علاقه سازندگان Ace Combat به ساخت و عرضه نسخه جدیدی از آن بر روی PlayStation 4

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
27185809893834432161.jpg

تهیه کننده اصلی فرنچایز Ace Combat آقای Kazutoki Kono طی جدیدترین مصاحبه ای که با سایت Game Reactor داشتند، از علاقه خود برای عرضه نسخه جدیدی از این فرنچایز بر روی پلتفرم PlayStation 4 در آینده ای نزدیک خبر دادند.
زمانی که ما از او برای عرضه نسخه جدیدی از این سری بر روی کنسول های نسل بعد پرسیدیم او در جوابی گفت:
"ما خودمون هم خیلی دنبالش هستیم. اما ما باید بعد از عرضه Ace Combat: Infinity این اطمینان را به دست بیاریم که در سراسر جهان طرفداران زیادی را داریم و افراد زیادی مایل به عرضه نسخه جدیدی از این سری محبوب هستند و یا باشند. و آنها از اینکه نسخه جدیدی از این فرنچایز قرار است بر روی کنسول نسل بعد عرضه شود، خیلی هیجان زده شوند. پس ما بعد از موفقیت های Ace Combat: Infinity حتما به دنبال این کارها خواهیم بود."
در حال حاضر Bandai Namco مشغول ساخت بازی Ace Combat: Infinity که یک عنوان free-to-play انحصاری برای PlayStation 3 است، هستند. این بازی در اواخر این ماه عرضه خواهد شد.
[source]

اینا هم تر زدن بهAce Combatاون Ace Combat ــهPS1کجا و اینا کجا
از بازی های نسل قبل بهترین توی این سبکHAWXبود اونم فقط نسخه اول که خدا رو شکر به اونم تر زدن8-|
Systems off اگه یادتون بیاد:دی عجب حالی میداد:دی
خدا کنه بازم یه بازی درست حسابی تو این سبک بسازن البته فکر نکنم کسی ریسک کنه

Ace Combat......
یاد چه روزایی افتادم، اون نسخه PS1 یادمه، نمی دونم چند بود اولش یارو شروع میکرد صحبت کردن راجع به Coup d'etat ! هه هه یکی از اولین واژه های انگلیسی بود که یاد گرفتم (البته بعد فهمیدم که فرانسویه) :d

اگه بخوام رده بندیی بکنم به ترتیب میشه گفت : شماره ی 5م فوقالعاده بود، بعدش هم شماره ی 6م و همینجور 4 و zero ، بعد 3
بقیه دیگه (البته 1و 2 رو اگه بخاطر اونها و اینهاش کنار بزنیم) زیاد جالب نبودن
Assault Horizon فاجعه یی بود واسه خودش(5 دقیقه اولو که بازی کردم نزدیک بود کنسول رو هم باهاش تیکه تیکه کنم)
خدا کنه شماره 7 باشه (اگه دقت کرده باشین شماره دارها همه موفق و عالی بودن)
همه ی شماره دار ها رو واقعا میشه یه برچسب (J) بهشون زد .

قبلا تو قحطی Ace Combat می تازید اما الان باید یکم تلاش کنه وقتی نامکو این همه sony دوست داره اگر همین بازی رو pc میزد بیشتر فروش می کرد . به هر حال free to play رو pc بیشتر جواب داده . من با اینکه از این بازی خوشم میاد ولی دوست دارم بازی آنلاین با pc بازی کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or