شایعه عرضه The Last Of Us 2 برای PS4 / گزارش یک فروشگاه سوئدی

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
38753937712017830059.jpg

یک خرده فروشی سوئدی قسمتی برای پیش فروش بازی The Last Of Us 2 کنسول PS4 تعیین کرده است و بر روی وب سایت خود قرار داده است.
اگرچه این آگهی، جالب به نظر می رسد و از طرف مدیر خوشحال! این سایت درج شده است اما شرکت سونی از عناوین بسیاری برای کنسول PS4 سخن گفته است.
در مقابل شرکت Naughty Dog اعلام کرده است:
ما با تعدادی از ایده ها مشغول هستیم اما هنوز هیچ خط مشی در رابطه با نسخه بعدی معین نشده است.
تمرکز اصلی این استودیو بر روی DLC نسخه اول است و اخیراً هم اخباری مبنی بر عرضه تعداد دیگری نقشه برای قسمت مولتی و همچنین اضافه شدن کاراکتر دیگری به بازی برای عرضه در ماه دسامبر یا ژانویه منتشر شد.

1
2

به زودی تکذیب میشه!
بازی بعدی ناتی داگ قطعا چیزی غیر از آخرین ما2 هست!

- - -ویرایش - - -

از نظر من TLOU صد در صد نسخه دوم هم داره.
این حس بعد از پایان بازی کاملا بهم دست داده بود:دی
اون که بله! بالاخره یه روزی دنبالش میاد ولی فعلا نمیاد و بازی های دیگری رو باید تجربه کنیم از این استودیو!

سلام
من که هنوز از ترس اینکه تموم بشه به نصف داستان هم نرسیدم این هم یه مدل بازی کردنه که من فقط در مورد 3 تا بازی انجام دادم اولیش خدای جنگ 3 بود که 14 ماه طول کشید تا تمومش کنم دومیش آنچارتد 3 بود که 11 ماه بطول انجامید و آخریش هم همین تلو هست که تا استدیو نایتی بازی بعدیش را معرفی و نمایش نده فعلا دارم باش زندگی میکنم البته در حد عذابه چون بخدا میترسم از روی علاقه شدید یدفعه بازی تموم بشه و من نابود

بنده خدا Neil Druckmann خیلی واضح و روشن اومد گفت داستان این دو شخصیت تو همین بازی به پایان میرسه ولی ممکنه TLOU ها وجود داشته باشن ! حالا هی بیاید بگید ادامه داره ، ادامه داره ، مبهم بود ، فلان بود... . من نمیدونم پایان به اون قشنگی و واضحی چه مشکلی داشت :-/

پایان تلو برای من کمی گیج کننده و واقعا غیر قابل منتظره بود ... کمی آشفتم کرد ... جو بازی طوری بود که بازیکن خودشو میتونست تو بازی حس کنه و حس دژا وو عجیبی به آدم میداد . امیدوارم اگر شماره دومی وجود داشته باشه ، بتونه به خوبی ارکان اصلی بازی رو حفظ کنه و اون جو خوف آلود رو حفظ کنه + پایان خوب و خوش!

آخرین ویرایش:
چیزی که خیلی ها از جمله من دوست دارن ساخت نسخه 2 این بازیه...ولی چیزی که به نظر من خیلی مهمتر از ساخت نسخه 2 هست داستان بازیه که اگر موشکافانه روش کار نشه میتونه واقعا از لحاظ داستانی بازی چیز خوبی از اب در نیاد
اسپویل داستان :
اخر بازی الی و جوئل زنده موندن و قرار نیست چه اتفاقی قراره براشون بیفته....اگر قرار باشه چند ماه بعد دوباره زامبی ها حمله کنن و داستان سر این باشه که دوباره معامله بشه سر الی و با همین استایل و قیافه الی و جوئل بازی رو ادامه بدیم واقعا میشه از الان گفت نمیتونه موفقیت نسخه 1 رو تکرار کنه حداقل از لحاظ داستانی.

بازی باید از لحاظ داستانی واقعا روش کار بشه و این کار رو بیشتر از هرچیر برای این استدیو سخت میکنه و از اونجا که این استدیو واقعا همه چیز بازی براش اهمیت داره امکان نداره داستان بازی رو در نظر نگیره و بخواد یه چیزی سمبل کنه بده بیرون.

ادامه The Last Of US به نظر من و با توجه به این که داستان بازی خیلی اهمیت داره و باید برای ادامه بازی یه چیزه دندون گردی درست کنن حالا حالا ها از شماره 2 خبری نخواهیم دید.

چیزی که من دوست دارم تو نسخه بعدی و داستانش ازش ببینم علاقه مندی الی به جوئل نه از لحاظ احساس دختر به پدرش بلکه احساس عشق بیش از اندازه نسبت به جنس مخالف هست..یه چیزی تو مایه های

The Leon Profesional

که واقعا هرکسی اون فیلم رو می دید تحت تاثیر قرار می گرفت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or