عرضه هارد 4 ترابایتی وسترن دیجیتال

dvdirani

کاربر سایت
wd-my-book-studio-ii-4tb-300x211.jpg

یک سال چه تغیری ایجاد می کند . دقیقا 12 ماه بعد از اینکه وسترن دیجیتال هارد 2 ترا بایتی خود را عرضه کرد شرکت یک نگارش جدید از هارد دیسک با ظرفیت دوبرابر را ارائه کرد این هارد دیسک از دو هارد دیسک 2 ترا بایتی تشکیل شده است
طبق اعلام وسترن دیجیتال این هارد دیسک با Mac و Pc به خوبی سازگار است.
برای اتصال به کامپیوتر نیر شما می توانید از eSATA, FireWire 800, FireWire 400 , USB 2.0
استفاده کنید
قیمت این دستگاه حدود 650 $ امریکا می باشد
منبع : gamemaster.ir

ممنون بابته خبرت:love::love:
وای خدای من چه خبره از این بهتر نمیشه من که دیگه از این dvd ها راحت میشم و دیگه جایی برای ناراحتی نیست که خراب بشه :biggrin1:
ولی قیمتش بالایی داره لامصب:-"

ممنون بابته خبرت:love::love:
وای خدای من چه خبره از این بهتر نمیشه من که دیگه از این dvd ها راحت میشم و دیگه جایی برای ناراحتی نیست که خراب بشه :biggrin1:
ولی قیمتش بالایی داره لامصب:-"
دوست من همه هارد ها اول که میان قیمت بالایی دارند اما بعد از یک سال وقتی جوراب میخری یک هارد هم بهت اشانتیون میدن :biggrin1:

خیلی عالیه...فقط چه جوریا میشه.....
مثلا من که هارد مکستور دارم میتونم هم از هارد داخلی(مکستور) و هم از هارد وسترن دیجیتال 4 ترابایتی استفاده کنم؟!
من یامدمه تو ویژه نامه کلیک یک وسیله ای معرفی کرده بودن که شبیه سطل آشغال بود با این تفاوت میتونستی به کامپیوتر وصل کنی و اطلاعاتی که تو کامپیوتر پاک میکردی توش بریزی.........این منو یاد همون وسیله مینداره....

خیلی عالیه...فقط چه جوریا میشه.....
مثلا من که هارد مکستور دارم میتونم هم از هارد داخلی(مکستور) و هم از هارد وسترن دیجیتال 4 ترابایتی استفاده کنم؟!
من یامدمه تو ویژه نامه کلیک یک وسیله ای معرفی کرده بودن که شبیه سطل آشغال بود با این تفاوت میتونستی به کامپیوتر وصل کنی و اطلاعاتی که تو کامپیوتر پاک میکردی توش بریزی.........این منو یاد همون وسیله مینداره....
خب معلومه که میشه از هر دوتاش بطور همزمان استف کرد.
هر کی هم می خواد بخره من تو یه مغازه تو پاساژ ایران یه هارد 4 ترابایتی اکسترنال WD دیدم. (دو هفته پیش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or