شایعه عرضه Far Cry 4 در زمستان 2014 - نسخه ویتا Rainbow Six در دست ساخت است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Far-Cry-3.jpg

یکی از کاربران NeoGAF با نام Kaysee پستی را ارسال کرده است که در آن گفته شده، بازی Far Cry 4 زمستان 2014 عرضه خواهد شد و یک نسخه Vita از بازی Rainbow Six در دست ساخت است.
این خبر فعلا در حد یک شایعه باقی مانده است اما توجه داشته باشید همین کاربر بود که در گذشته اعلام کرد Rayman به Vita خواهد آمد و وجود دو بازی با نام های The Division و The Crew را قبل از کنفرانس Ubisoft در E3 لو داد.
این شایعه احتمالا به حقیقت تبدیل شود زیرا دو بازی Far Cry 4 و Far Cry HD با اینکه اعلام شده بود در دست ساخت است، نمایشی در E3 نداشتند. پس از موفقیت چشم گیر Far Cry 3 و عنوان فرعی Blood Dragon عرضه نسخه چهارم از سری Far Cry غیر عادی نیست.
شما چه فکر می کنید؟
GB

اعلام نشده واسه کدوم نسل میاد؟
خیر
خبر Far Cry 4 رو دیده بودم بارها. خود Ubisoft هم راضیه از فروش بازی قبلی.Blood Dragon هم که گل کاشت. به احتمال 95 این بازی در دست ساخت هست منتهی کی میاد رو خدا می دونه!
این وسط خیلی Rainbow Six مسخره شده. همینطوری Patriots رو هوا داره ساخته میشه حالا دارند روی یک عنوان ویتا هم کار می کنند

بهترین بازی سال 2012 بود بنظر من فارکرای 3! که البته این فقط نظر من نبود! بهترین بازی سال 91 ـه بازیسنترم شد :دی
واقعا محشر بود بازیش!

که رسما میتوم اعلام کنم طبق عقبه ای که از یوبی سافت سراغ دارم احتمالا ب یک عنوان سالانه تبدیلش میکنه که بعد 4 نسخه باز درگیر افت کیفیت و ... میشه :| :دی

واقعا یه شوتر فوق العاده بود، به نظر منم بهترین بازی 2012 بود، هنوزم یاد حال و هوای بازی که میفتم لذت میبرم، این یوبی موقعی که میخواست Farcry 3 رو عرضه کنه اصلا بهش امید نداشتم، یاد نسخه ی 2 و اون گیم پلی کسالت آورش که میفتادم تمام امیدم از دست میرفت، ولی رویکرد یوبیسافت برای نسخه ی 3 کاملا جدید بود، فندانسیون اصلی بازی که OW بود رو حفظ کرد در عوض یه داستان هیجانی همراه بازی کرد و تمام المان هایی که توی نسخه ی 2 باعث افت گیم پلی بودن و پوئن منفی به حساب میومدن رو کاملا به نکات مثبت تبدیل کرد. به شخصه معتقدم اگه یوبی توی نسخه ی 4 بتونه فن ها رو مثل نسخه ی 3 سورپرایز کنه و شوتری بسازه که بالای 30 ساعت بازی کنی و نتونی ازش دل بکنی ، با کمال میل حاضرم نسخه ی 4 رو سریعتر بسازه و عرضه کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or