عرضه DS Lite در ژاپن

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kinopio

کاربر سایت
فردا توی ژاپن DS Lite که مدل جدید DS هستش عرضه میشه و جالبه بدونید که برای اولین بار در تاریخ بازیهای کامپیوتری ، مردم در ژاپن برای عرضه یک مدل جدید از یک کنسول بازی قدیمی ، از روز قبلش جلوی فروشگاههای فروشنده کنسولهای بازی صف بستند :cheesygrin: که نشون دهنده اوج موفقیت نینتندو با DS هستش ;)

1_4.JPG

img4405fac6d1e6d.jpg

h-103_49377_i400.jpg.jpg

h-103_49377_s400.jpg.jpg

h-103_49377_a400.jpg.jpg

h-103_49377_ad400.jpg.jpg

امروز دو رنگ دیگه DS Lite هم توی ژاپن عرضه شدند. فقط میشه گفت که DS یک هیولای واقعی هستش توی ژاپن. تا حالا سابقه نداشته که برای خریدن یک کنسول بازی مردم اینجوری صف بکشند اونم کنسولی که جدید نیست و فقط طراحیش تغییر کرده !! در بعضی جاها تعداد افرادی که توی صف بودند هزاران نفر گزارش شده !!!

h-103_49820_akiba.jpg.jpg

h-103_49820_shinn.jpg.jpg

img20060311062514.jpg

P1000842.JPG

P1000843.JPG

استاد کیانوش این DS Lite کی به بقیه جاها میرسه؟ من شدیداً قصد دارم یدونه بخرم :razz: منتهی نمیدونم کدوم یکی رو بخرم.. البته خوندم که DS Lite چه برتری هائی داره بنظرت صبر کنم؟ یا DS معمولی بگیرم؟ البته بگم قصد دارم از دوبی تهیه کنم اگر بشه :) یکم توضیح بده pls :x :x

پ.ن: البته با این اوصاف بنظر میاد به ما چیزی نمیرسه :)) صفووووووووووووووووو....

نوشته شده توسط Darkfie1d:
استاد کیانوش این DS Lite کی به بقیه جاها میرسه؟ من شدیداً قصد دارم یدونه بخرم :razz: منتهی نمیدونم کدوم یکی رو بخرم.. البته خوندم که DS Lite چه برتری هائی داره بنظرت صبر کنم؟ یا DS معمولی بگیرم؟ البته بگم قصد دارم از دوبی تهیه کنم اگر بشه :) یکم توضیح بده pls :x :x

پ.ن: البته با این اوصاف بنظر میاد به ما چیزی نمیرسه :)) صفووووووووووووووووو....
خوب معلومه که DS Lite خیلی بهتره. از همه نظر بهتره.

اینا خجالت نمیکشن با این سنشون میرن دی اس بازی میکنن؟؟؟ :cheesygri
پیرمرده 80 سالشه میره ماریو بازی میکنه :cheesygri
من خودم 17 سالمه و عاشق دی اس :cheesygri

دی اس هیچ محدودیت سنی نداره و میتونی ببنی به خاطر گیم پلی و یه خلاقیت و برنامه های خوبی که براش
ساخته میشه چه فروشی داره !!!

دی اس هیچ محدودیت سنی نداره و میتونی ببنی به خاطر گیم پلی و یه خلاقیت و برنامه های خوبی که براش
مثل اینکه به خاک برداری تایپیک ها خیلی علاقه دارید؟!!!:biggrin1:
شما حالا دارید جواب چه کسایی رو می دید؟!! ماشالله بیش از نصف این تایپیک بن شدن!!:biggrin1:

برای تجدید خاطره بد نبود
ولی دوست عزیز قبل از اینکه پستی رو نقل قول کنی بهتر نیست به تاریخش یه نگا بندازی
تازه بماند که این بنده خدا کلا بن هم تشریف دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or