عرضه MGS4 و MGS Online در يك Package

BlackCat

کاربر سایت
MGS4_1.jpg

به نقل از vblogger.com:
از زمان معرفي MGS Online يك سوال بزرگ در جامعه ي گيمري ايجاد شده بود و آن هم اين بود كه MGS Online به عنوان يك بازي مستقل عرضه خواهد شد يا به همراه MGS4 بسته بندي(Bundle) خواهد شد.
بالاخره با انتشار شماره ژانويه PSM(مجله رسمي كنسول PS) ابهامات پايان يافت. در اين شماره از مجله PSM اعلام شده است كه MGS Online و MGS4 در يك پك Bundle و عرضه خواهند شد.

خیلی خبر خوبی بود، من فکر میکردم جدا از هم عرضه میشن . یادم یه مصاحبه از کوجیما ( فکر کنم تو یکی از مجلات شایدم تو BC ) خوندم که گفته بود MGS4 خودش یه بخش آنلاین داره و بازیه MG Onlne یه بازیه کاملا جداست !!!
ولی همون بهتر که اینجوری شد ، اونجوری احتمالا فروش MG Online کم میشد !

پ.ن : فکر کنم MG Online باشه چون اسم بازیش هست Metal Gear Online نه Metal Gear Solid Online !

بدبخت شدیم 130 تا 140 تا بابت این بازی باید بدیم تا بخریم خدا کنه تکی بفروشن بازی رو
به احتمال خیلی زیاد ( بیشتر از 90% ) بازی توی یه Blu-Ray عرضه میشه.چون اگه بخواد دو تا Blu-Ray باشه با قیمت دو تا بازی که هیچ فرقی با جدا فروختنش نداره ! با توجه به اینکه بافتها و جزییات دو تا بازی احتمالآ یکی هست و حجم زیادی که Blu-Ray داره منطقی تر اینه که هردوتاشون توی یه دیسک عرضه بشن.

به احتمال خیلی زیاد ( بیشتر از 90% ) بازی توی یه Blu-Ray عرضه میشه.چون اگه بخواد دو تا Blu-Ray باشه با قیمت دو تا بازی که هیچ فرقی با جدا فروختنش نداره ! با توجه به اینکه بافتها و جزییات دو تا بازی احتمالآ یکی هست و حجم زیادی که Blu-Ray داره منطقی تر اینه که هردوتاشون توی یه دیسک عرضه بشن.
اگر تو دو تا Blu-ray هم بیاد، باز هم ما باید پول یک بازی رو بدیم ( اگر تو یک پکیج بیاد ! )

اگر تو دو تا Blu-ray هم بیاد، باز هم ما باید پول یک بازی رو بدیم ( اگر تو یک پکیج بیاد ! )
راست میگی. حواسم نبود ! البته اینجا ایرانه و ... ! ولی احتمالآ توی همون یدونه Blu-Ray بیاد. فقط اگه محتوای این MGO خیلی زیاد باشه ممکنه دوتاش کنن که بعیده.

البته باید توجه داشته باشید که اونور آب قیمت رو از روی تعداد دیسک تعیین نمیکنن. بلکه همه پروداکتها یک ولیو براشون تعیین میشه حالا اون پروداکت یک دیسک میخواد باشه یا 5 دیسک تاثیر زیادی تو قیمتش نداره. پس این قضیه بیشتر به این مربوط میشه که کونامی چه اهدافی رو دنبال میکنه. تو یکی ازین پادکستهای رایان پیتن، رایان گفتش که ما قصد داریم همراه MGS4 یک MGO Basic بدیم بیرون ولی پکی که برای اون ریلیز میکنیم اون دانلودبل کانتنتهایی رو هم که در نظر گرفتیم همراهش هست. یا یچی تو این مایه ها. بستگی به این داره که کل پکهای MGS4 همراه MGO عرضه میشه یا نه اگر بشه قیمت معمولاً همون قیمت معمولی هست که برای همه بازیهای PS3 میپردازید. اگر نه یکمقدار بیشتر برای اینیکی باید بپردازید. که در هر دو صورت من فکر نمیکنم بیشتر از 20$ تفاوت قیمت وجود داشته باشه. حالا به هر صورت باید دید.

نمیدونم واقعا نکته این خبر چیه؟ حس نمیکنین اگر غیر از این بود جای تامل داشت؟....
دلیل هم زیاد داره...پول و تبلیغ ظرفیت و....(چه برای دادن چه برای ندادن!!)
و یه نکته دیگه واسه استاد سیاوش:
پروداکتها
ولیو
دانلودبل کانتنتهایی
محصولها
قیمت،ارزش
موارد قابل دانلود
واقعا اینایی که اینجاست با اونایی که شما نوشتین از نظر مفهومی فرقی داره؟
درست نوشتن فکر نکنم محدود به "غلط املایی نداشتن" باشه.
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or