عرضه Playstation Network Card در آسیا

Mil@D-777

کاربر سایت
Playstation Network Card برای خرید در در تمام کشورهای آسیایی در دسترس است . این کارت به شما اجازه می دهد تا از یوزرهای دیگر یا شبکه خرید کنید بدون داشتن کارت اعتباری . اضافه کردن سرمایه با این کارت به سادگی انجام می شود . شما می توناید حتی در محیط PSN صورت حساب و خرجی خود را نیز ببینید . این کارت رو تمام کسانی که از PSN استفاده می کنند می توانند تهیه کنند اما شاید سونی این کارت رو با بعضی از بازیهای مهم خود عرضه کند به صورت Bundle . هنوز هیچ اطلاعی در مورد عرضه این محصول در شمال آمریکا نیست .

61k3qtu.jpg

این کارت ها برای ما ایرانی ها که دسترسی به Master card و VISA و... نداریم خیلی خوبن...
راستی فکر کنم فقط واسه اکانت هایی قابل استفاده باشه که توی network آسیا (مثل هنگ کنگ ثبت نام کردن).

تا جایی که من میدونم بخاطره تحریم شدن ایران و اینکه بازاره ایران برا این شرکتا زیاد مهم نیست ایران رو ساپورت نمیکنن
اگه تو گوشیهایه جدیده سونی اریکسون هم ببینید دیگه خبری از زبانه فارسی نیست

خوب توي ليست کشورهاش کشور ايران هم هست.
بعد مي گم مگه مرض داره وقتي دستگاهش کپي خور نيست و راهي نداره بياد بگه ايران رو ساپورت نمي کنم.
اگر خراب شد که ما نمايندگي نداريم.ولي فکر کنم يه برگ گارانتي يه ساله روي خود ps3 هست بدي به نمايندگي معتبر سوني که از کشور چين هست ( تو ايران چنين چيزي وجود داره ؟ ) برات درستش مي کنن ديگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or