عرضه Starcraft: Ghost در آینده؟؟؟شاید!

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

عنوان StarCraft Ghost یکی از عنوانی بود که در نسل قبل به علت عدم اطمینان از موفقیت آن توسط کمپانی بلیزارد هیچ موقع عرضه نشد.عنوانی سوم شخص بر مبنای یکی از دنیاهای ساخته شده بلیزاد یعنی StarCraft.
اما به نظر میرسد احتمال عرضه آن هنوز وجود دارد,در مصاحبه ای با OPM در جواب این سوال که ایا این بازی هنوز هم جز پروژه های فعال و زنده محسوب میشود یا خیر,Matthew Burger پاسخ داد: "این عنوان هیچگاه به طور کامل کنسل نشده است و تنها کار روی آن متوقف شده است."
همینطور در جواب به احتمال عرضه ی آن در آینده وی گفت :"شاید"
با این حال به نظر میرسد هنوز احتمال عرضه این عنوان وجود دارد تا بتوان از دریچه ای دیگر به دنیای StarCraft نگاه کرد.
منبع

یادش بخیر نسل قبل قرار بود عرضه بشه. من که Blizzard باز نیستم ، ولی رفیقم که عاشق بازی های Blizzard هست حتی تصمیم داشت به خاطر این بازی کنسول بخره !! :دی ولی دو نسل گذشت و خبری نشده و بعید میدونم دیگه این پروژه به جایی برسه.
الآن رفتم سرچ کردم ، دیدم استودیوی بسیار حرفه ای Nihilistic قرار بوده بازی رو بسازه !!! جل الخالق ! :دی

یادش بخیر نسل قبل قرار بود عرضه بشه. من که Blizzard باز نیستم ، ولی رفیقم که عاشق بازی های Blizzard هست حتی تصمیم داشت به خاطر این بازی کنسول بخره !! :دی ولی دو نسل گذشت و خبری نشده و بعید میدونم دیگه این پروژه به جایی برسه.
الآن رفتم سرچ کردم ، دیدم استودیوی بسیار حرفه ای Nihilistic قرار بوده بازی رو بسازه !!! جل الخالق ! :دی

Nihilistic که رو که باید درش رو گل گرفت:d ولی اگه هم تصمیم به عرضش گرفته شده حتما خود بلیزارد دست به کار شده البته اگه عنوان سوم شخص بلد باشه بسازه!!!!!:d
از اونجایی که بلیزارد اعلام کرده بود بعد از اتمام سه گانه استارکرفت رو بازیهای کنسل شدشون کار میکنن و بعیده حالا بیان وارکرفت ادونچر :d رو عرضه کنن 90 درصد همین بازی عرضه میشه!!!
و این که چون تو StarCraft 2 خیلی کم به نوا تا حالا پرداخته شده و بعیده تو Legacy Of the Void هم بهش پرداخته بشه اینجا بهترین فرصته که بلیزارد از این شخصیت محبوب استفاده کنه!!!:d

Nihilistic
یا حضرت فیل ! خدایا ممنونم که باعث شدی بهترین خاطرات تمام زندگی pc گیمران توسط نایلیستیک به گند کشیده نشه !
======================
بسیار بسیار از استارکرفت - در هر سبکی که میخواد باشه - استقبال میکنم !

آخرین ویرایش:
بعید میدونم دیگه این پروژه به جایی برسه.

اتفاقا برعکس آریا، از وقتی که بلیزارد تصمیم گرفت وارد بازار کنسول بشه من گفتم احتمال داره پروژه Ghost هم دوباره زنده بشه. من خیلی این پروژه رو دوست داشتم و اخبارش رو دنبال میکردم، بازی بخاطر کیفیت بدش کنسل شد. اما الان اصلا بعید نیست خود بلیزارد با تیم جدیدش روی این عنوان کار کنه تا برای کنسول ها هم بازی داشته باشه. منظورم اینه که همون SC2 رو برای کنسول نده و Spin Off داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or