرفه {so terrible } كه مسولا ن سوني حاضر نشدند اين بازي بر روي ps3 بياد و گفتند اين بازي انقدر خسته كننده و بده كه نيازي به عرضه بازي بر روي ps3 نيست و خب اين بازي ميتونه ركورد بدترين بازي رو بشكونه { به هر حال سوني نميخواد مثل نينتندو اجازه هر بازي رو بده { spider man on wii }
2- مورد دوم بازي معروف Splinter Cell دليل تاخير اين بازي اينه كه تا به حال 3 بار شروع به ساخت بازي از اول شده و دليلشم اينه كه نميخواند بازيشون از گيم پلي بدي تشكيل بشه
3- مورد سوم بازي
Rainbow Six Vegas 2 كه گفته شده داستان بازي فوق العاده افتضاح وسطحي اصلا اون چيزي كه بايد باشه نيست و Ubisoft داره بر روي داستان ونقشه هاي بازي كار ميكنه
4- و مورد چهارم بازي مشهور Far Cry 2 و دليل اين بازي هم اشغال بودنشه و اينكه اصلا اون چيزي كه نشون ميداده نيست و اين بازي بازي بسيار بد ي
{ تحليل خودم اينه كه يه ذره در مورد Far Cry زيادي بد گفته ولي تا اومدن بازي هيچ چيز معلوم نيست }
موفق باشيد

این انجمن دختر موج سوار ، دودمان Ubi رو به باد داد که ! من فکر نمیکنم اینطوری باشه ! به احتمال خیلی زیاد مسائل مالی و Marketing دلیل این تاخیر هاست ....

این انجمن دختر موج سوار ، دودمان Ubi رو به باد داد که ! من فکر نمیکنم اینطوری باشه ! به احتمال خیلی زیاد مسائل مالی و Marketing دلیل این تاخیر هاست ....
احتمال اينكه Lost اين قدر اشغال باشه هست ولي مابقي رو نميدونم { الله علم };)

من نمیتونم بگم که اینا درست گفتن یا نه ولی بعید نیست با اون برنامه نویسیه افتضاح یوبی نبایدم توقع بازی با گیم پلی عالی رو داشته باشیم در مورد داستان ولی قبولش دارم کارش بد نیست . در کل بهتره یه تکونی به خودش بده و گرنه جلوی شرکتهای بزرگ کنسولی مثل کپکام و کونامی و... اوت میشه .

البته از يوبي مونترال بعيده بازي بد بده بيرون اما انقدر بازي سرش ريخته خوب چي كار كنه
در مورد وگاس مقصر تام كلنسي مثلا بايد يه داستاني بگه
خدا رو شكر Splinter Cell ميخاد چيزه توپي در اد :excited:

من نمیتونم بگم که اینا درست گفتن یا نه ولی بعید نیست با اون برنامه نویسیه افتضاح یوبی نبایدم توقع بازی با گیم پلی عالی رو داشته باشی

دمت گرم:biggrin1: اگه اینا برنامه نویساشون بده کیا خوبن؟

با اون برنامه نویسیه افتضاح یوبی نبایدم توقع بازی با گیم پلی عالی رو داشته باشیم
چی میــــــگه!!
اره دیگه، مثلا همه SC افتضاح از اب در امده و GRAW 1.2 و Assassin's CREED و VEGAS و Naruto: Rise of the Ninja و .... خلاصه دمت گرم، جُک باحالی بود /:).
در کل بهتره یه تکونی به خودش بده و گرنه جلوی شرکتهای بزرگ کنسولی مثل کپکام و کونامی و... اوت میشه .
فعلا که بعد از EA حرف اول و آخر رو میزنه ( ولی بازی درست کردنش 1000 برابر از EA بهتره ).
2- مورد دوم بازي معروف Splinter Cell دليل تاخير اين بازي اينه كه تا به حال 3 بار شروع به ساخت بازي از اول شده و دليلشم اينه كه نميخواند بازيشون از گيم پلي بدي تشكيل بشه
هر چقدرم که افتضاح باشه دیگاه از اول نمیسازن! اون هم برای سه بار. این یکی رو دیگه قُپی اومدن ;).
نکته: تنها بازی که از 0 ( صفر ) نوشته و ساخته شد همانا Resident Evil 4 بود که شینجی جـــون زحمتش رو کشید :biggrin1:.
3- مورد سوم بازي Rainbow Six Vegas 2 كه گفته شده داستان بازي فوق العاده افتضاح وسطحي اصلا اون چيزي كه بايد باشه نيست و Ubisoft داره بر روي داستان ونقشه هاي بازي كار ميكن
چیه! توقع دارن داستانش در حد Silent Hill باشه!!.
4- و مورد چهارم بازي مشهور Far Cry 2 و دليل اين بازي هم اشغال بودنشه و اينكه اصلا اون چيزي كه نشون ميداده نيست و اين بازي بازي بسيار بد ي
:thinking:.
علت تاخير بازي هاي Ubisoft
خودشون که گفتن میخوان تو سال مالی شون این بازی هارو منتشر کنن! _ فرزاد جان نوشته بود :happy:.

مهم زمان نیست مهم خود بازی هست که امیدوارم هر وقت میان عالی و بی مورد باشن ، راستی چرا اینقدر دیر میان؟!؟:biggrin1:(شوخی)

موفق باشید

به نظر من در مورد r6:vegas2 اگه گیم پلی و گرافیک رو خوب درست کنن زیاد داستان ضعیف تو فروشه بازی تاثیر نمیزاره(البنه نظر منه) .درست مثله عنوانه بزرگه gears of war

اين انجمن لازم نبود 5.6 خط توضيح بده يه كلام ميگفت علت تاخير بازي هاي يوبي اشغال بودنشونه ........
كه به نظر من زر يا مفت زده
ميخواست بگه ما هم اره

133

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: نگفتم هر جا اسم تاخیر میاد اسم ps3 هم میاد حا لا به هر نحوی که شده
سونی باید از خداش باشه که یوبی براش بازی درست کنه اونم تو این وضعیت که همه ی بازی های ps3 تاخیر خوردن اون وقت سونی اعتراض کرده و گفته نساز !!!!!!!!
البته ببخشید که به تاپیک ربطی نداره
به نظر من یو بی سافت شاید از نظر بزرگی به ea نرسه ولی بازی هاش فوق العادس و از بازی های ea خیلی بهتره

SC5 خیلی عالیه که میخوان یه چیز تر و تمیز بهمون بدن ولی FARCRY2 :((:(( اینهمه باهاش حال کردیم آخرش :(:( اینو باید به حساب بی عرضگی UBISOFT گذاشت که عرضه نداشت CRYTEK رو نگه داره حالا مثلا میخواد ژینگولک بازی دربیاره و روی EA رو کم کنه نتیجشم گندزدن به این بازی شد خدا کنه یا اصلا نسازنش که نتیجش زیر سوال بردن این سریه یا اگه میخوان بسازن مثل SC5 درست روش کار کنن
:mad:اینهمه روش حساب کرده بودم:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or