شایعه عرضه Castlevania: Lords of Shadow برای PC

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

در حالی که مدتی از تایید نسخه دوم این عنوان برای PC میگذرد اما هنوز هیچ خبری در مورد نسخه اول برای PC نیست اما امروز اسم این بازی در رجیستری استیم مشاهده شده است.
هنوز کونامی توضیحی در این مورد نداده است.

منبع

Lords Of Shadow نشون داد که یه بازی کاملا داستان محوره و انصافا هم داستان قوی و پیچیده ای داشت ! وقتی شماره دوم این بازی قراره رو PC بیاد و ادامه ای بر داستان شماره قبله ، پس انتشار شماره اول این بازی برای PC دور از ذهن نیست!

به هر حال اگه کونامی خبر رو تایید کنه ، باید یه تبریک حسابی به PC Gamer ها گفت ! بدون شک یکی از بهترین و زیباترین HnS های نسل در انتظارشون است!!

کاملا فوتوشاپه !! Castlevania: Lords of Shadow رو با چی میخوایبازی کنی رو pC !!!!!!!!

اولا باید خدمتتون عرض کنم که PC هم میشه بهش دسته وصل کرد :|
ثانیا خیلی از PC Gamerها از جمله خودم ۲۰ سال که داریم با موس و کیبرد بازی میکنیم. هر بازی هم باشه فرق نداره من خودم در درجه اول اگه شد موس و کیبرد!
نشد دیگه مجبور میشیم بریم رو کنسول و دسته !‌

حسین جان راست میگه. حتما باید دسته باشه چون واقعا با کیبورد نمیشه
به خصوص وقتی که مثلا جلوی اون تایتان استون باید سنگی که پرتاپ میکنه رو بگیریم و با شوک دور گابریل بچرخونیم و پرتاپ کنیم سمت تایتان
بحث این نیست که چند سال با موس و کیبورد بازی کردین بحث اینه که سخته با موس و کیبورد بعضی چیزا. حالا مگه اینکه کلا سیستم کنترل بازی رو عوض کنن
--
در کل اگه بیاد خوبه. pc بازا با یه شاهکار طرف هستن

این حرفهای با چی میخوای بازی کنی دیگه قدیمی شده.دیگه الان همه یه گیم پد خونه دارن که این بازیهارو انجام بدن.قربونش برم Xbox و Dual Shock هم که مثل هلو به PC وصل میشن.این حرفها مال چند سال پیشه.یا خیلی زوده چون نسل بعد و گیم پدهای جدید نیومدن هنوز.

کنترل بخوره تو سر من.اون فاجعه 25 فریم رو دیگه نمیبینیم و عوضش 60 فریم رو میزنیم به بدن.آخ جون:d
سرعت بارگذاری اطلاعات و دیر لود شدن ابجکتها هم بزاریم کنار.
فریم بازی اینقدر بد بود روی 360 که نتونستم تا مرحله3 بیشتر دووم بیارم چون چشمم خسته میشد مجبور شدم بزارمش کنار.امیدوارم تایید بشه تا ببینیم بعضیا میگن بهترین h&s نسل از چه لحاظ میگن در واقع من چیزی زیاد نتونستم بازی کنم تا بفهمم داستان از چه قراره!!

کاملا فوتوشاپه !! Castlevania: Lords of Shadow رو با چی میخوایبازی کنی رو pC !!!!!!!!
آقا شما هم ظاهرا پدرکشتگی داری با پلتفرم PC!!!:d
مگه تا حالا DmC 5 و یا Darksiders رو با موس و کیبورد بازی نکردی؟
من خودم چند مرحله از این بازیو با XBOX رفتم فریم ریت انقدر پایین بود که خوابم میگرفت وسط بازی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or