عرضه مجدد Age of Mythology: Extended Edition از طریق استیم

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

در اقدامی عجیب اعلام شد عنوان Age of Mythology: Extended Edition از طریق استیم دوباره عرضه خواهد شد. این عنوان استراتژی توسط استدیوی منحل شده Ensemble Studios ساخته شده بود و در سال 2002 نیز عرضه شد. پیش از این، بازی دیگر این استدیو یعنی Age of Empires II نیز توسط Hidden Path به صورت HD در آمده و تحت نام Age of Empires II HD در آوریل سال پیش از طریق استیم عرضه شده بود.
با توجه به این که نام Age of Mythology: Extended Edition پسوند HD را به دنبال خود ندارد هنوز مشخص نیست آیا این بازی نیز به صورت HD در خواهد آمد یا به همان صورت سال 2002 عرضه خواهد شد.

منبع

OMG !
همین دیروز با علی دانته در مورد این بلزی حرف میزدیم :دی چقدر من این بازی رو دوست دارم:x

کاش میشد روزی روزگاری، نسخه ی جدیدی از بازی می اومد:(

بدون شک میگیرمش:bighug: چقدر این بازی فوق العاده بود و و چقدر قشنگ اساطیر یونان و مصر رو به تصویر میکشید:x آرکانتوس، آژاکس، آمازون و ...:bighug:

به طرز عجیبی منم دیروز داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم در مورد این بازی که واقعا از استراتژی های الان بالاتر بود...خبر خیلی خوبی بود:d

همین هفته پیش از دوباره رفتم خریدمش ها!
خو زودتر معرفی میکردین صبر میکردم اینو میرفتم میخردیم.
از این که کلی ادم دیگه هم مثل من ساعت ها پاش بودن و خسته نشدن خوشحالم.
من هنوز چیت هاش هم یادمه.:d خصوصا اون خرسه که خیلی هم کار ساز بود:-"

هیچ وقت نمیتونستم لذت واقعی رو از این بازی ببرم در حضور بازی مثل age of empire .... هیچ وقت نمیشد یه ارتش درست حسابی جفت و جور کرد ... هر چقدر طلا و چوب و غذا جمع میکردی یه چیز مسخره به اسم دعا گذاشته بودن که اخرش با گروه های 10 -15 نفره بیشتر نمیشد حمله کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or