بازی DJ که پیش از این برای گوشی های موبایل عرضه شده بود اکنون این بازی برای کینکت نیز تایید شد.بازی در اخر ماه June در XBLA عرضه میشود.
این بازی که به تازگی در لیست استرالیا دیده شده است با قیمت 400 پوینت قابل دریافت می باشد.
من اون موقع وقتی فهمیدم رکوردش 4 میلیونه از بازی ناامید شدم از جلو چشم افتاد .. آخه طرف 4 میلیون تا رفت آخرش به کجا رسید فقط به 4 میلیون؟! بازی جذابی نیست اصلا (از نظر من
من اون موقع وقتی فهمیدم رکوردش 4 میلیونه از بازی ناامید شدم از جلو چشم افتاد .. آخه طرف 4 میلیون تا رفت آخرش به کجا رسید فقط به 4 میلیون؟! بازی جذابی نیست اصلا (از نظر من
یادش بخیر یک بار رفته بودم دکتر، اینقدر این دکتر طولش داد تا 500 هزار رفتم، دیگه دکتره اومد خودمو سوزوندم، دیگه نتونستم اونطوری برم .
بعد ریستارت کردن گوشی تا 320 بیشتر نتونستم برم تاحالا .
خیلی اعتیاد آوره فقط بدیش اینه تو مترو اصلا نمیشه بازیش کرد .
قرار نیست که همه بازیهای کینکت عنتری منتری بازی درآوردن بخواد .. مثلا هاردکور گیمر مورد نظر با تکون دادن دستش و یا به طور اختیاری هر عضو دلخواه دیگه ی بدنش اون کک عزیز رو راهنمایی میکنه .. ولی من در کل نسخه ی گوشیهای جاوا و سیمبین سری 60 ورژن 3 رو بیشتر دوست میدارم زیرااااا با دکمه ها میشه بازی کرد راحتتره و جهت شلیک دماغ دودل جون هم اتوماتیک تنظیم میشه