عرضه Deadpool برای PS4 و X1

pooriya_kh

کاربر سایت
deadpool-will-die.png

Deadpool یک بازی در سبک اکشن ماجراجویی بوده که برگرفته از «Marvel Comics» است. این بازی در استودیو «High Moon Studios» ساخته شده و در سال ۲۰۱۳، استودیو «Activision Blizzard» آن را برای PC منتشر کرد. حال اخبار جدید حاکی از آن است (طبق اعلامیه (GameStop که این بازی قرار است در تاریخ ۱۷ نوامبر برای کنسول‌های «PlayStation 4» و «Xbox One» با قیمت ۴۹٫۹۹ دلار منتشر شود.
آخرین بازی اکتیویژن که نسخه‌ای از آن برای کنسول‌های نسل حاضر عرضه شد،Prototype 2 بود.

منبع:
Deadpool comes to PS4, Xbox One in November | Polygon

رسما کفگیر خلاقیت خرده ته دیگ
شرکتها یا دارند ریمسر میکنند یا فرانچیز های نخ نما مثل COD و اساسین و ماریو رو ادامه میدهند.

البته ماریو هر نسخش که میاد ازش خلاقیت میباره نمیدونم چجوری همچین فکری میکنی شما در مورد ماریو
این قضیه ریمستر ها هم دیگه داره مسخره بازی میشه هر چی دم دستشونه رو دارن ریمستر میکنن :| من خودم ریمستر هارو خیلی دوست دارم و توی این نسل هم بیشتر دارم ریمستر هارو بازی میکنم (چون نسل قبل کنسول نداشتم) ولی دیگه هرچی رو نباید ریمستر کنن که :|

اینا این نسل چشونه خدایی؟؟؟
یه سری از بازی ها جدی موافقم ریمستر شدنش رو مثل سری ارکهام چون هم ارزشش رو داره و هم این که دیگه قرار نیست ادامه ای داشته باشه و همین رو باید بهترش کنن فقط !
ولی نه این که این همه ریمستر بیاد ! اونم ددپول که اصلا .... :|

یعنی همه اینجا جوری پست میدن انگار اسلحه گذاشتن رو شقیقه شون که بخرید .
ددپول من که خیلی باش حال کردم ، دیالوگ های نوران نورث فوق العاده بود تو این بازی :))

حالا ریمستر کردن بازی های خوب و خاطره انگیز نسل قبل موردی نداره ولی دیگه آشغالی مثل این نسخه ی اصلیش هم زیادی و بی مصرف بود دیگه چه برسه به ریمستر کردنش!

بعضی از بازی ها ریمستر شدنشون واجبه هر کیم دوست نداره می تونه نخره. فقط مونده یک lord of shadows collection که دیگه جنس جوره جور شه. دوستانی که میگن خلاقیت فلان بیسار. خلاقیت تو مخ سازندست. این خلاقیت برای اینکه از مخ بیاد تو بازی نیاز به سرمایه داره. کم هزینه ترین و سریع ترین راه پول در اوردن برای یک استودیو هم ریمستر کردن عناوین گذشتست. البته اکتی داستانش فرق داره:d

آقا بازی خیلی فانه. خیلی هم ایراد داره. شاید بشه یه بار دیگه بازیش کرد، اما دیگه 50 دلار خدایی؟! کی رو دست انداختن خدایی؟ :| حداکثر قیمتی که میتونم برای این نسخه در نظر بگیرم 15 الی 20 دلاره :دی

ای باباااااااااا......
آخ این بازی که نه انحصاری بوده که بگیم کسی ممکنه نسل قبل از دست داده باشتش نه عنوان شاخی بود نه اصلا" طرفدار آنچنان وحتشناکی داره.چرا ریمستر میکنن؟؟
جواب: بوی پول به دماغشون خورده:|

بازی باحالی بود با همه ی چیزای چرتش اون گیم پلی پر باگ و رو اعصابش , گرافیک 2 نسل عقب مونده اش و صدا گذاری درب و داغونش ولی حال داد جدی :))
50 دلار ولی دیگه جنگِ مگه آخه کی میره بخره این رو :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or