عرضه پچ 60 فریم بازی Assassin's Creed Odyssey برای PS5 و Xbox Series X|S

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
یوبیسافت اعلام کرده دارندگان بازی Assassin's Creed Odyssey پچ جدیدی را دریافت می‌کنند که قابلیت اجرای بازی به‌صورت 60 فریم بر ثانیه را بر روی کنسول‌های نسل نهم فراهم می‌سازد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی  Assassin's Creed Odyssey

این آپدیت برای برخی مناطق از همین امروز در دسترس است و برای برخی مناطق دیگر، در روز آینده منتشر خواهد شد. شرکت Ubisoft به مواردی مانند بهبود رزولوشن یا سایر قابلیت‌های خاص اشاره نکرده و به‌نظر می‌رسد پچ 1.6.0، تنها حالت 60 فریم بر ثانیه را در بر دارد.

شایان ذکر است که Assassin's Creed Odyssey از طریق قابلیت پشتیبانی از نسل قبل بر روی کنسول‌های جدید اجرا می‌شود و پورت Native و جداگانه‌ای درکار نیست. از این رو، حجم آپدیت جدید بر روی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس|اس به‌ترتیب تنها 470 و 370 مگابایت است.

بازی Assassin's Creed Odyssey ابتدا در سال 2018 منتشر شد و علاوه بر کنسول‌های پلی استیشن و ایکس باکس، بر روی رایانه‌های شخصی و گوگل استیدیا نیز در دسترس است. شما می‌توانید برای اطلاعات بیشتر، بررسی این عنوان را از بازی‌سنتر مطالعه کنید. همچنین اگر به‌دنبال تجربه‌ای با کیفیت بصری بالاتر هستید که از کنسول‌های نسل فعلی بهره ببرد، عنوان Assassin's Creed Valhalla نیز اواخر سال گذشته به‌صورت بین نسلی منتشر شد. این عنوان به‌تازگی اکسپنشن داستانی Siege of Paris را دریافت کرد.​

خبر خوب برای من که دارم بازییش میکنم و هنوز فرصت نکرده ام کاملش کنم. البته اون روی سکه هم هست اگر رزلوشن رو کاهش ندهند خوبه - 60 فریم با حفظ رزولوشن ارزشمند میشه چون وقتی برای مدت طولانی چشم عادت کرد به رزلوشن بالا سخته برگرده به رزلوشن پایین تر مخصوصا برای بازی بسیار زیبایی مثل ادیسی -

رو سختی normal; انجام بازی واسم خیلی سخت شده، چون حوصله لول آپ ندارم و طبق مرحله های داستانی جلو میرم از لول enemy مرحله ها عقب موندم، حس دارک سولز برام پیدا کرده، هرچی heavy attack و normal attack میزنم تاثیری رو hp شون نداره. 😂😂

دوستان درود میخواستم ببینم کسی روی ایکس باکس این پچ 1.60رو گرفته؟ من الان چند روزه منتظرم و اتو اپدیت هم هستم منتهی خبری نیست کلی اپدیت امد برای بازی های مختلف این پچ نه..در ردیت جایی خوندم گویا ارایه این اپدیت براساس ریجن بندی است حالا نمیدونم جریان چیه کسی هست این اپ رو گرفته باشه؟

Attachments

• 16306018734052169807037256825946.jpg
    16306018734052169807037256825946.jpg
    801.4 KB · مشاهده: 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or