عشق و علاقه Creative Producer استدیو Platinum Games به PC گیمینگ

A.R.A.$.H

کاربر سایت
11087609025930211588.jpg

Creative Producer استدیو Platinum Games، آقای JP Kellams یکی از هواداران سرسخت پلتفرم PC در بازی های رایانه ای هستند.
اخیرا اعلام شده است که نسخه PC بازی Metal Gear Rising: Revengeance رزولوشن بالاتر از 1080p را پشتیبانی نخواهد کرد. طی یک سری توئیت آقای Kellams سعی کرده اند که علت این موضوع را توضیح دهند:
حقیقت این است که ما به دقت نظرسنجی و بررسی های Steam را در نظر گرفته ایم تا نسخه PC ای را تهیه کنیم که همه بتوانند لذت ببرند. اگر ما از برخی گزینه ها و رزولوشن های بالاتر را پشتیبانی نمی کنیم با خیال راحت به من توئیت کنید. به مردم ثابت خواهم کرد که این موارد چندان هم بزرگ نیست.
در ادامه آقای JP Kellams به عشق خود نسبت به پلتفرم PC در بازی های رایانه ای اعتراف کردند:
یک چیز دیگر ... من بازار بازی های PC را دوست می دارم. خیلی چیزها است که باید از آن یاد بگیریم. من با شرکت Valve بازدیدی خواهیم داشت و امیدوارم که بتوانم به سازندگان ژاپنی نشان دهم که PC چقدر سرزنده است. مسلما این ناشرین هستند که پلتفرم ها را انتخاب می کنند اما با این حال می خواهم به PC گیمینگ در ژاپن علاقه ایجاد کنم.
این علاقه ظاهرا با تصویر زیر هم ارتباط دارد:

93734332955385323466.png

این تصویر متعلق به بازی Bayonetta است که بر روی یک PC با تنظیمات دید 3 بعدی اجرا شده. اینطور که معلوم است، Platinum Games مشکلی با عرضه بازی های خود برای PC ندارد اما باز هم همه چیز به ناشران بستگی دارد. زیرا این پاسخ آقای Kellams به یکی از هواداران است:
ما پلتفرم را انتخاب نمی کنیم. با ناشران ما صحبت کنید. konami تا اینجا گوش کرده است، مگر نه؟
JP Kellams ادامه می دهد:
پلتفرم PC جایی است که بازی های ژاپنی می توانند با پشتیبانی شما در آنجا رشد کنند. تا آنجایی که بتوانم از شما حمایت خواهم کرد.
حال اصلا چرا آقای JP Kellams به پلتفرم PC علاقه دارند؟ پاسخ:
خیلی از کشورها اصلا کنسول ندارند. یا مالیات های دیوانه واری دارند (برزیل). با وجود چنین دیوار های آتشی، رایانه شخصی از حقوق یک انسان است. PC دموکراتیک ترین پلتفرم بر روی سیاره زمین است. هر کسی می تواند یکی داشته باشد. حتی با وجود بازار پایرت همچنان مهیج و فوق العاده است. برای همین است که نسخه PC بازی MGR را دوست دارم.
نظر شما درباره حضور بازی های ژاپنی در پلتفرم PC چیست؟ آیا شاهد Bayonetta بر روی PC خواهیم بود؟
DSO

نظر شما درباره حضور بازی های ژاپنی در پلتفرم PC چیست؟ آیا شاهد Bayonetta بر روی PC خواهیم بود؟

انشاا...
:d
بایونتا یکی از بازی هایی هستش که من همیشه دلم می خواست بازیش کنم اما به علت pc گیمر بودنم نتونستم :(:(

به خاطر عرضه نشدن بایونتا رو PC عقده ای شدم. :((
حالا که شرکت Platinum روی خوش نشون داده به PC میشه یه جورایی دل خوش لااقل چهارتا بازی قشنگ جاپونی رو PC بیاد.

این عکسی که توش یارو داره بایونتا رو روی pc بازی میکنه خیلی وقت پیش منتشر شده بود و همه فکر کردن قراره بازی واسه pc عرضه بشه اما خبری نشد! بایونتا و ونکوئیش اگه واسه pc عرضه شن نور علی نور میشه :دی

این چند وقته از بس Hack&Slash , Fighting کلا بازی خوب برا پی سی پورت شده که دیگه وقت برا بازی نیست.من بیشتر از بایونتا منتظر ونکوئیش میمونم.واقعا بازی بود که درک نشد از طرف گیمرها.
فقط اگه یه مولتی براش طراحی میشد،اون سال میتونست با Geow رقابت کنه.

یه جورایی کنسول با pc من رو به یاد مقایسه اندروید با ios می ندازه یه سیستم باز در مقابل یه سیستم محدود که کم کم اکثر علایق به سمت سیستم دموکرات می ره شاید هیچ روزی کسی فکر نمی کرد که اندروید بتونه 81 درصد از سهم بازار رو از ان خودش بکنه

نظر شما درباره حضور بازی های ژاپنی در پلتفرم PC چیست؟
بسیار هم عالی ولی اگه دقت کنین بیشتر بازیسازهای ژاپنی در انحصار یک ناشر بزرگ کار میکنن، چیزی که اصلا به مزاق PC گیمرها شیرین نمیاد:|
منظورم اینه که بیشتر سازنده های ژاپنی طرف PC نمیان هرچند که در این چندوقت اخیر استودیوهای زیادی واسه pc بازیشون رو پورت کردن مثلا castlevania یا ensleved و یا خیلی بازی های دیگه ولی در کل اگه این سازنده ها هم سمت PC بیان خوب میشه...چه بهتر:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or