عرضه Minecraft برای Wii U-آپدیت: خبر تکذیب شد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

به نظر می رسد مقصد بعدی عنوان فراگیر Minecraft کنسول نینتندو یعنی Wii U باشد.
طبق ادعای Nintendo Enthusiast سازندگان این عنوان یعنی Dundee’s 4J Studios در حال کار روی نسخه Wii U هستند و احتمالا آن را هماهنگ با دیگر نسخه های XONE و PS4 در تابستان سال بعد عرضه می کنند. همچنین گفته می شود که بازی از بسیاری از قابلیت های گیم پد Wii U استفاده خواهد کرد.

منبع

===========
آپدیت:
تکذیب شد!
خالق این عنوان آقای Markus Persson در توئیتر:
من خبری از عرضه نسخه Wii U بازی Minecraft ندارم.
در ادامه:
ساخت نسخه Wii U منطقی خواهد بود اما در حال حاضر سر ما بسیار شلوغ است.
منبع

Last edited by a moderator:
آخه ساختن نسخه Wii U کار تیم 4j هستش، نه Mojang، بعد هم Notch خیلی وقته رو Minecraft کار نمیکنه، اصلا ربطی به Notch یا کلا Mojang AB نداره ساختن نسخه Wii U!

دلیلی نمیبینم که برای وی یو نیاد انحصاری که دیگه نیست با ایدئولوژی و بازیای نینتندو هم خیلی جوره تازه برای 3DS هم میتونه بیاد. پورتش هم بعید میدونم هزینه زیادی هم داشته باشه

مثلا چی داره!!:-/

غیر از انحصاری های عالی مثل Super Mario 3D World ، The Legend of Zelda: The Wind Waker HD، Pikmin 3، New Super Mario Bros. U هنوز کلی انحصاری درجه یک دیگه مثل زلدا جدید، Mario Kart 8 ،Smash Bros ،Bayonetta 2 ،Donkey Kong و مخصوصا X واسش تو راهه!

غیر از انحصاری های عالی مثل Super Mario 3D World ، The Legend of Zelda: The Wind Waker HD، Pikmin 3، New Super Mario Bros. U هنوز کلی انحصاری درجه یک دیگه مثل زلدا جدید، Mario Kart 8 ،Smash Bros ،Bayonetta 2 ،Donkey Kong و مخصوصا X واسش تو راهه!
تا اینجای کار 3 تا ماریو و 2 تا هم زلدا!!:dتو این بازی هایی که نام بردی از نظر من فقط Bayonetta 2 خوب هستش.

تا اینجای کار 3 تا ماریو و 2 تا هم زلدا!!:dتو این بازی هایی که نام بردی از نظر من فقط Bayonetta 2 خوب هستش.

ملت دارن تو neogaf لحظه شماری میکنن واسه mario kart و smash bros بعد شما میگی فقط بایونتا 2 خوبه
X یک jrpg فوق العاده هستش و نمایش خوفی داشته همچنین دانکی کونک یک عنوان ناب پلتفرمر هست
problem ?
منتظر wii u 2 همچنان هستیم
yahoo_6.gif
منتظر نباش ;;) چون فروش wiiu اوج گرفته

آخرین ویرایش:
این زرنگی نینتندو رو میرسونه که داره از ip های قدیمیه خودش نهایت استفاده رو میکنه! خیلی هم محبوب و دوس داشتنین!:x
مثلا سونی هم باید از یه بازی مثل crash چنین استفاده ای میکرد که فروختتش:| مثلا:crash party میساخت رقیب mario party:crying::d

ملت دارن تو neogaf لحظه شماری میکنن واسه mario kart و smash bros بعد شما میگی فقط بایونتا 2 خوبه
X یک jrpg فوق العاده هستش و نمایش خوفی داشته همچنین دانکی کونک یک عنوان ناب پلتفرمر هست
problem ?
منتظر نباش ;;) چون فروش wiiu اوج گرفته
Yes
من کاری به ملتی که توی neogaf دارن لحظه شماری میکنن ندارم.من نظر شخصی خودم رو گفتم.
بله؛کاملا درسته.;)

میشه یک نفر تو همین تاپیک یک توضیح کوتاهی در مورد این بازی بهم بده؟
این بازی دقیقا به چه شکلِ که این همه طرفدار داره؟
یه چیزی تو مایه های WOW هست!؟
پیشاپیش ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or