عرضه سومين فرمت Dvd نسل بعد با نام Hd Vmd و توانايي ذخيره 100GB اطلاعات

BlackCat

کاربر سایت
در حالي كه جنگ بين فرمت هاي HD DVD و Blue Ray در نسل اوج گرفته و كنسول هاي نسل بعد نيز به اين جنگ دامن بيشتري زدند يك كمپاني انگليسي قصد معرفي فرمت جديدي از DVD در نسل بعد با نام HD VMD را دارد.
اين كمپاني انگليسي در همايش IFA در شهر برلين كشور آلمان اولين پلير خود با قابليت پشتيباني از اين فرمت جديد
high-definition يا همان HD را به نمايش در آورد. فرمت جديدHD VMD نام دارد كه كوتاه شده عبارت Versatile Multilayer Disc است. پلير به نمايش در آمده نيز NME’s ML622S نام داشت و از قيمت نسبتا خوب 179 يورو(243 دلار) بر خوردار بود و از ديگر فرمت ها نظير MPEG-2/MPEG-2 HD, VC-1 or H.264 تا سقف رزولوشن 1080P نيز پشتيباني مي كرد. همچنين اين دستگاه از صداهاي Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS audio نيز پشتيباني كرده.
شركت انگليسي قصد دارد محصول جديد خود را با 5 عنوان جديد در ماه اكتبر و نوامبر در كشور هاي استراليا ، ايسلند ، فرانسه ، هند ، لهستان و اسكانديناوي عرضه كند. در حال حاضر قرار است فيلم هاي 16 Blocks, Apocalypto, Passion of the Christ, Lord of War, Lucky Number Slevin بر روي اين فرمت عرضه شود.
HD VMD ديسك ها بر پايه ي تكنولوژي DVD هاي چند لايه اي و اشعه قرمز ساخته شده ، اين فرمت مي تواند در خورد 20 لايه ي 5 گيگابايتي داشته باشد بدون اينكه با افت كيفيت روبرو شود ، يعني اين ديسك ها توانايي ذخيره 100 گيگابايت اطلاعات در خود دارد كه فعلا به دليل ساخته نشدن سخت افزار هاي مناسب براي آن فقط از 30 گيگابايت آن استفاده شده است. هنوز هيچ شركت فيلم سازي از اين فرمت همانند HD DVD و Blue Ray پشتيباني نكرده.

آخرین ویرایش:
در پی اين اتفاق کمپانی مايکروسافت عرضه کنسول جديد خودش رو با نام XBOX460 برای سال 2008 تاييد کرد تا يه جورايی تو پشتيبانی از فرمت ها هم جلوی PS3 کم نياره
البته ممکنه يه Pack جديد با اين درايو ها هم عرضه کنه!
منبع هم vgchartz !

در پی اين اتفاق کمپانی مايکروسافت عرضه کنسول جديد خودش رو با نام XBOX460 برای سال 2008 تاييد کرد تا يه جورايی تو پشتيبانی از فرمت ها هم جلوی PS3 کم نياره
منبع هم vgchartz !

ببخشید یعنی کنسول بعدی مایکروسافت به همین راحتی و زودی میخواد عرضه بشه؟!!!
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

منبع هم vgchartz !

این مایکروسافت الکی خیلی امید داره xbox 460:laughing:
یکی نیست بهش بگه اول برو اون 360 های جدیدتو سرو سامون بده بعد بیا بگو 460

منبع هم vgchartz !
منبع.
من فکر کنم اين خبر 192.73 درصد دروغ باشه.ميگه کشکه.

OMGGGGGGGGGG

يعنی من انقدر قشنگ مسخره کردم يا شما ها زود باوريد ؟!!!!!:lol:
shit

از vgchartz غير معتبرش بايد ميفهميديد که منظورم تمسخر کارای مايکروسافت هست
MS تو سابقش نشون داد که مثل PS One و 2 و 3 کار نميکنه و نخواهد کرد!
همينطور از اين قسمتاش

ممکنه يه Pack جديد با اين درايو ها هم عرضه کنه!
XBOX460
جلوی PS3 کم نياره
منبع هم vgchartz !
به هر حال Sry بابت سوء تفاهمی که پيش اومد و بهتره همينجا بگم که شوخی کردم تا بيشتر باور نکنند و بحث ما ادامه پيدا نکنه!

آخرین ویرایش:
اميد وارم از موضوع تاپيك خارج نشم :

الان 1 ماه هي دارن مي گن كنسول جديد ماكروسافت ! من يكي حالم بهم مي خوره و تو دلم خالي مي شه وقتي مي بينم 3 تا كنسول نسل جديد ( هفتم اگر اشتباه نكنم ) وارد شدن اونوقت اين ماكروسافت مي خواد كنسول جديد بزنه !! :sick: اين يعني اينكه آقايوني كه X360 خريديد لطفا كنيد اون بخاري برقي هاتون رو بديد نمكي ببره ( ديگه x360 پشتيباني نمي شه ) !
لابود بعد از 460 هم هر 6 ماه يه بار مي خواد كنسول جديد بده بيرون ؟
به نظر من هر وقت چند تكنولوژي جديد كشف مي شه يا پيشرفت مي كنه ميان كنسول هاي بازي رو هم ارتقا مي دن. حالا فرقي نداره چند تا كنسول يا چند تا شركت باشه. بعدش شركت هاي بازي سازي حدود 4-5 سال بطور مرتب روي اين كنسول ها بازي طراحي مي كنن. بعد از اون دوباره تكنولوژي جديد و دوباره كنسول هاي جديد !
اين وسط هنوز هيچي به هيچي ماكروسافت مياد و مي گه داريم رو كنسول جديد كار مي كنيم ؟ :eek:
------------
اينا فقط نظراي من بودن ! :cheesygri

omggg

يکی منو از برق بکشه!
به جون مادرم شوخی کردم و فقط و خواستم در مقابل سياست های هميشگی MS يک پيش بينی تمسخر اميزی نسبت به اين کمپانی کرده باشم
دوستان با اينکه من ميگم الکی بود دوباره ميآيد و تحليل هم ميکنيد X460 رو ؟!!!!!!!!!!!! off topic

آخرین ویرایش:
omggg

يکی منو از برق بکشه!
به جون مادرم شوخی کردم و فقط و خواستم در مقابل سياست های هميشگی MS يک پيش بينی تمسخر اميزی نسبت به اين کمپانی کرده باشم
دوستان با اينکه من ميگم الکی بود دوباره ميآيد و تحليل هم ميکنيد X460 رو ؟!!!!!!!!!!!! off topic

كارت خيلي درسته بابا دست مريزاد!

نکته سنجيت فهميديم رفتيم سوتی بقيه رو بگيريم خودمون سوتی داديم
يک اشتباه تايپی ناجور کرديم! (اينو - منو)
از عوارض بيدار موندن تا صبحه ديگه گيجی
فکر کنم زيادی بحث تاپيک رو عوض کرديم..

آخه ما ديست 100 گيگا باتي رو ميخوايم چيكار ؟:eek: تقريبا يه External Hard Drive ‍ه واسه خودش:eek: بابا واسه همين Blue-Ray هم نتونستن يه بازي بسازن چه برسه به اين /:) 100 گيگ؟:eek: جلل خالق واويلا:biggrin1:/:)

سلام.......

آخه ما ديست 100 گيگا باتي رو ميخوايم چيكار ؟:eek: تقريبا يه External Hard Drive ‍ه واسه خودش:eek: بابا واسه همين Blue-Ray هم نتونستن يه بازي بسازن چه برسه به اين /:) 100 گيگ؟:eek: جلل خالق واويلا:biggrin1:/:)

اولافکر کنم این چیزی جدا از همون HD DVD نیست فقط حجم بالا تری داره ( این دقیق نمی دونم :blushing: اما این جوری به نظر میاد :biggrin1: )
کلا این 100GB چیز شاهکاری نیست :biggrin1: فعلا اصلش 30GB که در حدود همون BD رایج ( 25GB ) هستش :biggrin1: اگر 50GB رو فعلا حساب نکنیم و فقط از HD DVD های رایج حجم بالاتری داره :biggrin1: در ضمن اگر اشتباه نکنم HD DVD تا ظرفیت 200GB رو توشیبا ساخته ( البته توی ازمایشگاه :biggrin1: ) و سونی هم BD تا سقف 250GB ساخته ( البته اونم توی ازمایشگاه :biggrin1: ) حالا این شرکت خودش پاره کرده اومده یک 100GB زده ( اونم تو ازمایشگاه :biggrin1::biggrin1: ) !!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or