علاقه TellTale Games به ساخت یک بازی James Bond

A.R.A.$.H

کاربر سایت
james-bond.jpg

استدیو TellTale Games علاقه مند است تا یک بازی از James Bond را خلق کند که داستان آن بهترین پرداخت به ابر جاسوس محبوب را داشته باشد.
آقای Kevin Bruner به عنوان یکی از موسسین TellTale Games علاقه بسیاری به این سری دارند و اگر بحث هزینه در میان نبود، ساخت James Bond اولین انتخابشان می بود. ایشان گفته اند:
من یکی از هواداران بزرگ James Bond هستم و همیشه از دست بازی هایی که او را یک ماشین کشتار جمعی به نمایش در می آورند کلافه شده ام. او یک ابر جاسوس است و مهارت های مخصوصی را دارد. چنین حجم کشتاری در کتاب ها و فیلم ها وجود ندارد و بیشتر همه چیز حول دسیسه ها و جاسوسی رقم میخورد.
مدیر عامل TellTale Games آقای Dan Connors اعلام کرده اند که دریافت مجوز و لایسنس های مخصوص، یکی از نکات حیاتی در موفقیت TellTale است. همچنین ساخت IP های اصل روز به روز "جذابتر می شود". آقای Connors گفته اند:
به نظرم ما به این مسئله نگاه می کنیم که آیا می توانیم یک داستان درگیر کننده را در کار خود قرار دهیم و صرفا یک سری بازی را خلق نکنیم؟ اینکه یک سرگرمی کامل با همراه با کامیک، برنامه های تلویزیونی و غیره خلق کنیم؟ در آینده همه چیز مشخص می شود.
TellTale Games سال پر مشغله ای را در راه دارد. اولین قسمت از The Walking Dead: Season two و The Wolf Among Usعرضه شده و بازی هایی نظیر Game of thrones و Tales From Broderlands نیز در راه است.
نظر شما درباره ساخت یک James Bond توسط TellTale Games چیست؟
VG247

با اینکه از طرفدارای TellTale Games هستم ولی الان دارم به حرف فردین میرسم که میگفت اینا واقعا دارن شورشو در میارن:| اولا اینکه همزمان روی 4تا بازی دارن کار میکنن و دوما اینکه James Bond؟:|
من مخالف این موضوع هستم چون James Bond اصلا و ابدا به سبک کاری اینا نمیخوره و نخواهد خورد. اینا هم دیگه واقعا جو گرفتتشون که میتونن از هر چیزی داستان سرایی کنن.

من یکی از هواداران بزرگ James Bond هستم و همیشه از دست بازی هایی که او را یک ماشین کشتار جمعی به نمایش در می آورند کلافه شده ام

این بخش از حرفاش رو قبول دارم.
جیمز باند به سبک TWD بیشتر میخوره تا امثال COD و ...:d

نمیدونم چرا نسبت به جیمز باند خوشبین هستم و بنظرم با سبک استدیوشون میخونه. اما GOT رو واقعا نمیدونم چجوری میخوان در بیارن یا دنیای بوردرلندز رو واقعا چجوری میخوان با این سبک هماهنگ کنند

TellTale رسما داره جای شبکه های تلویزیونی میگیره.از تعداد بازیهاشم معلومه داستان چیه.TellTale هم میخواد سریالهاشو به صورت هفتگی پخش کنه.برا همین پشت به پشت داره IP به یغما میبره.
2شنبه:Walking Dead
3شنبه:Wolf among us
4شنبه:Borderlands
5شنبه:Game of thrones
جمعه:1 بازی معرفی نشده از TellTale ،احتمالا 1 نسخه از FIFA
شنبه:James bond
=====================

امکانش در حد 0 ـه که اثر ـی مثل جیمز باند ـو که تقریبا یه گیم پلی محورِ صرفِ بتونن بسازن ؛ کل اوازشون رو رو داستان پردازی بدست اوردن ، حالا رفتن سراغ این جور چیزا یه ریسک خیلی بزرگ واسشون تلقی میشه . هر کاری میکنن ، امید وارم آوازه رو به باد ندن !

کلا با بازی های این شرکت حال میکنم ولــــی !! وقیت معروف نباشی با خیال راحت تری کار خودت رو انجام میدی ...
الان یه TWD شون صدا کرد دیگه واویلا.... بازی کمتر ولی با کیفیت بهتر مسلما بهتره ...

اینام دیگه روشون باز شد ، تا خودشون رو خز نکنن دست وردار نیستن :دی

جدا از شوخی نباید اینقدر پروژه در پروژه کار کنن و اینجوری سالی سه چهار تا بازی بدن بیرون . البته به دلیل اپیزودیک بودن و سبک بازیشون کارشون راحتتره .

به نظرم بهتره به جز داستان روی چیزای دیگه هم کار کنن بد نیست بخدا! یکم گرافیک؟ یکم گیم پلی درگیر کننده؟ یکم موسیقی متن در حد و اندازه خود بازی؟ یکم...؟
اخه هر چیزی رو که نمیشه به این روش در اورد.

امسال دیگه خودشون رو میخان اثبات کنن و میخوان بگن که تونستن یه سبک جدید در دنیای گیم بسازن..!! امیدوارم موفق ظاهر بشن ولی همزمان کار و فکر روی چنتا پروژه ممکنه بازدهی رو بیاره پایین و بازی ها اون کیفیت لازمه رو نداشته باشن...

2 تا بازی سریالی دارین می سازین بستون نیست:| عجب رویی دارن:| :دی
اگه بازیشون به جای 2012 یا 2011 میومد یا 2013 الآن اینقدر شاخ نشده بودن :| :biggrin1:

همین الآن دارن روی 4 تا پروژه کار میکنن ، به دنبال بعدیش هم هستن !؟ :-o کلاً تو استودیشون 100 نفر کار میکنن ؟! :-/ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or