عرضه ی دموی قابل بازی Resident Evil: Revelations + میراث و ترس

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Resident-Evil-Revelations-Logo.jpg

ناشر بازی Resident Evil: Revelations یعنی CAPCOM تایید کرد به زودی دموی قابل بازی این عنوان بر روی XBOX LIVE و PSN و ESHOP کنسول WII U عرضه خواهد شد.در این دمو بازیکنان کنترل Jill Valentine را در دست خواهند گرفت.و در کشتی ملکه زنوبیا(Queen Zenobia) به جستجو برای پیدا کردن Chris Redfield خواهند پرداخت.
همچنین سازنده این بازی ویدیوی هایی از مصاحبه با سازندگان بازی در چند قسمت عرضه خواهد کرد.که اولین ویدیو به نام "میراث و ترس" منتشر شده که از لینک زیر میتونید مشاهده کنید
[video=youtube;nqhE88kwMDI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nqhE88kwMDI[/video]

این بازی در تاریخ 21 MAY بر روی PC, PS3, Wii U و XBOX 360 عرضه خواهد شد
منبع

آخرین ویرایش:
منتظر یک شاهکار هستم با اینکه دو بار روی 3DS تمومش کردم و مطمئناً روی Wiiu از همشون بهتر خواهد بود :bighug:

دوست من شما که تمامش کردی میشه بگی آیا بازی از اون معماهای قدیمی هم داره یا نه؟منظورم معماهای مبتنی بر کوله پشتی و یا معماهایی که باعث بشن به مکان های قبلی برگردیم و .... هستش؟
در ضمن نسخه 3DS چند شخصیت قابل بازی داره؟
ممنون

دوست من شما که تمامش کردی میشه بگی آیا بازی از اون معماهای قدیمی هم داره یا نه؟منظورم معماهای مبتنی بر کوله پشتی و یا معماهایی که باعث بشن به مکان های قبلی برگردیم و .... هستش؟
در ضمن نسخه 3DS چند شخصیت قابل بازی داره؟
ممنون
بله معماهای خوبی داره تقریبا
من تا جایی که یادمه یا 4 نفر بازی کردم

بله معماهای خوبی داره تقریبا
من تا جایی که یادمه یا 4 نفر بازی کردم

ممنون...پس عالیه..
کلی ذوق و شوق رزیدنت ایولی داشتم که با RE6 در نتفه خفه شده فعلا...!!!!!
کاش بشه برای جیل همون کاستوم قدیمی توی نسخه نمسیس رو هم انتخاب کرد،خیلی نوستالژی میشه بازی :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or