عشق ِ بازی-بازی عشق

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
اصولاً تک و توک چيزای جالب و متفاوت با اخبار روز مره اي که دوستان ديگه لطف ميکنند ميزارند ببينم ميزارم
اين خبر تو بخش E3 گيم ديلی ذکر شده بود..

پ.ن: جهت جلوگيری از تنش های هميشگی منبع رو اول ميزاريم !!
پ.ن 2: بر و بچ خوره کنسول بفرماييد از اين کيک ها:biggrin1:

اگر کار با کنسولهای بازی بخش غیرقابل اغماض زتدگیتان است و اگر گذراندن ساعات طولانی برای پیش بردن مراحل طولانی بازیهای رایانه ای پس از نقس کشیدن دومین اولویت را در زندگیتان داراست
icon_wink.gif
در راه خود ثابت قدم باشید. چون گویا این مخلوقات خدا را حتی ازدواج هم از پشت کنسولهای بازی بلند نخواهد کرد.
خانم کارول اورسینی یکی از این عاشقان دنیای بازیهای رایانه ایست که حتی برای بزرگترین شب زندگی اش هم جای ویژه ای برای کنسولهای مشهور دنیای بازی های رایانه ای باز کرده است.او میگوید بازی های رایانه ای بخش شگفت انگیز و غیر قابل حذف زندگی من است. تنام زیور آلات و لوازم من پیوند ویژه ای با کنسولهای بازی و قهرمانان بازیهای رایانه ای داشته است. وقتی که قرار شد با همسری که به بازیهای رایانه ای اعتیاد ندارد ازدواج کنم تصمیم گرفتم که کمی در او تغییر ایجاد کنم برای همین تصمیم گرفتم کیک شب ازدواجمان را اینگونه سفارش دهم و با وجود تمام مشکالاتش بالاخره cake making site پذیرفت که این کیک فوق العاده را تهیه کند کیکی با جزئیات فراوان و حیرت انگیز
icon_exclaim.gif

آخرین ویرایش:
يارو مرده از قيافش مشخص داره تحمل مي كن بعد يه دعوايي بعد عروسي هست :-"اصولا ازين ادماي اسكل زياد پيدا ميشن:laughing: ما هممون بازي كردن دوست داريم و وقت زياد زيادي پاش ميزاريم;) ولي تا اين حد نه خانم ااااااااا اسمش ولش ديگه بازي كردن تا حد مرگ خز كرد فكرش بكنيد بريد عروسي xbox وps3بخوريد :cheesygriبازم ازين عكسا هست بزارين و tnx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or