عرضه Plants vs. Zombies 2 در جولای امسال.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اعلام استدیوی PopCap بازی محبوب Plants vs. Zombies 2 در ماه جولای امسال عرضه خواهد شد.
شماره اول این عنوان در سال 2009 برای PC و Mac عرضه شد و پس از موفقیت کم نظیر آن برای پلتفورمهای دیگر مانند Xbox Live,PlayStation Network و Nintendo DS نیز انتشار یافت.در همین راستا PopCap تریلری از بازی نیز منتشر کرد,هرچند چیزی از گیم پلی بازی مشخص نمی شود.

HD
SD
منبع

یاد دوران اعتیاد به PvsZ بخیر! :x همه ی دوست و آشناها رو هم معتاد این بازی کردیم! :d
3 ماه دیگه باید براش صبر کنیم .... :((

فاجعه ترین اعتیادی که به بار میاد از همین بازیه :دی هیچوقت یادم نمیره با دوستم رفته بودیم دکتر منتظر بودیم نوبتمون برسه، حوصلمون سر رفت شروع کردیم توی ipod هامون اینو بازی کردیم. یهو منشی صدا کرد آقا شما با کی کار دارین؟ دیدیم همه رفتن نوبت ما هم رفته پی کارش ما همچنان داریم بازی میکنیم :|

تا حالا شده وقتی از خونه میری بیرون همش تو فکر اینی که سریعتر برگردی و به یه کار خیلی مهم برسی ؟ یا میری مدرسه یا دانشگاه همش تو فکرشی دوباره سریعتر برسی خونه . وقتی میرسی فقط کفش رو در میاری میدویی دنبالش :d والا چی بگم از زندگی هم انداخته بود 1 ماهی منو .

تیزر معرفی بازی فوق العاده بود ! :دی خیلی خلاقانه و جالب !
پیش به سوی اعتیاد محض !!!
فقط امیدوارم سبک و حال و هوای بازی زیاد تغییر نکرده باشه. همون بازی فوق العاده قبلی رو با ویژگی های جدید و امکانات بیشتر ارائه بدن ، نه اینکه یه دفعه مثل اون شایعه ای که مطرح شد FPSـش بکنن !!! :دی

چه رقابتي توي فاميل ما بود توي مرحله endless، خواب و خوراك نداشتيم تا يك ركورد جديد بزنيم:d
وقتي بازي ميكني انگار رفتي تونل زمان، چهار ساعت بازي ميكني پلك نميزني:d

دلم برای این تنگ میشه :(

20896552201576658531.jpg

:دی

تریلر خیلی باحال بود! :)) :دی حالا که PopCap افتاده تو دور دنباله سازی، من Peggle 2 میخوام :| :دی

آخرین ویرایش:
من تازه ترک کردم :|
اتفاقا چند روز پیش نسخه کریسمسش و دانلود کردم به زور امتحانا ازش دس کشیدم!
بیشتر دلم واسه اون یارو با اون طرز حرف زدنش تنگ شده :D

امسال به راحتی و با اختلاف زیاد به راحتی میتونه عنوان اعتیادآورترین بازی سال رو از آن خودش کنه :d
13 جولای هم بیاد که بشه دقیقا روز تولد من و برهان خیلی عالی میشه :d

مرد نیستم اگه براتون عکس از سر کلاسمون نزارم که تو این دو ماهه که پیش بچه ها مد شده عملا همه دارند سر کلاس همین رو بازی میکنند :d اوضاعی شده این بازی بخدا :d

دقیقا نمیدونم تو نسخه 2 میخوان چیکار کنند چون نسخه 1 همه چیز تموم بود :d پس منتظر میمونیم ببینیم اینا میخوان دقیقا چیکار کنند سر این نسخه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or